- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ДЖАМИИТЕ
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от DevilWish
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не знам за вас,аз лично споделям мнението че трябва да се ограничат.Примерно без високоговорители освен на големи празници - и всички за щастливи.Все пак както ние сме длъвни да се съобразяваме с тях,така и те с нас - не съм ли прав?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
То явно само ти си се разбирашПървоначално написано от DevilWish
. Кое да разбера, че, цитирам - "мюсюлманите са по-вярващи от нас", не знам какво имаш предвид под 'нас' понеже, както ти казах, не си по-високо от червей. Повече няма да се занимавам с теб, доста си елементарна, виждала какво e да вярваш в Господ, май трябва да си разшириш кръгозора. Със здраве и мисли преди да пускаш подобни постове, или се изразявай, така че да те разбират, не после да като лапнеш гипса да пишеш "какво всъщност исках да кажа'.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Някой май има комплекси на тепа 'вяра'Първоначално написано от Naman07
![]()
Ех, тая христянска смиреност..
Хаха, смиреността не противоречи на защитата.Първоначално написано от ZipFail
![]()
Абе, комплекси на теПа "вяра", нямам. Но ако те нарекат куц, а ти не си е може би най-естественото нещо, да поискаш да разсееш мъглатаПървоначално написано от ZipFail
. Но пък се извинявам на момичето, че я нарекох червей
.
Не мисля че си човека който може да каже дали една нация е по-вярваща от друга..
Това се опитвах да поясня на DevilWish, която пък от своя страна не се бе изразила правилно. Не съм казвал, че християните сме по-вярващи. Казах, че не според каква вяра изповядваш се определя колко си вярващ, това го пиша за 15-ти път, чети преди да пишеш. Разбира се, че не съм аз човека, който да казва каквото и да било.
Пф, добре че в моя град няма.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
В Пловдив има и това ме дразни (най-вече че реставрират нея а не някоя църква или римски разкопки).
Ааа да призовавам всички които мислят като мен да хвърлят кожички и свински вътрешности в джамията:P .
Абе мен ме кефи музиката, хубаво си пеят...(друг е въпроса защо обаче :>)
От това по голяма простотия няма ......![]()
![]()
![]()
![]()
В момента и аз уча в Шумен, живея на центъра и засега не съм чувал виене.Надявам се и да не чуя, защото няма да се разберем с този град.
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
Не съм чела Корана, мисля че всеки има право да вярва в нещо така де Алах за мен е просто друго име на Господ и мисля че не е важно дали се молиш и кланяш всеки ден, важното е да помниш и да уважаваш!Също така мисля че някои традиции в исляма са много изкривени и несправедливи, но нямам против хората да се молят!Единственото нещо което не ми харесва е че в Турция няма християнски църкви, не мисля че е честно, щом ние в БГ им даваме правото да изповядват религията си, значи и те трябва да направят същото с нас!
Как да няма църкви в Турция? Защо пишеш глупости?
Турците аут , да си правят джамиите във Турция.
В Стара Загора има една джамия, но тя е разрушена и е нещо като забележителност. Само да ви светна на мястото на тази джамия е имало християнска църква, но при опожаряването на града през турско робство е била изгорена до основи. Парадокс и още не доумявам защо седи в самия център на града.
Аз съм от Перник и нямаме джамия, за щастие. Ние сме България, а не ТурцияНе съм за джамиите ама поне да е на български...... Не знам според мен няма да променим нищо не зависи от нас
![]()
Баба ти и дядо ти също са отпреди 70-80-100 години, дай да ги избием и тях ?Първоначално написано от Davitrov
Да се смея ли, да плача ли...
Баба ти и дядо ти гласуват за БСП
А ти кой си, че да определяш истината ?
Е точно тва имам предвид..Първоначално написано от Davitrov
А по твойта логика трябва да сринем и парламента, понеже политиците се възползват от властта...не са виновни институциите, а хората![]()
Първоначално написано от Davitrov
![]()
Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!