.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Най - яката класна Държи се с нас повече като приятел, отколкото като учител. Ходили сме на кафе заедно, пушим /аз не пуша де/ и пием с нея Янво се дължи на възрастта й - 28 В училище ни защитава, въпреки че и се качваме на главата и й създаваме 1 куп проблеми... Също така е и чудесен преподавател, наистина можеш да научиш много от нея /по английски е/. Вече сме с нея 2ра година и много й се кефим, а другите класове завиждат
    The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart

Град
    bulgaria
    Класната ни е учителка по немски език:Frau Slavova .Голяма пичага е .Пуска постоянно някакви шеги и в нейните часове абсолютно винаги е много забавно.Плюс това шегите й почти винаги са первезни .

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Класната ми е най-противното същество . Гаден,гнусен,надут кон,който си мисли,че знае и може всичко . Ето това е класната ми .
    Пълен Support...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от alba29
    Класната ни е учителка по немски език:Frau Slavova .Голяма пичага е .Пуска постоянно някакви шеги и в нейните часове абсолютно винаги е много забавно.Плюс това шегите й почти винаги са первезни .

да не учиш в ЕГ-благоевград

иначе мойта класна е по математика ,пичага е,...супер яки лафове пуска обаче като я ядосаме става мноооооого лошо за нас :Д иначе не преподава добре всичко претупва....например 1вия срок мин.год. вектори ни ги обясни за 5 мин. на края на часа...има отношение към не-толкова-добрите-по-математика...(като мен :Д) иии така..ама иначе става весело с нея..пък и на мен ми е през гъза тая математика...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    преподава по математика.Леко пеката,ама има и по-добри от нея Доста е строгичка и всичките ни оценки се влиаят от това в какво настроение е.ако и е хубав деня влиза усмихната,весела,дружелюбн а и нямаме некакви проблеми,ама ако и е лош е като буреносен облак,хубавото е че подаръците я развеселяват.

мойта класна е хипер зле... хем се стараем да бъдем примерни хем на едно момче му зашлеви шамар..... яде в час.... украси класната така грозно за коледа,че всички почнахме да си викаме че на нашата класна нещо хлопа дъската .....................

Всичките ми класни до този момент са били прекрасни !
    Сегашната ми е по микроикономика /само 1 год.по този предмет/ и по немски език , мноооого е лудо.Като човек е много печен и е строга, но в клас не е така.Дава ни да си правим каквото искаме докато тя се гримира .. Когато ни диктува нещо и се разкарва из стаята постоянно ни казва 'Не се разсейваите !' и като види на някой чин някъв фон дьо тен и е първа кипра , направо забравя докъде е стигнала и пак на нас 'НЕ се разсейваите' смяяяях ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ами . . аз съм на 17 , класната ми е на 25 .. по химия .. отсъствия извинява,понякога влиза в положението на ученика ,но доста често се дразни с мен ( примерно ) когато сме в час, а после като отида в междучасието при нея вече говори по друг начин и всичко и минава .. абе малко правеж е
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Предишната ми класна беше наистина прекрасен човек!Възхищавам й се колко е борбена толкова силна, толкова добра,усмихната..страхотен страхотен човек.
    Уважавам я.
    Щастието на човека е в малките събития..!

Ами кефи ме класната ми, само малко ме дразни, че не може да оправи дисциплината... Иначе е симпатична и отзивчива.
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Ще имам нов класен тази година, но до преди това смених 3-ма класни ръководители:

Началният ми учител беше стар, с много натрупан житейски и учителски опит, с добро отношение към учениците, стрикност, милост, взискателност. При него бях пълна отличничка и кротко зайче (знам, доста скромн)

Вторият ми учител т.е учителка беше ниска, също възрастна, добра, прекрасна, чудесна историчка, нежна, перфектна, взискателна и беше приятелка на всички ни. За съжаление реши да се пенсионира и с много сълзи, рев, сополи и подаръци както от нейна така и от наша страна я изпратихме

Третата даскалица дойде на мястото на втората, също историчка. Тя не преподаваше добре уроците си, само се разхождаше и се опитваше да научи нещо за личния ни живот Постоянно се интересуваше кой в кой бил влюбен и тем подобни. С нея не можехме да си направим нито едно свястно купонче, нито в края на учебните години, нито на коледа, нито никъде. С нея просто не постигахме единство и разбирателство. Винаги ни черпише и ние винаги сме и подарявали подаръци, както и на останалите ни класни преподаватели (при нас подаряването на подарък е знак на уважение към учителя и традиция, било то на 8-ми март, за коледа, рожден ден или края на учебната година) Ама г-жата си я биваше, но определено не беше сред любимците ни

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    А супер пич е моя класен много се кефя, че ми е той! Знае кога да е строг и знае как да направи веселото на някой. Но най-лошото е,че се срина човека загуби родителите си за 1-2 месеца, което е ужасно, но знам че ще продължи напред!

Нашата класна е супер готин човек. Много е положителна и мила със апсолютно всеки можеш да споделиш апсолютно всичко с нея! Ако имат значение годините и ще ги кажа на 38 години е, но като се замисля изопщо не и личат. Тя ни преподава по английски език и винаги си прави по някой базик от време на време със нас. С нея сме адски близки не сме, като класна и ученичка, а като приятелки. Ето сега примерно ваканцията и звъня постоянно питам я как е, какво прави.. ходя със 2 -ма, 3-ма ученика от нашия клас да я виждаме, щото всички са на почивка или не им се ходи по жегите. :] Какво друго да кажа .. аа да казва се Росица много е печена и забавна.. Много си я обичам, но ми е последна година класна тя ми е, като 2-ра майка! ..
    Keep Smiling (sun)

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Сега ще съм за трета година в моето даскало и пак нов класен ;D Баси, ние ги сменихме 5 вече.
    За тази година знам, че ще ни преподава по физика и е много гадна.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Класният ми ръководител ( по-скоро ръководителка ) е наистина много свястна жена със собствено и свободно мнение по всеки параграф и високо оценявано държание. Тя е жената, която е достойна за пример. Учи се от грешките си и не съжалява за тях. Аз много я уважавам, но за съжаление тази година може да имаме нов класен/класна.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Моята беше перверзна леличка със наклонности за садо мазо
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

ами тя ни е класна 9 и 10 клас и ако имаме късмет ще ни изкара до бал . Младичка на 25-26 преподава английски и то не заради парите а заради учениците и е забавно има още малко да уляга , но извън даскало ходим с нея напред назад доста често и е супер забавно

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    няма думи които да опишат КАПКА !!
    in defense of our dreams...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си