- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Главичката ми
Кожата на главичката ми се бели или нещо такова имам кожички по главичката когато тръгна се къпя . Тва нали е нормално , защото до сега не бях забелязвал , под тва дето се е забелило е като нормалната .
На мен не ми се е случвало![]()
Нещо от прекаляване с чекийте ли , защото всеки ден си бия по 1 - 2 .
не е от чикиите и аз съм така с тях ама мисля че треа да отидеш на лекър ако те е срам незнам ;д
.....
изсъхнала сперма![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
пич, т'фа е засъхнала сперма уе, земи се мии по-често, че ще хване мухъл и децата ти ще имат увреждания![]()
е малко трудно мухъла да стигне до вътрешността на ташаците ама карай да върви лафаПървоначално написано от PepSsSi
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Иди на лекар![]()
А като се изкъпеш продължава ли да се бели? Ако не-най-вероятно е засъхнала сперма,ако не.. не знам
Лекар..!
е няма какво друго да е ... освен ако не си си изпичал курчо на слънце да е хванал тен и да се бели сега![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Иди на лекар и той ще ти каже от какво е и какво трябва да направиш.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
При обрязване се бели... както и при дехидратация и някакво триене. Ако го държиш забелен, значи от това се бели. Няма да се косиш... най-много проказа! Нищо ти няма!
Пич просто е от чекийте и между другото аз се изхвърлям на лист хартия а не направо на кура така че послушай ме или се къпи по-често![]()
Не карай по-бързо отколкото може да лети ангела ти хранител!!! (bow)
Не прекалявай с чикиите че ше ти падне хуйо
Бахти тъпия подпис имам
ЛИЧНА ХИГИЕНА ?? как е ? да не би от някви гадости там поради лоша хигиена да се получават тези така наречени "кожички"Първоначално написано от DeaGLe
Аз не съм на 1- 2 чикий, но с останалото съм съгласна отиди на лекарПървоначално написано от Smite
![]()
Пич споко и аз понякой път съм имал изсъхнала сперма, когато не съм се скъпал 3-4 дни. А относно обелването пробвай да го наплунчиш и го "облечи", така да се каже, ако и тогава се бели... незнам отиди на доктор.