- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и бързо свършване(за момичета)
Така искам да разбера ако правите секс с момче което свърши много бързо примерно сте му правили свирки преди това и се е възбудил много и 2,3 мин и свършва.Какво ще направите.Бихте ли продължили или бихте казало стоп.
СТОП !!!
и да ми каже стоп аз ще продалжа хаха![]()
![]()
.....
GOD, why you have to be such a idiot, instead to read- "Oбща сексуална култура"..?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Иии голяма работа,че е свършил бързо...Случва се и това.Повтаряме,потретяме и такаа![]()
Instead of reading.Първоначално написано от l0lz
![]()
Yeah, whatever.. I'm not in the mood now and i make some mistakes..Първоначално написано от Jericho
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
No prob, dude.Първоначално написано от l0lz
Off-topic FTW.
Hell yeah. ^^Първоначално написано от Jericho
че какви ще са тези свирки след 2мин да свършиПървоначално написано от ilf
ако свърша след 2-3 мин ще си поиграем с приятелката ми и после пак наново е*ан
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Е как ще кажа стоп?? то да не зависи от мен в коя секунда да се изпразни.. те ако всички момчета можеха да се контролират кога да свършат и кога не (зависи кво ще им "заповядат" ) нямаше да има проблеми с ерекцията.. ако е нужно малко почивка и 2 път..![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от galenata
Това е стабилна приказка. А не излишен каприз.
Ако ще и 20 пъти да свърши момчето, щом на момичето й е кеф и е задоволено включително и то не мисля, че има проблем.
Вече ако някой не е удовлетворен напълно в цялата работа, тогава вече по-може да има претенции
Поздрави (bow)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Защо пък трябва да спирамемене даже ми е готино като видя че приятеля ми е толкова възбуден и му е толкова приятно че свършва толкова бързо... А втория път винаги е по дълъг ако някой има претенции за времетраенето
![]()
Ами аз ако свърша за 2-3 минути, директно ще си приготвя куфарите, ако имам време, преди да ме изритат! Евала на тия, които имат шанс!
Бих казалО отдзадПървоначално написано от ilf
![]()
![]()
![]()
продължаваме много ясно
бих продължила![]()