- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шопинг - кога, къде, защо?
Какво най-много обичате да си купувате? - Дрехи, лакове, обувки, дрънкулки, фибички.
Любими магазини, предпочитани марки? - Нямам. А, не всъщност имам - Puledro - не са много известни, но нещата им са качествени и имат много хубави неща.
Колко често ходите на пазар? - Като имам пари, като ми трябва нещо, зависи.
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? Различно. И двете ги има.
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? С приятелка или леля ми.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? Кеф ми е да обикалям.
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? Предпочитам да пробвам.
![]()
Какво най-много обичате да си купувате? Дрехи и козметика
Любими магазини, предпочитани марки? Емии не си купувам мн скъпи неща и не гледам марката, но по принцип ми харесват Тали Уейл, Кенвело, Фокс и Ню Йоркър, макар че в София няма...
Колко често ходите на пазар? еми зависи кога имам пари, ако имам в излишък отивам веднага на пазар.
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? Ами понякога си харесвам нещо като го видя и си го взимам веднага, но по-често се случва да търся нещо определено и да обикалям известно време.
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? еми с приятелки, но и с майка ми обикалям понякога
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? предпочитам Мол, не ми е голям кеф да се разхождам по улиците особено зимата
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? Не съм си купувала досега от онлайн магазини, страх ме е, че като пристигне или няма да ми стане или няма да ми хареса
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Какво най-много обичате да си купувате?-общо взето всякакви дрехи, но блузи си купувам най-често
Любими магазини, предпочитани марки?-Tally Weijl, Cropp Town
Колко често ходите на пазар?-Различно.
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?-когато си харесам нещо, ако е на прилична цена си го взимам, независимо от това, за какво съм излязла. Иначе като ми трябва нещо конкретно се случва да не го намеря от първото обикаляне.
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?-Обикновено ходя по-често с приятелки да разглеждам, докато с майка ми по-рудко и като съм с нея си купувам понякога.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?-попринцип ми е кеф да пазарувам и на двете места, но по магазините по центъра и улиците изключително рядко ми харесва нещо.
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? -не съм му фен, а и никога не съм пазарувала онлайн.
Какво най-често обичате да си купувате?-ами обичам да се зареждам с дънки и блузи!
Предпочитани марки-Tom Taylor i Mango
Koлко често ходите на пазар?-Към 2 пъти в месеца!
Предпочитам да ходя с майка ми,защото като има нещо,което ще си го купя и няма да го облека,тя веднага разбира(как го прави тоя номер?) и ме разубеждава! Но много обичам да ходим с момичетата!
![]()
Ами по-често ходя в мола-той ми е на 5 минути! Но ето оня ден ходих по витошка да си търся ботуши!
По принцип не съм голям почитател на онлайн пазаруването! За мен си е най-добре да изляза,да си разгледам и да си пробвам! Да се мотая,ми то иначе се губи чара на пазаруването!
[/i]
Какво най-много обичате да си купувате? - Според сезона - Панталони,потници,колани,с ичери и Т.Н !
Любими магазини, предпочитани марки? - Calliope,Teili Weili,Adidas !
Колко често ходите на пазар? - Всеки сезон правя голямо пазаруване и ако нещо ми хване окото !
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? Ами да повчето пъти по цял ден си се моткам !
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? - Приятелки
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? - МОЛ,но не винаги
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? - Не
Какво най-много обичате да си купувате?
Най-много обичам да си купувам козметика,гримове и аксесоари.
Любими магазини, предпочитани марки?
New Yorker,Kenvelo,Terranova,Zara и много др. просто сега не се сещам..
Колко често ходите на пазар?
Почти всяка събота или сряда..
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?
Попринцип за мен се отнася второто.
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?
Повечето време с приятелки, но когато ми е лошо настроението или просто искам да съм сама не си взимам компания..
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?
И двете![]()
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?
Купувала съм си няколко пъти неща, но чак фен - не. И определено предпочитам на живо.
Какво най-много обичате да си купувате? - Блузки, Дънки, Обувки...
Любими магазини, предпочитани марки? - Ами нямам, когато си харесам си го купувам
Колко често ходите на пазар? - През 1 - 2 седмици
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'? - Когато имам нужда от нещо, което знам какво е, го търся докато не го намеря
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами? - Различно
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците? - Ами и двете...
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място? - Не съм фенка на онлайн шопинга, предпочитам да го видя, да го пробвам и чак тогава да го купя
Какво най-много обичате да си купувате?- козметика
Любими магазини, предпочитани марки?- нямам точно определен любим магазин или пък марка
![]()
Колко често ходите на пазар?- всеки път,когато имам финансовата възможност
![]()
Когато ви трябва нещо, отделяте си един ден (примерно) и посещавате абсолютно всички магазини докато не го намерите или пък често се зазяпвате по витрини и взимате това, което ви 'грабва окото'?- обикновено отделям цял ден
Шопинг с приятелки/мама/сестра или предпочитате сами?- най-често с мама,но и с приятелки.никога сама.
МОЛ - където всичко е събрано на едно място или пък ви е кеф да се разхождате по улиците?- и двете
Фенове ли сте на он-лайн-шопинга или предпочитате да видите, пипнете и пробате дрехата/обувката на място?- не съм пазаръвала онлайн досега,но скоро и това ще стане
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
1 дрехи
2 Terranova, NewYorker
3 като ми скимне
4 Отделям си 1 ден
5 шапинг с фр или мама о никога сама.
6 по улиците.. по-приятно ми е да се шматкам повече
7 предпочитам да пипна и да пробвам.. онлайн никога.