- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос за едно лекарство
Провокирана от темата на Blondi дали косата расте до определена дължина реших да споделя с вас как от една перушина направих страхотна гъста и дълга до кръста коса!Е тайната се казва ТРИВИТАМИНОЛ.Това лекарство слагат на овцете до колкото знам за да им расте повече козината.Правих маска с това чудо всяка седмица по два пъти в продължение на 1 година и резултата е наистина повече от блестящ!Даже и фризиьорки са ме питали как е възможно да поддържам толкова дълга и здрава коса...
Момичета, които искате да имате страхотна коса, след която да се обръщат всички давайте смело, тичайте бързо до ветиринарната аптека за ТРИВИТАМИНОЛ, а аз ще ви кажа как да го използвате!
Успех на всички! Hug
Това го видях в един форум някой може ли да каже дали:
1-Има грам истина в това нещо
2-Има ли странични ефекти от ТРИВИТАМИНОЛ
3-И ако някой го е ползвал да каже помага ли
П.П-Това лекарство било за овце ама не ме е*е ако действа :Д
П.П2-Ето я я маската
Маската е следната:
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л мас
1 суп.л ракия
1 суп.л оцет
2-3 капки газ.
Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък.
като гледам съставките, не ми вдъхва особено доверие, даже никакнамажи се, после иди да изпушиш една цигара и косата ти ще е муцка
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ми аз нз дали помага ,но мисля че сместа не мирише особено приятнопо-добре не рискувай (аз не бих)
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
1-во не пуша така че това отпада :Д
2-ро незнам
къде има хининова вода?
аз по принцип си имам косопад и рядка коса иначе нямаше да прибягвам да си маша главата с лекарство за овце нали?
щом имаш косопадд по - добре недей да го пробваш. Мойта приятелка имаше много дълга коса но си я подстига леко и сега иска да има пак същата .. и тя опита с някви маски и ала бала и така само си увреди косатаа. Най накрая използваа удължаванееПървоначално написано от Kocha
Bitch! >.<![]()
така и иначе се пита с какъв доктор трябва да говоря за косата си :Д Ако е за кожа дерматолог ама коса нз