.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Град
    blg
    толкова познати които нямат 18 имат татуси и аз мисля да си направя няма никакъв проблем с годините
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

мисля , че никой няма да ти направи проблем за годините ! Но все пак защо не си направиш временна да и се накефиш и после ако не ти писне си направи истинска ... но аз смятам , че е много смешно да си на 40 и да имаш някакъв подобен (на тези които сте дали) татус . направи си временна като падне си направи друга ще имаш и разнообразие.Но все пак ти си знаеш , за годините проблем сигурно няма да ти направя просто отиди и питай

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Мисля татуировката да е малка така или иначе.От Бургас съм, но примерно и в Слънчев бряг мога да отидада си направя.Наще ще ми напраят проблем ако разберат но аз искам да е нещо такова
    http://www.tattooartists.org/Img99614_PICT4003.jpg.asp
    така че освен ако не ми бъркат в гащите няма да разберат. Но и да разберат някакси нищо не могат да направят като вече я има....
    Ако някой е видял готини в нета дето стават за там може да постне, приемам идеи.Аз съм харесала 4 ама още търся.Мс на всички.
    Една 'модерна' циганка в трамвая имаше същата на врата си.
    What you give is what you get!

^те всички 'модерни циганки' имат я пеперудка,я звездичка,я плетеница-сигурна съм,че никой друг няма такава и наистина значи нещо за тях

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    ходихме със съученички в Манията-на Витошка
    и татуиста категорично отказа да направи татуировка
    имал си проблеми с разгневени бащи /дори и за лица над 18/
    та с 2 думи, доста трудничко ше си намериш някой който да си пусне умишлено таралеж в гащите, хората си градят някакъв имидж и принципи и не си струва за една бройка да заложат всичко на карта
    самия факт, че момичето / момчето НЕ е дошло с родител
    е достатъчно показателно, до колко втория е съгласен с това....

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Варна
    АЗ ИМАМ ТАТУИРОВКА ТОЧНО ТАМ И СЪМ СЪЩО НА 16 НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ ПИТА МЕ ВАШТЕ ЗНАЯТ ЛИ И АЗ МУ КАЗАХ "НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ " И СЕ ЗАСМЯХ И ТОЙ КАЗА "МАЙ НАЙСТИНА НЕТРЯБВА ДА ЗНАЯТ" И МИ Я НАПРАВИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Супер фен Аватара на j_adore2
    Където и да си направиш сега ще се развали,защото имаш да растеш .. и мен това ме спира..Иначе имам познати и не са им правили проблем за годините ..
    Иначе ако си си решила да си я правиш сега,да знаеш че не трябва да я показваш на слънце 2-3 седмици .. Имай го в предвид
    Успех :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Wonderland
    аз пък ще си правя половината корем на звезди.
    ха.

циганско било...

имам много приятели ,които нямат 18 години и са си направили татус .. без да ходят с родителите си .. не е задължително да има родител тебе или да искаш разрепението му .. постави ги пред ве4е свършен факт
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    аз пък ще си правя половината корем на звезди.
    ха.

циганско било...
    Не искам да ти се бъркам,но мислиш ли че след 10-20 години ще имаш корема,който имаш сега,след като родиш и прочие ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Wonderland
    честно да ти кажа,въобще не ме интересува как ще е след 10 години

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Един фр си направи, всъщност доста приятели си направиха, но ми викат след време писва и се питаме за какво си ги направихме ...

Аз искам да си направя звездичка от вътрешната страна на китката,ебати якото е,ама наще няя дадат
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Аз наще ако си мислиш чве съм отваряла въобще темата.... хич и не се пробвам направо действам.Ама мойта поне има шанс да не я видят.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Един фр си направи, всъщност доста приятели си направиха, но ми викат след време писва и се питаме за какво си ги направихме ...
    точно за това са временните татуси за 2 3 5 години като ти писне и неможеш да го гледаш повече да може да се махне без операции и тн
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Добре де,защо не си направиш временна.Тя е доста по-евтина,а и ще придобиеш представа какво точно искаш да си татуираш.още един плюс е,че така можеш през няколко месеца да си ги менкаш.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Временната с къна трае адски малко време и дадох 16 лв. за такава.Истинската ще ми излезе 60.Какъе с мисъла като избледня адски мн за 3 дни.А колкото до тези за 3 месецаи 2 години - питала съм , когато мине съответното време мастилото просто се разтваря в кожата, обаче остава гадно черно петно- все едно е мръсно.Пък и не смятам че ще ми омръзне, като не я гледам постоянно.Все пак не мие на ръката примерно

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    точно за това са временните татуси за 2 3 5 години като ти писне и неможеш да го гледаш повече да може да се махне без операции и тн
    Булшит

Според мен си достатъчно голяма,за да си направиш татус.Имам приятелки по на 13 години който имат обици на пъпа и на езика.Щом пробиват знами и ще татуирват.Попринцип в пиърсинг клубовете освен че дупчат правят и татуси.Пък и имащ лична карта-Няма да имам пр.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ооо и аз много искам татуировка.Нещо,като тези на звездичките на корема ми харесва.Лапичките найстина станаха банални.Абе искам ми се да се татуирам,но наще ще ме убият и то по-скоро баща ми хахах.Пък и ме е страх,че едва ли корема ми найстина ще остане във същата форма forever и сигурно някой ден ще бъде доста грозно
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Направи си временна и помисли дали ще искаш това нещо да ти остане за цял живот или си готова след това да я махаш с лазерна операция,която ще ти излезе златна.
    И все пак ако наистина го искаш,поразпитай хора,които вече имат при кой са си я правели.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

така ..
    ами
    ако искаш
    няк'во тъпо тато .. смисъл тъпо кът нещо по - такова приятно , леко , малко . . .
    можеш си направиш квит години си :
    сестра ми има и е на 16 ..
    нейната е на крака .. всичко е окай с наще
    ако искаш да направиш няк'ва голяма .. просто няма да е удачно за момиче - 16 годишно .. обикновено по грамадните се носят над 19 .. при момичетата : )
    ако искаш нещо дребно ... като образ , пеперуда , и няк'ви разни цветя и завъртулки . ще е мноого яко , и по - евтино ; разбира се : )

Изчакай две години, може и да си промениш мнението. Аз исках пиърсинг миналата година и си вярвах, ама сега не мисля така.
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

Хах.. виж, миличка.. ще те успокоя като ти кажа, че почти никъде не искат разрешително.. има 903458 места, на които ще те татуират. И аз нямах 18 като си направих моята. Но това няма значение... искам само да ти кажа как ти разтълкувах логиката: искаш татос --- мама и тате не дават --- решаваш да си я направиш там, където няма да я видят. Никъде не видях, че наистина искаш това. Това си е твоя работа. Едва ли ще съжаляваш, но си помисли. Ако просто искаш татос, аз те разбирам, че мислъта да чакаш 2-3 години те побърква, но в крайна сметка това е нещо, което ще си го имаш цял живот. Помисли си добре какво искаш. Разгледай навсякъде и отиди и си направи. Просто е.. но имай в предвид, че го има и момента, в който може да поискаш нещо по- хубаво и на друго място.. ако не ти пречи да се шариш на повече места- ок.. но ако не.. дали би искала да имаш няколко татоса? В крайна сметка най- лесното е да си я направиш. Не искам да ти давам акъл, но аз избързах много, реших, че искам и след 2 дни ме нарисуваха. Не съжалявам изобщо и си я харесвам много, но съм обмисляла, че можеше да си направя и нещо по- хубаво. Помисли си, не бързай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си