- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и даровете на смъртта
Плс който е чел книгата да напише най-важното което става плс
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
Хари умира
Джини му ражда бебе
Дъмбълдор намира,че Волдемор е убил Хари
Бебето се казва Елизабет
Рон и Хърма се женят и заминават на мезен месец в Шотландия
И накрая всички заживели хепили евър афтър
Няма да ти пишем нищо.Ще седнеш и ще си я прочетеш.От четене никой не е умрял.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
кфи са тея глупостиПървоначално написано от graceless
.Земи си прочети книгата,няма кой да ти казва
![]()
Ама вярно ли така става???И аз не съм я чела...Те тогава на колко години са?Първоначално написано от graceless
![]()
Епа Волдемор убива Хари той тогава Хари май е на 22-23Първоначално написано от SuNsEt
Забравила съм момента
Хърмаяни се опитва да спаси Хари обаче Рон и казва,че няма смисъл понеже Хари вече е мъртъв,но все още духа му витаеПървоначално написано от lipstik
![]()
Koлко се усетиха, че всъщност се бъзикаме?
Сега - сериозно.
Лорд Волдемор и последователите му планират да устроят засада на Хари, когато той напуска дома на семейство Дърсли, придружен от Ордена на феникса. Но тъй като шестима са изпили многоликова отвара с косми от косата му, Черният лорд и смъртожадните са заблудени и не залавят Хари, но убиват Аластор Муди по прякор "Лудоокия" и совата на Хари - Хедуиг, а Джордж Уизли губи ухото си. Останалите пристигат в "Хралупата"(дома на семейство Уизли). Там Хари остава за сватбата на Бил Уизли и Фльор Делакор. Вечерта в която Хари има рожден ден се появява министърът на магията за да връчи на Рон, Хърмаяни и Хари това, което е завещал Дъмбълдор на всеки един от тях, съответно Загасителя на Рон, книгата "Приказки на барда Бийдъл" на Хърмаяни, а на Хари златния снич, който той уловя в първия си куидичен мач (по-късно става ясно че във снича се намира единият хоркрукс на Лорд Волдемор също така пръстенът е единият от трите "Дара на Смъртта".
На сватбата на Бил и Фльор, Хари приема образа на малко мъгълче от селото и се представя за Барни Уизли. За голямо учудване на почти всички, на сватбата пристига Виктор Крум, който казва, че на гърдите на бащата на Луна Лъвгуд, Ксенофилиус, е знака на черния магьосник Гриндълоулд, който бил убил дядо му. На сватбата е също и Елфиъс Дож, който малко преди това е написал статия за трагичната съдба на Дъмбълдор в ранните му години, която по-късно е оплюта и опровергана от Рита Скийтър в книгата и "Животът и лъжите на Албус Дъмбълдор". Точно покрай това се заформя спор между Дож и лелята на Рон, Мюриъл, по време на който Хари разбира, че Батилда Багшот, авторка на "История на магията" и приятелка на Дъмбълдор, е живяла в Годрикс Холоу (родното село на Хари, където са загинали и родителите му), но че също така и Дъмбълдор е живял там. По средата на сватбеното тържество се появява покровителят на Кингзли Шакълболт, който съобщава, че министерството е паднало, Руфъс Скримджър е мъртъв, а смъртожадните идват. Малко след това пристигат и смъртожадните, но Хари, Хърмаяни и Рон успяват да се магипортират. Така те започват последното си приключение, а именно заръката на Дъмбълдор да унищожат останалите хоркрукси на Волдемор и самия него. В края - Рон и Хърмаяни и Хари и Джини се женят и имат деца.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
+1 ако толкова те мързи чакай да излезе филмаПървоначално написано от DieselBlood
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
оу божке човек да не ви помоли нещо ,кат няма да и казвате поне не я бъркаите обаче наистина прочети книгата яка е дори съперничи на 3 и няма си изгубиш времето
Жал ми е за совата .. беше сладка![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А бебето на Джини всъщност е от Рон, който и се пада брат.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
пиленце ... почивай в мирПървоначално написано от cookie_master
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
някой може ли да ми каже от къде мога да я прочета онлайн![]()
кажи си скайпа или пощата,ако искаш ще ти я пратя
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
В най - общи линии
Хари успява да утрепе сичките хоркрукси, но се оказва, че той самият е такъв. Волдемор НЕ убива Хари напрактика, защото той после се съживява. Хари побеждава злото и се жени за Джини, като накрая праща децата си да учат в Хогуортс. Ако искаш да разбереш повече - прочети книгата.
Допълвам: Хърмаяни и Рон се женят и също имат деца,които учат в Хогуортс.Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
прочетох го до 17 глава и без да искам го изтрих сега не мога да го намеря![]()
![]()
оф някой да даде линк плссс
![]()
Първоначално написано от Mastta