- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ
Оооо хора какво стана днес![]()
Излизаме аз още две приятелки и едно момче и тръгнахме към гарата да изпращаме едно друго момче.И се отбихме на едни чешмички да пием вода и чувам едната казва: "А брат ми" и само стоя и се изправям и гледам МОМЧЕТО- това момче - той беше-от плажа .Стоя и той: здрасти(с чаровната му страхотна усмивка) и аз му казах здравей .То се оказало,че приятелката ми казала "а здрасти" та както и да е ..тъкмо тръгваме и другата приятелка ми вика извикай ги с нас (те бяха 3ма) и аз въобще без да се замисля викам си "кфо губя в крайна сметка" и отидох и викам "абе вие защо не дойдете с нас да се разходим ще отидем към гарата и после към морската" и те стоят чудят се ко да кажат (честно не помня какво точно сме си приказвали и какво са казали и как са реагирали бях в несвяс май :X ) и през тфа време момчето,което харесвам (знам че се казва митко) та митко се заговори с някоя позната и тя казва цитирам" смятай до каде сте стигнали- момичетата да ви канят да се разходите" и те им стана малко тъпо и честно казано не разбрах кфо стана ама ми отказаха : единия "имаме малко работа може би друг път" но после нещо приказваха сагласиха се минаха 3 крачки и май митко каза "ние ще ходим по магазините "и аз ми ок и тогава един от тях каза може би друг път
мен ми стана супер кофти и се ядосах много как можа да ми откаже..после разбрах,че Митко е казал "на плажа ще се разберем" (това ми го каза едната приятелка) но аз въобще не съм го чула та както и да е супер ядосана бях и вървим после към морската и ги виждам и си гледах напред не ги отразих въобще те се обърнаха след нас но съм толкова бясна че не е истина
идеше ми да го наритам
![]()
Мисля утре като го видя на плажа и той дойде и почне да ме занимава или дори здравей да ми каже да не му говоря или да му се накарам,че така яко ме е отрязанаправо се почувствах ужасно... почвам да се съмнявам, че е нормален човек-смисал мисля си че нещо не му е наред да ми отказва така ..а съм сиг че си няма приятелка питах един негов приятел
![]()
![]()
Как да постъпя според васМоля без да ме нареждате и да ми се карате
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!