- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Листовки B или M категория
Листовки B или M категория .. Имали ли сте проблем с изкартванеот им на изпита. И колко би струвало да си платиш изпита ?
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Аз имах 0 грешки.Тва с листовките е преекспонирано.Не е трудно да ги земеш.Дори и да незнаеш някой въпрос, човека до теб/зад теб/пред теб/инструкторите, все ще се намери някой да ти го каже.
Едит:Сега забелязах, че си и момиче, което те улеснява двойно(да не кажа тройно) конкретно за листовките.
По друг начин, стоят нещата като потеглиш по пътя.
Да не да искаш да си го купиш? Заради такива шофьори като теб, с купени книжки, още повече пък жени... ежедневно стават катастрофи.Първоначално написано от FallOutGirl
Ако имаше предвид колко ще ти струва, като такси и т.н., изивни ме..
[/quote]Първоначално написано от FallOutGirl
Около 200 лв.![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
това да не можеш да си вземеш листовките и да си платиш, трябва да си много тъпа.
явно си![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
с 0 грешки взех изпита само 1 път съм ги решавал.
Мода е прав.Аз моя с 2 грешки го взех.
СЕДНЕТЕ СИ НА ГЪЗА И ГИ НАУЧЕТЕ !
Първоначално написано от AnincetoSexy
дооре че не съм в БГ
то мое тука шоферите да са некадърни, ма поне не са си купили книжките...
Напротив не е толкова лесно да си ги купиш поне в моя регион. Говорил съм с инструктор, който е навътре в нещата. Единия от изпитващите иска да се издига в професията си и гледа да не прави никакви грешки, а и сега има много проверки.
За да не отварям нова тема, да попитам тук. Преди приятелят на майка ми казваше, че може да изкарам курсовете след като стана на 17 и 6 месеца и след половин година да ми дадат направо книжка. Има ли такава възможност?
Миналата година като ги карах, ги започнах 2 месеца преди да стана на 18.Първоначално написано от Pliok0019
Първоначално написано от AnincetoSexy
И аз така.Първоначално написано от XceSS
"Едно време", когато и аз карах шофьорските курсове - бях на 17 години. А 10-дни след като навърших 18 години (датата на изпита се падаше точно на 15 Септември - Първия учебен ден на 12-ти клас) ми беше изпита. Взех го без нито една грешка на листовките (нищо сложно няма в тях - учат се точно за 1 седмица), а после на кормуването пак не беше голяма работа - 15 минути покарах само! Направо не усетих кога премина целия изпит...![]()
ее не е вярно че може да даржиш испитите 3 месеца преди да навуршиш палнолетие.... 3 месеца преди да навуршиш 18 може да почнеш курса 1 месец преди 18 мове дас е явиш на листовки и след като навурвив 18 може да се явиш на кормуване