.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    моете вече да заключите темата шот почти прочетох книгата и btw хари се оказва хоркрус
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    някой може ли да ми каже от къде мога да я прочета онлайн
    батко google знае всичко
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от aHeJlua
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    някой може ли да ми каже от къде мога да я прочета онлайн
    батко google знае всичко
    В нета има само фен преводи, но както и да е .. вече я прочетох. Книгата е хипер якаа Много гадно, че хедуиг, фред и снейп умират и белатрикс (щот много ме кефише , особено на филма..)

Как може да не прочетете най-лудата книга
    Който си мисли, че не е интересно да прочете първата глава , 10 часа по-късно ще я остави , прочетена , както стана при мене

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Белатрикс РЛЗЗЗ

Освен Снейп, Хедуиг, Фред умират и Лудоокия, Тонкс и Лупин... така съм ревала на всички книги от поредица, че просто сега пак ще зарева, защото няма да има повече книгии
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Белатрикс РЛЗЗЗ

Освен Снейп, Хедуиг, Фред умират и Лудоокия, Тонкс и Лупин... така съм ревала на всички книги от поредица, че просто сега пак ще зарева, защото няма да има повече книгии
    Белатрикс ако не беше умряла, щях да направя продължение на книгата, за да може да умрира бавно и мъчително през цялата книга. Та тя уби Сириус..не мога да си помисля как може някой да я харесва. Иначе тези книги завинаги ще останат в сърцето ми. Плаках когато умря Сириус, Фред, Тонкс и Лупин, Снейп, Дъмбълдор, Хедуиг, когато свърши книгата. Просто съм израснала с тези книги, а тази беше прекрасен завършек.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    U4enik-tva malko li e
    Мисля, че и Доби умира. Аз не съм чела книгата, но много скоро ще я прочета. Това за Доби съм го чувала от приятели

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Да умира
    Втората част на филма ще е върхааааааааааааааааааааа аааа

Ами много хора умират.. Още в началото на книгата, умира Аластор Муди, Хедуинг и Доби.. Едно от най-интересните моменти е, когато хари отива в родния си град, къде Волдемор го причаква.. А и когато с Хърмаяни, са на палатка, бягайки от Волдемор.. Но без Рон, който се скрава с Хари /въпреки, че в крайна сметка се връща после/.. И когато в Гринготс, търсят мече на Рейвънклоу, скрит в трезора на семейство Малфлой.. Също така накрая е интересна книгата, когато Хари отива в Хогуортс.. И Волдемор, му казва, че няма да нападне училището, ако до половин час, Хари се предаде в Забранената гора.. И Хари избягва и отива с мантията невидимка.. Волдемор се опитва да го убие с "Авада Кедавра".. Ама отново не се получава.. и после битката в замъка.. Оо... просто няам думи.. Умират доста герои, смисисъл умира единия от близнаците Уизли, мисля че Фред.. Умира Белатрикс, Лупин, Нимфадора.. А да и те с Лупим си имат дете.. И книгата завършва 20 години по късно.. Как Джини, Хари, Рон и Хърмаяни си изпращат децата на влака за Хогуортс.. И срещат Теди Лупин.. - детето на Нимфадори и професор Лупин..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Егати мързела..

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Dying
    Ами много хора умират.. Още в началото на книгата, умира Аластор Муди, Хедуинг и Доби.. Едно от най-интересните моменти е, когато хари отива в родния си град, къде Волдемор го причаква.. А и когато с Хърмаяни, са на палатка, бягайки от Волдемор.. Но без Рон, който се скрава с Хари /въпреки, че в крайна сметка се връща после/.. И когато в Гринготс, търсят мече на Рейвънклоу, скрит в трезора на семейство Малфлой.. Също така накрая е интересна книгата, когато Хари отива в Хогуортс.. И Волдемор, му казва, че няма да нападне училището, ако до половин час, Хари се предаде в Забранената гора.. И Хари избягва и отива с мантията невидимка.. Волдемор се опитва да го убие с "Авада Кедавра".. Ама отново не се получава.. и после битката в замъка.. Оо... просто няам думи.. Умират доста герои, смисисъл умира единия от близнаците Уизли, мисля че Фред.. Умира Белатрикс, Лупин, Нимфадора.. А да и те с Лупим си имат дете.. И книгата завършва 20 години по късно.. Как Джини, Хари, Рон и Хърмаяни си изпращат децата на влака за Хогуортс.. И срещат Теди Лупин.. - детето на Нимфадори и професор Лупин..
    Ще е егати якото ако напишат нова поредица и за децата им..
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Dying
    Ще е егати якото ако напишат нова поредица и за децата им..

ОМГ НЕЕ!
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Сатурн
    2039 година се планира да се пусне последната 23 книга за Хари Потър със заглавие "Хари потър и надгробния камък"

Новини от Холивуд:А. Шварцнегер даде своето предварително съгласие да се снима в филма "Хари Потърминатор"

Теоритичен изпит по летене.Комисията пита Луна:
    -Опишете как лети метлата.
    -Може ли със свои думи?
    -Разбира се!
    -Фъъъъъъъррр фъъъррр, ффъъъъъъъъъъъъъърррр!

Дъдли си пътува с поршето.Пуска радиото и чува:
    -Вие слушате радио FM+!
    А Дъдли казва:
    -Тия пък от къде знаят кое радио слушам.

Рон идва щастлив при Хари:
    -Какво ще стане ако ти кажа, че снощи спах с Хърмаяни?
    -Пет на едно за мене. - прозял се Хари.

Какво направил Волдемор след като убил Хари Потър?
    Изключил плейстейшъна и си легнал.

Въпрос: - Щом последната дума на последната глава на последната книга е "белег", каква ще е цялата последна фраза?
    отговор: - "И Хари откри, че пак му се е отлепил изукствения белег"

Хари Потър е на смъртно легло.С немощен глас казва на Джини:
    -Искам да ми изпълниш едно желание
    -Да, разбира се
    -Искам 6 месеца след смърта ми да се омъжиш за Драко Малфой
    -Но аз мислих, че го мразиш
    -И то как....-с последни сили казва Хари.

оооох ще умра
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Добре това беше забавно, НО, имайте предвид, че поредицата си е много хубава, смислена и с много интересен сюжет, напълно заслужава да е от най-известните в света, и трябва всеки млад човек да я прочете. Въобще като се замисля, трябва да е в топ 10 на най-добрите фентъзита, и да е на първо място за най-добро фентъзи подходящо за подрастващи.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на TrustNobody
    е неееее,аз израстнах с Хари...всичкото чакане и напрежение да излезе новата книга,очакванията,гадаенет о по заглавието и по имената на главите какво ще стане..просто безценно!

решила съм след като имам дете,да му дам първата книга,ако му хареса ще го мъча,така както се мъчих аз,ще го карам да чака
    we are rockstars.

Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    решила съм след като имам дете,да му дам първата книга,ако му хареса ще го мъча,така както се мъчих аз,ще го карам да чака
    и аз, задължително !!! а ако не му хареса... направо няма да е моето дете хахаххаа
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на TrustNobody
    е нееее,няма как зарибеността ми да не му се предаде.
    we are rockstars.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона

Не е ли великолепно и супер надъхващоо ?

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2

Не е ли великолепно и супер надъхващоо ?
    Нз.. обаче на тая снимка Хари е по - грозен и стрясткащ от Волди, а какъв сладур беше в 1-вия филм!
    Can't get you outta my mind

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Годрикс Холоу не е град, а село. Между другото и Хари, и Волдемор са потомци на рода Певърил, така че имат родствена връзка o.O
    Намерих още един виц:
    Хари се събужда посред нощ и казва на Рон:
    - Рон, бързо подай ми очилата!
    - За какво ти са бе Хари?
    - Абе, сънувах един сън, ама ей сега ще го разгледам като хората...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си