- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам/за момичета
Няма нищо срамно. Щом си решила, че си готова да правиш секс, значи не трябва да те е срам да се съблечеш, трудно ще стане без да ти види котето нали. Вие сте заедно от 1 година. Ако някои неща не ти се правят или не ти харесват просто му кажи. Няма нищо извтарено стига да харесва и на двамата
Не го мисли просто прави това, което ти харесва
Нека секса бъде нещо приятно, а не нещо притеснително за теб :P
И от какво те е срам?!Да не би да тие хоризонтална и като ходиш да шляпаш или пък срамните ти джуки висят до глезените?Я не се филмирай ами сваляй бикинажа и вдигай краците!
Да и при мен бе така парвите няколко пати-срама минава спокоиноИ аз така мислех за оралния секс но след като го пробвах си промених мнението
![]()
Отдай се на удоволствието и не се срамувай..няма от какво просто..![]()
обрасни си п*тката и вс ще е ok![]()
Старичка е темата, но... приятелят ти е гей да знаеш.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGG GGGGGGGGGGGGGG!!!!!
На 17 години...Връзка от година...Срам те е...Това първата ти връзка ли е,та се притесняваш?...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Добре бе има и притеснителни хора, кво толкова?![]()
и мен ме беше срам да се изтипосам гола прид гаджето ми първи път,но вече хич не ми пука.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
[quote="Sladurcho"]Първоначално написано от thfenka13
добре де много си ми странна [не се обиждай]как така приемаш за нормално да лапнеш нещо, от което някой пикае, а не искаш на тебе да ти правят орална любов??
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
прави секс на тъмно или му кажи че те е срам и не ти е приятно да те лиже !а най добре спри да се притесняваш запали няколко свещи направете си масаж ,отпусни се и се остави на възбудата :P![]()
![]()
love is gone!
Писането на кирилица е задъжлително!
Punisherrr
fuck off
Писането на кирилица е задъжлително!
Punisherrr
+1Първоначално написано от LqlQLqQxD
![]()
Леле и аз преди бях абсолютно по същия начин-срамувах се да ме види гола..всеки е така да ти кажа.. отпусни се и помни,че едва ли ще види нещо,което не е виждал вече.. А колкото до оралната любов-като я пробваш няма да искаш друго хах (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
добре, а как не те беше срам да му покажеш другите си дупки- устата и ушите ???Първоначално написано от thfenka13
БЕЗСРАМНИЦА ТАКАВА
бой, йебанье и чалга
хах парвия път винаги е така .. срам страх ама после ще свикниш и няма да има от кво да се притесняваш ...![]()
Just RelaX
Ще видиш, че не е толкова страшно![]()
Няма от какво да те е срам ходите от 1 година мисля че това е достатъчно а и ако се чустваш готова както и да си ако те обича ще те приеме![]()