- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разкажете за класният си ръководител
Душичка е![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Първоначално написано от storex
Напъъъъъъъъъъълно нормално за ЕГ Пловдив..Кофти ситуация,но щом си се оправил браво.По английски да изкараш 6 на такъв прее*ан изпит ( sorry за израза ама си е така..) е голяяямо нещо
English through Literature :P
Не знам коя е била твоята класна,но честно казано такъв даскал,който да ти спестява отсъствията (без значение извинени или неизвинени) в ЕГ Плд е РЯДКОСТ...Моята беше по математика.Много ама много взискателна,дори учителите я наричали помежду си "Вождът"..Жената си беше за ВСИЧКО тип-топ.Отсъствия,оценки,всичк свързано и несвързано с даскало я интересуваше.Мн мн не я обичаха заради тази й черта.Един пример: "Ти имаш 1/3 отсъствие от първия час,защо закъсня?" Първа смяна,рано рано отг е ясен,ама тя си питаше...Или пък друго,което въобще не беше нейна работа - "Защо на бележката пише диагноза ОВИ (остра вирусна инфекция),а ти е изписано само 1 ден дом.лечение?"
Най-много използваше репликата : "Не е редно!" ,"Не е редно да се прави така..не е редно да се говори така..не е редно това,не е редно онова.." и т.н. Но за предмета си беше невероятен преподавател!Обясняваше толкова ясно,че трябваше или да не я слушаш,или да си супер задръстен,за да не разбереш това,което ти обяснява.Та също тя има голяма роля в това да избера математиката като предмет,с който да кандидатствам...В трудни моменти ме подкрепяше-когато в 11. клас 3 седмици отсъствах заради една операция-обаждаше се в болницата,интересуваше се..Когато се появих в у-ще след като мина всичко дори се разплака..от радост,че всичко е било ОКТя си поплака и на изпращането ни..Все още поддържаме връзка-по е-mail,или се отбивам в у-ще...И така
Накрая мога да обобщя,че си харесвах класната.
Всички имаме недостатъци..При някои са повечко,при други по-малко![]()
Само ме кефи, че пише поощряващи оценки и от време на време извинява по някое друго отсъствие. Като цяло не е толкова лоша, ама пък не може да се оправи с класа..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз сега ще съм с нова и нз ква е ..
старата ми беше мн пекана
някъде около 40-50г.
по ае ми водеше ..
с ярко червена коса и се обличаше много екстравагантно
с едни ярки дрехи
ама и ходеха..
то и името и едно![]()
ама май правеше любовни игри с един учител![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Имах две класни за период от 5 години в средното. Първата беше стара мома и се заяждаше постоянно. Отсъствия не извиняваше, освен ако няма бележка, но се достигна до такъв момент, че наложи критерии. При пет неизвинени всичко е ок с бележка, при 10 вече бележката не стига, иска да говори и с лекаря, който я е издал, а при 15, освен че искаше с лекаря да говори, но и с родителите. (лимита беше 20). Накрая взе че се омъжи и се кротна, стана като овчица![]()
![]()
Другата определено не съм доволен от нея, голям идиот беше и само псевдо се интересуваше от класа. То и двете така де. Не съм попаднал на свестна класна досега, освен тази до 4 клас
![]()
Иначе на свестни учителки съм попадал
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Кинта и 20.С едни големи изкуствени зъби.ЯКО истерия.
Класната е пекана. Като се има впредвид, че преподава по история, си е доста забавна всъщност. Личи си че обича учениците си и им обръща нужното внимание![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Най-готиния класенннн![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Сега ще съм във ново даскало и незнам каква ще бъдеобаче старата ми класна е една склероза
![]()
Е в новото училище не я знам каква ще е,ама досегашната ми беше доста разбран човек![]()
за 7 години смених 4 класни,всички бяха готини,но най-готина бе последната класна![]()
Много добра и точна.Винаги оправя кашите,които сме забъркали,подкрепя ни,извинява ни хилядите отсъствия,а ние й се отблагодаряваме като й се качваме на главата.Много си я обичам и уважавам ];]
p.s.Изобщо не я заслужаваме !
тъпа 50-годишна ограничена кокошка,влязла в критическата и дразнеща околните,има високо мнение за себе си,нахална е и нямам думи 5год ще ми е класна![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ми мойта вс я знаеха, че е вечно недоволна... имам лоооши спомени за нея![]()
Моята класна я знае целия град (че и не само)![]()
Много беше злобна. Не тряба да стоиш на неиния чин когато вика. Тетрадката ми винаги беше наплюта в неиния час. Испитваше за 2 ("Ако не си изкараш двойката оставаш дирекно в същата година"). Слабото й място бяха цветята. Веднъж счупихме едно нейно цвете и всички масово получихме 2. Обичаше да ни критикува ,но пред другите ни бранише като малки пиленца. Тя Имаше две цели : да ни научи на математика и да ни накара да се сплотим. Първата я постигна макар и с мнооого усилия.
Ние бъкел незнаехме в началото на годината ,но се променихме и то само и единствено заради нея. А за това ,че не се сплотихме сме си виновни ние.
Тази година ще сме с нов класен и като се сетя ми става малко тъжно колкото и да я мразех преди. Ррябва да ни искара до края . Незнам без нея как ще се справим изобщо с тези матури .....![]()
![]()
Днес го видях, ме пита къде съм приет т.н. му казах, че БС най-вероятно, той ми вика "Там хубаво-Море, чайки и млади майки"![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Моята класна е доста строга-иска всички от класа да имаме високи оценки,да нямаме никакви неизвинени отсъствия,защото по този начин сме я злепоставяли пред директора.Тя не общува с класа ни.Не се смее,не се шегува.Постоянно е недоволна...Вика и крещи за най-малкото.Странен човек е ..
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Класната до 4. клас ми беше много приятна жена, разбираше ни винаги, помагаше ни, направи ни много задружен клас.
От 5. до 7. клас класната не 'продължи традицията', станахме много лош клас, не се разбирахме, карахме се, а на нея като че ли не й пукаше толкова много.
Е, разбира се, беше готина. Млада жена... де'а знам, готина беше, ама не ставаше за класна.
Сега в 8. ще видим...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Бившата класна беше уасно безотговорнаизобщо не ни поглеждаше като клас ... винаги сме били с други учители,понеже тя била заета с нейния кръжог по гимнастика
Жалка ми беше ...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Нашата класна е много яка ... постоянно ни се кара щото класът ни е супер див и всеки ден все някой ще направи някоя глупост дето ще я изкара извън нерви.Кара ни да и купуваме хамбургер с кюфте
Кара се с другите даскалки заради нас
преподава ни по химия и другите класове ги изпитва яко а ние не знаем даже от какво сме изкарали наще оценки
извинява ни отсъствията
когато се чупим от математика (най-често от там ) или по друго отиваме в нейния кабинет докато започне часа да не ни види другата даскалка
Говорим си по цял час! И още куп неща класната е много щур човек и жалко че тази година ни е последната!
ОБИЧАМ Я !!!!
![]()
оОоОо моята "бивша " класна е ужасна![]()
Моят класен не ме харесваше. Изобщо. Аз също го мразех. Защо ли? Ами той е даскал по история и география, но явно на времето не си е учил добре уроците и обърка България с Букурещ. Когато преподаваше урока за Европейския съюз пропусна да каже, че Румъния и България също са негови членки.
Абе ужасен е... тъп французин![]()
![]()
хах ами мойта класна мразеше мен и класа ми цяяяла година ама наистина цялата ни обиждаше колко сме тъпи и накрая напусна1:0 за нас
![]()
класната ми беше(в мин. време е, щото сега ще имам нова) супер тъпа...
обличаше се 'невероятно'...с черна пола, червени ботуши, лилава блуза и... зелена жилетка
има обратна захапка и ако стоиш на първия чин трябва да си носиш чадър![]()
както си седи й се причува, че някой се смее(в стаята е гробна тишина) и почва да крещи като невменяема![]()
има още много ама шросто не ми се пише...![]()
напълно съгласна и моята е такава за жалостПървоначално написано от Assshley
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥