.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Въпрос за едно лекарство

Провокирана от темата на Blondi дали косата расте до определена дължина реших да споделя с вас как от една перушина направих страхотна гъста и дълга до кръста коса!Е тайната се казва ТРИВИТАМИНОЛ.Това лекарство слагат на овцете до колкото знам за да им расте повече козината.Правих маска с това чудо всяка седмица по два пъти в продължение на 1 година и резултата е наистина повече от блестящ!Даже и фризиьорки са ме питали как е възможно да поддържам толкова дълга и здрава коса...
    Момичета, които искате да имате страхотна коса, след която да се обръщат всички давайте смело, тичайте бързо до ветиринарната аптека за ТРИВИТАМИНОЛ, а аз ще ви кажа как да го използвате!
    Успех на всички! Hug

Това го видях в един форум някой може ли да каже дали:

1-Има грам истина в това нещо

2-Има ли странични ефекти от ТРИВИТАМИНОЛ

3-И ако някой го е ползвал да каже помага ли

П.П-Това лекарство било за овце ама не ме е*е ако действа :Д

П.П2-Ето я я маската
    Маската е следната:
    2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л мас
    1 суп.л ракия
    1 суп.л оцет
    2-3 капки газ.
    Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък.

Мега фен Аватара на ameli
    като гледам съставките, не ми вдъхва особено доверие, даже никак намажи се, после иди да изпушиш една цигара и косата ти ще е муцка
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Venera
    ми аз нз дали помага ,но мисля че сместа не мирише особено приятно по-добре не рискувай (аз не бих)
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами мирише гадно маската,има вероятност макар и малка да имаш косопад в началото но наистина има разни неща като хининова вода които са за хора !!! а не за овце ....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

1-во не пуша така че това отпада :Д

2-ро незнам

къде има хининова вода?

аз по принцип си имам косопад и рядка коса иначе нямаше да прибягвам да си маша главата с лекарство за овце нали?

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Цитирай Първоначално написано от Kocha
    1-во не пуша така че това отпада :Д

2-ро незнам

къде има хининова вода?

аз по принцип си имам косопад и рядка коса иначе нямаше да прибягвам да си маша главата с лекарство за овце нали?
    щом имаш косопадд по - добре недей да го пробваш. Мойта приятелка имаше много дълга коса но си я подстига леко и сега иска да има пак същата .. и тя опита с някви маски и ала бала и така само си увреди косатаа. Най накрая използваа удължаванее
    Bitch! >.<

така и иначе се пита с какъв доктор трябва да говоря за косата си :Д Ако е за кожа дерматолог ама коса нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си