- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и даровете на смъртта
моете вече да заключите темата шот почти прочетох книгата и btw хари се оказва хоркрус![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
батко google знае всичкоПървоначално написано от Mastta
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
В нета има само фен преводи, но както и да е .. вече я прочетох. Книгата е хипер якааПървоначално написано от aHeJlua
![]()
Много гадно, че хедуиг, фред и снейп умират
![]()
и белатрикс (щот много ме кефише
![]()
, особено на филма..)
Как може да не прочетете най-лудата книга
Който си мисли, че не е интересно да прочете първата глава , 10 часа по-късно ще я остави , прочетена , както стана при мене
Белатрикс РЛЗЗЗ![]()
![]()
![]()
![]()
Освен Снейп, Хедуиг, Фред умират и Лудоокия, Тонкс и Лупин... така съм ревала на всички книги от поредица, че просто сега пак ще зарева, защото няма да има повече книгии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Белатрикс ако не беше умряла, щях да направя продължение на книгата, за да може да умрира бавно и мъчително през цялата книга. Та тя уби Сириус..не мога да си помисля как може някой да я харесва. Иначе тези книги завинаги ще останат в сърцето ми. Плаках когато умря Сириус, Фред, Тонкс и Лупин, Снейп, Дъмбълдор, Хедуиг, когато свърши книгата. Просто съм израснала с тези книги, а тази беше прекрасен завършек.Първоначално написано от polssa
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мисля, че и Доби умира. Аз не съм чела книгата, но много скоро ще я прочета. Това за Доби съм го чувала от приятели![]()
Да умира![]()
Втората част на филма ще е върхааааааааааааааааааааа аааа![]()
Ами много хора умират.. Още в началото на книгата, умира Аластор Муди, Хедуинг и Доби.. Едно от най-интересните моменти е, когато хари отива в родния си град, къде Волдемор го причаква.. А и когато с Хърмаяни, са на палатка, бягайки от Волдемор.. Но без Рон, който се скрава с Хари /въпреки, че в крайна сметка се връща после/.. И когато в Гринготс, търсят мече на Рейвънклоу, скрит в трезора на семейство Малфлой.. Също така накрая е интересна книгата, когато Хари отива в Хогуортс.. И Волдемор, му казва, че няма да нападне училището, ако до половин час, Хари се предаде в Забранената гора.. И Хари избягва и отива с мантията невидимка.. Волдемор се опитва да го убие с "Авада Кедавра".. Ама отново не се получава.. и после битката в замъка.. Оо... просто няам думи.. Умират доста герои, смисисъл умира единия от близнаците Уизли, мисля че Фред.. Умира Белатрикс, Лупин, Нимфадора.. А да и те с Лупим си имат дете.. И книгата завършва 20 години по късно.. Как Джини, Хари, Рон и Хърмаяни си изпращат децата на влака за Хогуортс.. И срещат Теди Лупин.. - детето на Нимфадори и професор Лупин..
Ще е егати якото ако напишат нова поредица и за децата им..Първоначално написано от Dying
![]()
Can't get you outta my mind ♡
Първоначално написано от ex7azy
ОМГ НЕЕ!
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
2039 година се планира да се пусне последната 23 книга за Хари Потър със заглавие "Хари потър и надгробния камък"
Новини от Холивуд:А. Шварцнегер даде своето предварително съгласие да се снима в филма "Хари Потърминатор"
Теоритичен изпит по летене.Комисията пита Луна:
-Опишете как лети метлата.
-Може ли със свои думи?
-Разбира се!
-Фъъъъъъъррр фъъъррр, ффъъъъъъъъъъъъъърррр!
Дъдли си пътува с поршето.Пуска радиото и чува:
-Вие слушате радио FM+!
А Дъдли казва:
-Тия пък от къде знаят кое радио слушам.
Рон идва щастлив при Хари:
-Какво ще стане ако ти кажа, че снощи спах с Хърмаяни?
-Пет на едно за мене. - прозял се Хари.
Какво направил Волдемор след като убил Хари Потър?
Изключил плейстейшъна и си легнал.
Въпрос: - Щом последната дума на последната глава на последната книга е "белег", каква ще е цялата последна фраза?
отговор: - "И Хари откри, че пак му се е отлепил изукствения белег"
Хари Потър е на смъртно легло.С немощен глас казва на Джини:
-Искам да ми изпълниш едно желание
-Да, разбира се
-Искам 6 месеца след смърта ми да се омъжиш за Драко Малфой
-Но аз мислих, че го мразиш
-И то как....-с последни сили казва Хари.
оооох ще умра![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
![]()
![]()
![]()
Добре това беше забавно, НО, имайте предвид, че поредицата си е много хубава, смислена и с много интересен сюжет, напълно заслужава да е от най-известните в света, и трябва всеки млад човек да я прочете. Въобще като се замисля, трябва да е в топ 10 на най-добрите фентъзита, и да е на първо място за най-добро фентъзи подходящо за подрастващи.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
е неееее,аз израстнах с Хари...всичкото чакане и напрежение да излезе новата книга,очакванията,гадаенет о по заглавието и по имената на главите какво ще стане..просто безценно!
решила съм след като имам дете,да му дам първата книга,ако му хареса ще го мъча,така както се мъчих аз,ще го карам да чака![]()
we are rockstars.
и аз, задължително !!! а ако не му хареса... направо няма да е моето дете хахаххааПървоначално написано от TrustNobody
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
е нееее,няма как зарибеността ми да не му се предаде.![]()
we are rockstars.
Не е ли великолепно и супер надъхващоо ?![]()
Нз.. обаче на тая снимка Хари е по - грозен и стрясткащ от Волди, а какъв сладур беше в 1-вия филм!Първоначално написано от UNITED2
![]()
Can't get you outta my mind ♡
Годрикс Холоу не е град, а село. Между другото и Хари, и Волдемор са потомци на рода Певърил, така че имат родствена връзка o.O
Намерих още един виц:
Хари се събужда посред нощ и казва на Рон:
- Рон, бързо подай ми очилата!
- За какво ти са бе Хари?
- Абе, сънувах един сън, ама ей сега ще го разгледам като хората...![]()
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.