.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: ДЖАМИИТЕ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И аз съм от Пловдив ,макар че вече не живея в България от известно време. . но все пак не разбирам с какво толкова ви се натрапва това?!Сякаш пее денонощно, пък и вие не си ли говорите там с другарите ви?!Точно сте се съсредоточили да слушате какво пее ли?Много интересни хора ,като майка ми ,хем не харесва чалга ,хем знае всичките текстове демек слуша ,даже да я дразни Като ви дразни пропуснете го край ушите си.
    Какво да направим ,че те са по-вярващи от нас.
    В една църква няма кой да иде, даже с барабани там да удрят ,пак няма никой да отиде.За разлика от нас, тези хора ,поне се молят и имат вяра. .
    Научете се да приемате другите.
    Какъв е този расизъм какво е това нещо.
    Благодаря на прочелите поста ми и МОЛЯ ви ,макар да съм сигурна ,че сега поне 10тима ще ме нападнат, не злобейте Имам право на мнение
    Напълно съм съгласна.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не знам за вас,аз лично споделям мнението че трябва да се ограничат.Примерно без високоговорители освен на големи празници - и всички за щастливи.Все пак както ние сме длъвни да се съобразяваме с тях,така и те с нас - не съм ли прав?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Зная ,че не определя колко си вярващ.И казах ,че и сред тях има лоши хора.Във всяко стадо си има по една черна овца.
    Просто познавам достатъчно хора и виждам какво е да вярваш в Господ И аз се имах за вярваща, докато не видях тях
    Това ми е мисълта Но ти си на светлинни години да ме разбереш
    То явно само ти си се разбираш . Кое да разбера, че, цитирам - "мюсюлманите са по-вярващи от нас", не знам какво имаш предвид под 'нас' понеже, както ти казах, не си по-високо от червей. Повече няма да се занимавам с теб, доста си елементарна, виждала какво e да вярваш в Господ, май трябва да си разшириш кръгозора. Със здраве и мисли преди да пускаш подобни постове, или се изразявай, така че да те разбират, не после да като лапнеш гипса да пишеш "какво всъщност исках да кажа'.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    То явно само ти си се разбираш . Кое да разбера, че, цитирам - "мюсюлманите са по-вярващи от нас", не знам какво имаш предвид под 'нас' понеже, както ти казах, не си по-високо от червей. Повече няма да се занимавам с теб, доста си елементарна, виждала какво e да вярваш в Господ, май трябва да си разшириш кръгозора. Със здраве и мисли преди да пускаш подобни постове, или се изразявай, така че да те разбират, не после да като лапнеш гипса да пишеш "какво всъщност исках да кажа'.
    Някой май има комплекси на тепа 'вяра'
    Ех, тая христянска смиреност..

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Хаха, смиреността не противоречи на защитата.

Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Абе, комплекси на теПа "вяра", нямам. Но ако те нарекат куц, а ти не си е може би най-естественото нещо, да поискаш да разсееш мъглата . Но пък се извинявам на момичето, че я нарекох червей .

Не мисля че си човека който може да каже дали една нация е по-вярваща от друга..

Град
    село Пловдив
    Това се опитвах да поясня на DevilWish, която пък от своя страна не се бе изразила правилно. Не съм казвал, че християните сме по-вярващи. Казах, че не според каква вяра изповядваш се определя колко си вярващ, това го пиша за 15-ти път, чети преди да пишеш. Разбира се, че не съм аз човека, който да казва каквото и да било .

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Пф, добре че в моя град няма.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

В Пловдив има и това ме дразни (най-вече че реставрират нея а не някоя църква или римски разкопки).
    Ааа да призовавам всички които мислят като мен да хвърлят кожички и свински вътрешности в джамията :P .

Абе мен ме кефи музиката, хубаво си пеят...(друг е въпроса защо обаче :>)

От това по голяма простотия няма ......

В момента и аз уча в Шумен, живея на центъра и засега не съм чувал виене.Надявам се и да не чуя, защото няма да се разберем с този град.
    Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не съм чела Корана, мисля че всеки има право да вярва в нещо така де Алах за мен е просто друго име на Господ и мисля че не е важно дали се молиш и кланяш всеки ден, важното е да помниш и да уважаваш!Също така мисля че някои традиции в исляма са много изкривени и несправедливи, но нямам против хората да се молят!Единственото нещо което не ми харесва е че в Турция няма християнски църкви, не мисля че е честно, щом ние в БГ им даваме правото да изповядват религията си, значи и те трябва да направят същото с нас!

Град
    село Пловдив
    Как да няма църкви в Турция ? Защо пишеш глупости?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Как да няма църкви в Турция ? Защо пишеш глупости?
    Има, ама няма толкова колкото джамии има в България, тук под път и над път има джамии...тоест изразих се че няма, но имах впредвид друго .

Град
    Бургас
    Турците аут , да си правят джамиите във Турция.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    В Стара Загора има една джамия, но тя е разрушена и е нещо като забележителност. Само да ви светна на мястото на тази джамия е имало християнска църква, но при опожаряването на града през турско робство е била изгорена до основи. Парадокс и още не доумявам защо седи в самия център на града.

Аз съм от Перник и нямаме джамия, за щастие. Ние сме България, а не Турция Не съм за джамиите ама поне да е на български...... Не знам според мен няма да променим нищо не зависи от нас

Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Всеки религиозен храм трябва да бъде сринат, всяка религия - изтрита.
    Баба ти и дядо ти също са отпреди 70-80-100 години, дай да ги избием и тях ?

Да се смея ли, да плача ли...

Баба ти и дядо ти гласуват за БСП

А ти кой си, че да определяш истината ?

Всяко човешко същество е способно на деспотизъм, стига да му дадеш власт. Всеки се огъва пред имането на власт и злоупотребява с нея.
    Е точно тва имам предвид..

А по твойта логика трябва да сринем и парламента, понеже политиците се възползват от властта...не са виновни институциите, а хората

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Всеки религиозен храм трябва да бъде сринат, всяка религия - изтрита. Тя е твърде средновековна. Дано да стане в близкото бъдеще. Засега съм сигурен, че е възможно от българска страна с акъл и власт да се отървем от джамиите.

Град
    Hate City

Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
    Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си