- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Масова скука това лято ..
На моменти е скучно, на моменти супер яко :P
В тея горещини и да искам не мога да изляза. По цял ден вися в нас и умирам от скука. Изгледах половината филми в замунда + половината клипове във vbox-a..
Казват, че от другата седмица щели да спаднат температурите. Дано !
И спря да се върти за миг земята..
Скучно ми е, да.
По цял ден си вися в нас.
Няма с кого да изляза, но дори да имаше, пак не мисля, че щеше да ми е много забавно.
И аз обаче не съм имала 'яки' лета, така че това не е нещо ново.
Гледам филми, слушам музика и то денят минава.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Вярно, че е скучно, но в тази жега какво може да се направи.Аз по цял ден вися на компа, чета книги и следобяд, като стане малко по-хладно, излизам пред блока.
![]()
Male
На мен пък не ми е скучно само дето ми омръзна да седя в тоя градИначе се кефя на лятото с приятелките
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Скучничко ми е.В тази жего трябва да чакам да стане 7 за да изляза.Толконва е горещо,че и до кафенето не мога да додрапам.Имаче майтапи стават,но нещо куца.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Да, много е скучно. Всеки ден излизам с едни и същи хора, посто няма какво повече да си кажа с тях. Денят го прекарвам вкъщи, а после като изляза ми е толкова тъпо и еднообразно...
И въпреки цялата скука и еднообразие не искам да почва училище! В никакъв случай!
При мен не е скука,ама като излезнем с приятелите ми те направо ги мързи да дишат![]()
![]()
![]()
Mен ми е скучно само почивните дни.. Неделите по-точно
Макар, че в тези жеги... Абе няма какво да се прави по цял ден. Аз лично или спя или чета, гледам филм..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Скучно им е на хората, които не знаят как да се забавлявателате на море
Тва лято е мн яко направо расцепва има партита а бе сичко си има за мене.... малко жега ма нищо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е най-скучното лято от няколко години насам.Всичките ми приятели и познати са на такова мнение,аз също,виждам,че и вие.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
По цял ден на плаж (секи ден) даже е доста добро тва лято![]()
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
е то това си е скука , но и при мен е такаПървоначално написано от D12Respect
![]()
Мен си ме кефи да мързелувамА и се намира кво да прайм
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
възможно на малоумното ми лято.........почти секи ден съм на плаж,я с наще я с авери,ама ми някво супер умряло,само филми,плаж и си лежа........напрао ще изкрейзам,като изляза единственото което правим е да цъкаме свара,белот,нещо с карти....което ми е омръзнало от мн време ама няма какво друго.![]()
Мда, и на мен ми е супер скучно хд По цял ден едно и също и нито капка разнообразие..Въпреки т`ва гледам по някъв начин да си оплътня времето-филми, излизания, но се е видяло, че ще е тъпо лято, поне за мен ;д
Адската скука! Никога през последните ми 16 години не съм имал такъв дълъг период на скука. Чакам още малко да се оправят нещата, ако не стане се захващам сам![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от kombarka
ИкзактлиПървоначално написано от blehee
A сега почнах и работа,а там е в пъти още по-бруталнооооо скучно
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ми не тва лято изобщо не ми е скучноВсеки ден излизам с приятели , ходим къде ли не .. по плажове и други подобни места ;дд даже наскоро ходихме в ''Жаба плюс"
превод - дружбенското езеро
беше доста забавно .. а на тези , които им е скучно , защо просто не си намерите с кой да излизате и повявайте ми ще ви бъде доста забавно , ,
УСПЕХ
![]()
Аз имам с кого да изляза,но просто приятелите ми ги мързи да дишат.Първоначално написано от Lorkata
![]()
![]()
Tи къде живееш?!Първоначално написано от NoContinuation
Аз нямам от 8 до 12 лева да давам всеки ден за кино.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!