- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кожата на члена ми ...
Здравете , четох разни неща за това и не разбрах много много .. извинявам се че пускам пак такава тема но исках да попитам за кожичката на члена ми .. като ми се надърви главата ми не се оголва цялата .. част от кожичката остава .. и като тръгна да се опитвам да я свалям не става нещо ми става и спирам страх ме е сеедно .. на 15 години съм още съм девтствен .. и все пак успявам да мастурбирам нормално .. един приятел който имаше същия проблем ми беше казал от одавна че това се оправя когато го направиш за първи път.. и до сега не се бях замислял че имам някакъв проблем до преди четох някакви такива теми и се притисних че се нуждая от операция .. и искам за помощ вашето мнение .. и най-вече ако някой на същата възраст има същия проблем и ако се се е справил с това да помогне плс ..![]()
ТЪ- ПАК.Първоначално написано от cr9
![]()
Не знам за прИтиснението ти, но мога само да ти кажа, че няма от кво да се прИтисняваш.. Нищо ти няма.![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
еми sry пич ама четох какви ли не неща в форума некаква фимоза .. но не казваха за възраста видех някаде 32 годишен пише така другаде като си бил бебе трябвало майкати и бащати да се те водили на лекар .. и се замислих че и аз като ми се надърви .. не мога да си оголя целата глава .. и се притесних ..![]()
Не знам какво ти е, но прочети тази тема и ако видиш нещо познато ще знаеш как да действаш http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
1. Съвет от родителите
2. Направление при уролог
Успех!
Отиваш на лекар , съветва те , насрочва ти там каквото трябва , лекичко само те клъцат , ходиш с памперсче замалко и после си тип топА и това със секса не е сигурно дали ще помогне , но и това е вариант
Ама ще има да чакаш малко докато кожата се разтегне
А бе к'во се губя ... Отивай на лекар и се дръж![]()
Станислава
+1Първоначално написано от t0d1t0
There is no right or wrong, only fun or boring
Със секса в тва състояние най-много да си докараш парафимоза...![]()
Подчертал съм цялата дума, и съм се объркал с главната буква.Първоначално написано от djoniskiora
Sry. xD
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
НИЩО ТИ НЯМА!!!Първоначално написано от cr9
Имах абсолютно същия проблем, не съм ходил по никакви доктори, правя си секс и ми няма абсолютно нищо. Щом не ти пречи по никакъв начин в момента няма да ти пречи и като почнеш да го правиш.
И НЕ ТИ ТРЯБВА ОПЕРАЦИЯ!!!
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
waaaagh
а когато правиш секс .. след това има ли ти нещи .. боли ли повреме на секса или след това ...![]()
Първоначално написано от djoniskiora
![]()
Пич, ще се оправиш спокойно, дърпай, боли, но само първия път .
Ако си женчо, остави на жените да се справят с проблема ти![]()
мерси на всички които ми оказаха помощ ..![]()
Първоначално написано от djoniskiora
И аз точно това си казах
![]()