- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуиране под 18 години
НА 16 години съм и искам да си направя татус, но проблема е там че родителите ми няма да ми позволят в никакъв случай.Татуировката обаче смятам да се намира там където родителското око не виждатака че
просто трябва да намеря татуист който да се навие да ми я направи.Обръщам се най-вече към тези които са си правили когато са били непълнолетни, ако може да ми обяснят как по точно татуиста разбира дали имате разрешение- трябва ли да има родител с вас, и има ли такъв дето ще ми я направи без разрешение на родителите ?
ПП: нз дали има такава тема, търсачката ми не работи.Ако има някой може да постне линк
Аз имам много приятели,които са с татуси и са под 18 години.Даже всичките са на по 15,16..Щом искаш,направи си,но после ти ще си търпиш последствиятаИначе в моя град има няколко татуисти,които правят на деца под 18г,без да им искат разрешение от родителите
Ии само така мога да ти помогна,ще поразпитам някои приятели и ще ти пиша!
What i want is obvious , what i love is unique
Ти може ли да разпиташ за меееенОбещавам да дойда на плаж
![]()
![]()
![]()
Има и някои които се навиват и без да имаш 18 и да си с родител..поразпитай![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
повечето въобще не се интересуват на 16 ли си на 18 ли си. просто намери някой добър
Emi az bqh na `16, kogato si pravih moq,no tatuistyt ne me pita![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
1-во няма да е зле да кажеш ти от къде си да може ако има някой който знае нещо и е от твоя град да те насочи.Първоначално написано от Little_Lady93
2-ро има много татуисти които ще ти я направят просто като им кажеш че вашите знаят. те не искат писмено разрешение от родителите ти
3-то наистина помисли добре дали не е поредната ти прищявка и вашите като разберат дали няма да ти направят проблем
There is no right or wrong, only fun or boring
1. внимавай при кого, защото ако мн бързо се съгласи да ти я направи, има възможност да е някой самозванец
2.внимавай къде ще си я правиш , защото нали знаеш,че точно сега най- много растеш и кожата се разтяга съответно, тъй че могат да се получат не мн лицеприятни резултати
3.успех, но трябва да си мн сигурна, защото после махането е голяма мъка и те съветвам на първо време да е някоя по- малка, за да видиш се пак как ще се чувстваш![]()
Мисля татуировката да е малка така или иначе.От Бургас съм, но примерно и в Слънчев бряг мога да отидада си направя.Наще ще ми напраят проблем ако разберат но аз искам да е нещо такова
http://www.tattooartists.org/Img99614_PICT4003.jpg.asp
така че освен ако не ми бъркат в гащите няма да разберат.Но и да разберат някакси нищо не могат да направят като вече я има....
Ако някой е видял готини в нета дето стават за там може да постне, приемам идеи.Аз съм харесала 4 ама още търся.Мс на всички.
http://www.tattooartists.org/Img90344_buterfly.aspПървоначално написано от dedencety
ей ти по убава снимка.Постнах оная щото мястото е по надолу пък на тая ше и излиза от банския.Пък и аз тая татуировка отдавна я мисля и не смятам че ще съжелявам.И без тва едва ли ше седя по цял ден да си я гледам точно там![]()
повярвай ми можеше и да е по зле.Пък и смятам да е няква по нежна специално тамПървоначално написано от therichbitch
Повече ме кефи примерно от отзаде на кръста.Др което е - ще я вижда само който аз пожелая
И аз така съм чувала че тия дето татуировката има чат дето е на гръбнака мн боли.Въобще където има кокал... си е*ало мамата от болка![]()
дам това е идея и аз го гледаха ма даже не се сетих че е подходящо за там.Мерси
ПП:И да не кажеш на тате![]()
![]()
![]()
^ това със звездичките е мн сладурско, моя варинат за татуировка/то аз имам 18, ама съм мн алергична/, която да не се вижда много, е на крака, но много нагоре, точно под линията на бельото, ако ме разбрахте
там, където е червеното кръстче
Да и там става ама повече тряа да внимавам с разкриването
Апък ако имах като на Адриана Лима тялото ееееех татуировката щеш да ми е последната рижа сигурно ахахаха
![]()
емм няма пълно щастие, безплатен обяд, но ти го предлагам като вариант, защото определено по- малко ще те боли
КОй Адриана Лима ли?Първоначално написано от dedencety
Съласна съм че имаш мн мн яко тяло :P ама Адриана Лима е перфектната жена, никой не може да са сравнява с нея![]()
туй ми е малко просто.Иска ми се да е по арт.Като това
http://meachy.deviantart.com/art/Ang...ttern-49982700
Даа тва на глезена стой мн сладурски.Аз гледам в
www.deviantart.com
Има наистина мн и са якииии![]()