Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
Много ама много жалка тема.

Мацката на футболната врата е идеална - в по-горните коментари написаха защо - добре оформена е. Важно е едно тяло да изглежда здраво, точно това го прави да изглежда хубаво. Килограмите, поне за мен не се от особено значение. Важни са пропорциите, походката, самочувствито.

Колкото до теб - тялото ти изглежда отпуснато. Няма форма. Краката ти са къси и неоформени (едни красиви крака имат по-пищни бедра, по-добре оформен прасец и т.н.). Лицето няма да го коментирам... По-фатално е излъчването ти - нещо средно между гъба за баня и плужек.

Очудвам се на търпимостта на приятелят ти. И на психотерапевта ти.

А относно това, с което се занимаваш... Това да пишеш във вестник с тираж 5 000 не е особена заслуга. Само рекламата на Мтел я биваше г/д. Иначе страницата щеше да е абсолютно напразна.

Да...комплексарка съм.
тва пък беше адски грубо. кво удоволствие ви доставя на всички да приказвате лоши неща, кво очаквате да постигнете? някво морално удовлетворение носят ли ви тия обиди? като 1 добра дума не може да ви се откъсне от сърцето, трайте и не обиждайте, егати. погледнете първо себе си, после хвърляйте всичката си помия по другите. смешници...
Кажи ми и че съм комплексирана и мнението ти ще има някаква стойност.
Бих казала, че е добре да се научиш да пишеш и след това да коментираш, но айде...От мен да мине.

Авторката на темата не ме интересува ни най-малко. Просто цялата тая работа е безкрайно безсмислена и адски скучна.

Каквато и да съм не бих стигнала до там да очаквам хвалби по форум. Много е смешно и жалко - повтарям го, за да го разберете.
бе не ми излизай със заяждания от сорта на ''научи се да пишеш'', само за да се хванеш за нещо. аз да пиша знам, не ме мисли. мнението ми стойност има, но явно си или твърде повърхностна, или твърде глупава, за да я видиш.
Мило ми СладурчетУуУ

Нито мнението ти, нито живота ти имат някаква стойност.