- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разкажете за класният си ръководител
Мисля че,заглавието е ясно.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мииии...на наща класна яку и хлопа дъската.всички го знаят.не преподава много добре,само говори, прави сцени - но не преподава.
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
Сега ще я видя каква е. Ще бъда подготве. Казват,че е манячка, дето не пише отсъствия като бягаш. На мен точно такава ми трябва![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Старата ми класна е страхотен човек! Млада е, нисичка около 1.60, преподавателка по география и голяма симпатяга. Държеше се с нас повече приятелски, отколкото като класна. Хах, и когато гафехме винаги прощаваше. Абе ще ми липсва.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Аз за 5 години в гимназията съм имал четирима класни ръководители. През определено време ще пускам постове като се сещам за някои случки, но първо започвам с най-фрапиращото - класната ми от 11 клас. Страхотен човек, професионалист, добре се отнася с учениците, пуска щегички и проявява разбиране, но заради тЪзи жена го ядох много сериозноБеше последният учебен ден на 11 клас и предпоследният час бях извикан от класната ми да ми каже нещо важно и ми сервира, че отивам (заедно с 2 момичета) на изпити, заради превишаване лимита на допустимия брой отсъствия - в моя случаи - неизвинени отсъствия. Разрешено ни е да имаме 9 и 2/3 неизвинени отсъствия и 179 извинени отсъствия. Аз бая кръшках от предметите история и физика и понеже не ни признават бележка само за 1-вия час примерно, трябваше да се дава документ, извиняващ отсъствията за целия ден, на мен ми се натрупаха бая отсъствия и по средата на втория срок някъде ударих горната граница от точно 179 отсъствия (отбелязвам, че НЕ се гордея с това), а неизвинените имах 8 и 1/3. И така, вече кл. ръководители пишат бележниците, всички оценки са оформени и аз изведнъж на изпит с 2 момичета от моя клас, питам 'ЗАЩО?', моите отсъствия са в норма! Получавам следния отговор: "Ох, Николайчооо, знаеш, че си ми от любимците.. и аз... по време на годината ти поспестих няколко неизвинени отсъствия и не съм ти ги пренесла, за да не ти се трупат..." И аз съм бил с убеждението, че си имам 8 и 1/3, а то 2 отсъствия не ми били пренесени и при проверка на дневника от ръководството ми се откриват 2 непренесени и стават автоматично 10 и 1/3, което е над нормата. На всичкото отгоре същата седмица госпожата по физическо реши да се изгаври с мен и ми написала 1 отсъствие, щото съм си тръгнал 10 минути преди края на часа и оттам стават 11. Дневникът не беше приключен за седмицата и аз й обяснявам, че ако не ми го оправи това отсъствие, отивам на изпити, щото при 10 и 1/3 може да се направи компромис, но тя госпожата помислила, че се шегувам и не ми го оправи. Едното от 2-те момичета, пък, превишава лимита от 179 изв. отс. с 1 - има 180 и то пак по нелеп начин... Има си 179 тя, но й добавят още едно, щото една сряда, която имаме 7 чАса, последният от които е час на класния, на нея са й пренесени 6, вместо 7, т.е. последния - час на класния, не й е пренесен. За това си има обяснение - ние с молба до директора си карахме час на класния в четвъртък, вместо в сряда, а това момиче в четвъртък е било на училище и затова класната не й го е написала, обаче понеже цялата гимназия карат в сряда и в дневника пише, че е по програма в сряда, добавят й го и така... имаше разправии защо да се явяваме на изпити по 3 предмета - БЕЛ, математика и 1-ви чужд език (в нашия случай - английски език) и в крайна сметка ни "пощадиха" само с изпит по английски език. Оценките ни за втори срок и годишната бяха анулирани и трябваше да полагаме изпит върху материала от цялата година, а не само от втория срок - ЛОГИКА!!! Аз пак спорих - след като е грешка на класния, защо да полагам изпит? Отговор: -Щом сте отсъствали, трябва да се впише, щом е грешка на класния ви ръководител, тези 2 отсъствия могат да се зачетат като извинени, което значи, че ще ви станат 179 + 2, което пак надхвърля лимита и пак се явявате на изпит - УЖАС! Както и да е, аз се бях стресирал супер много и даже мислех, че няма да мога да го взема изпита, но в крайна сметка всичко свърши благополучно - оценката ми (5), беше анулирана, а на изпита изкарах 6, което ми остана и крайната оценка, но толкова много учих за тоя изпит, че не мога да го опиша... Биографии и творби на автори, епохи и 823528359 думи, щото имаше и превод, освен това и упражнения, диктовка, есе и устно. Докато другите ходиха на морето за July morning, аз зубрех като луд - изпита ми беше на 5 юли мисля, та така... понякога в стремежа си да направиш добро, прецакваш нещата... иначе с тази класна и до ден днешен поддържаме много топли и добри отношения и ходим на кафета и така... аре сега чакам да почета вашите истории, сори за дългия пост, ама тва беше дори най-синтезираното, има бая подробности, които се опитах да ви спестя
![]()
С две думи- ПЪЛЕН БРАК!!1!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Имам най-яката класна и учителка по руски. Понеже не е българка и понякога не се сеща за някои думи на български как са като си говориме на свободни теми, а аз седя на първия чин и й помятам разни думи и понякога се получават смешни истории.Иначе е много земен човек и понякога скътава отсъствия. Абе пич отвсякъде, и преподава добре, има златен медал по руска филология в МГУ и даже са я били поканили да остане там за преподавател, ама тя е дошла тук да преподава в моето училище.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Оооо класния ми беше бахти пича, даже ей сега като не съм на даскало, човека ме вика в тях да се напиваме![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ем сега ще я видя каква е.Предишната беше истерична ама беше печена![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Даскалото ми е грамадно,а всички ученици я знаят като най-гадната учителка...Има клаустрофобия,хлопка и дъската,винаги наказва този,който не е направил нищо.Колкото до преподаването-не е зле...
вече няма да ми преподава тя, защото се местя, но имах най-добрата класна. Преподава по математика и е страхотен преподавател и човек типичен пример за строга, но справедлива![]()
Класната ми е най-противното същество . Гаден,гнусен,надут кон,който си мисли,че знае и може всичко . Ето това е класната ми .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Старата ми класна е един от най - прекрасните хора , които познавамВинаги , когато ние сме прави ни е защитавала , дори това да е значело да се скара с някой от колегите си
Беше прекрасно времето прекарано с нея. . за съжаление се местя в друго училище , а и тя самата вече се пенсионира, но е найстина страхотен човек и ще се радвам ако и в новото училище попадна на такива учители
!
За новата си класна нищо не знам.Е,може и да е класен.
Но за бившатааа..
Прекрасна учителка,човек,приятел.![]()
Сега иде време и аз да се разпиша.Имам просто толкова заспала класна,че просто няма повече накъде.Давам и бележка за отсъствията и тя вика "Не мога да я приема.Откъде да знам,че не е фалшива"Аз и казвам"Г-жо,от майка ми е писана бележката(което си е вярно)",ама тя нали трабва да се направи на голяма работа и ми каза,че трябва майка ми да дойде в училище.Просто имам чувството,че тая жена съвсем я пере сачмата.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Класната ми рули. ТОТАЛНО! Колкото и да е строга, тя е НАЙ-ЯКАТА класна ever.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Много готина и разбрана.Специално на мен ми скатава по някое неизвинено,щях да имам над 10,а имам 4 и 1/3 за цялата година.Ако я помоля нещо знам,че ще го направи.Няма да се заяде.Говорим си понякога в часовете,дори спорим и дискутираме,просто много земна.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Аз пък попаднах на свестен класен.Забавен човек![]()
Най-строгата е,но не и с мен,братовчедки сме и съм и любимкаПри нея няма пълна шестица
![]()
Класната ми е комшиика, ако направех нещо постоянно казваше на наще... Ходил съм без бележник и всякакви подобни глупости, добре, че наще работеха постоянно и не ме виждаха много, много. Викаше ми да сядам да уча, че няма да ме приемат, искам сега да съм на даскало да се изсмея и да кажа приеха ме![]()
Ааа бившата ми класаа бешеее простоо разбиващааа. Най - якияя преподавателл който е съществувал някогаа. С нейното преподаване - по английски нямаше човек който да не е разбрал урокаа. А на екскурзийте ни позволявашее всичко е последната годнина ни видяя с всякакъв вид алкохол и цигарии и на жената и стана лошоо ама все пак ни простии
. Такива големи простотии с класа и нея сме правили направоо като се сетяя сее пуквамм от смях. Абее супер си е женатаа почит й правяяя ама многоо ще ни липсваа :[[
Bitch! >.<![]()
Строг, но справедлив!![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
дразнител![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Наща класна е доста срамежлива, ходи все едно е глътнала бастунопитва се да бъде строга, горката, но не е...но въпреки всичко аз си я уважавам
![]()
Ся ще имам нова класна .. а за старата .. много добро мнение имам .. разбираше се с целия клас .. правеше компромиси .. пишеше по-високи оценки ..![]()