- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми.. (за момичета)
Ще почна отдалече. Седмица и малко преди да ми дойде заминах за друга държава (на 1500 км от БГ) Трябваше да ми дойде около 20ти , но ве4е е 24 и още не ми е дошло. Корема ми се поду и ми излязоха доста пъпчици, както преди да ми дойде, но не ме болят гърдите. Случвало ли ви се е да не ви болят гърдите преди да ви дойде?? Случвало се е и др път да ми закъснее, например пролетта ми закъсня с 3/4/5 дни . Вероятността да съм бременна е минимална даже нищожна. Този месец сме правили секс само 2 пъти и то винаги с презерватив.
Извинявай, пътуваш на другия край на света. Стресови ситуации колкото искаш: голяма надморска височина, различен часови пояс (мноооого различен часови пояс), климатични промени, различен въздух. Помисли за тези работи![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хахаха бате, тя пише, че не я болят гърдите, не знам защо ме питаш. Просто се опитвам да и дам обяснение, не че разбирам толкова многоПървоначално написано от djoniskiora
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Питам и дали ви се е случвало да ви дойде без да ви болят гърдите и дали екскурзииката ми е причина за закъснението
Ами според мен няма от какво да се притесняваш. Невинаги цикалът е много точен, и на мен ми е закъснявало и то с доста дни. А относно гърдите - мен никога не ме болят, преди да ми дойде.
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
да случвало ми се е да не ме болят гърдите..иначе от смяната на климата стреса може да ти закъснява![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ооо по-спокойно...Нормално ама съвсем нормално е да не ти идва в точно определен ден ...от екскурзията и както в по-горни постове пише стреса,смяната на климата може да ти закъснее не се притеснявай толкова много![]()
А за гърдите,пак казвам,че е нормално да имаш различни симптомине се притеснявай
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
На мен дори когато бях девствена ми се случваше без болка в гърдите,но при те мисля,че е от смяната на климата,а и 4 дни не е фатално напълно нормално ако питаш мен![]()
И аз си мисля, че е от смяната на климата, но все пак знаете как като не ви дойде и почвате да си мислите какво ли не.. а от това напрежение още повече се бави това което чакам![]()
![]()
Благодаря ви момичета. Ще съм благодарна и други да споделят опита си.
разбира се че ми се е случвало..
както казаха е заради смяната на климата (:
не се тревожи,ще ти дойде![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
миличка лягай да спинка спокойно.....и направо се възползвай заминавай на море докато не ти е дошло
стреса , времето да ти закъснее няколко дни или подрани е нормално
Има безброй причини, поради които може да ти закъснява..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Никога не ме болятПървоначално написано от Sharpay
Въобще не страдам от предменструален синдром. Нито корем ме боли,нито нищо
Не се притеснявай,нищо ти няма
![]()
Това не е задължително вярно. Преди менструация при някои жени се наблюдава повишена чувствителност на гърдите и леко набъбване. Не плаши момичето. И все пак е препоръчително да се ходи на мамолог поне веднъж годишноако те болят гърдите
имаш рак на гърдата или си бременна ходи се иследвай![]()
The principles of lust are easy to understand
Do what you feel - feel until the end.
The principles of lust are burnt in your mind
Do what you want - do it until you find love.
напълно нормално е![]()
![]()
Абе аз ли съм ненормална?Мен гърдите никога не са ме боляли.
По темата-няма за какво да се трувожиш.На мен миналия месец ми закъсня със седмица и окото не ми мигна.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Нищо ти няма е баси паниката! тука вече и рак изкараха че може да имаш.. лудост и безумие
There is no right or wrong, only fun or boring
Не са ме болели гърдите от рак. Болели са ме само преди да ми дойде, а този месец не ме болят..
Продължавайте да споделяте опита си.![]()