- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзност ..
Всеки човек е малко или много перверзен и във всеки има нещо първично.Може би всеки човек е имал някакви перверзни случки или преживявавия,предложения или нещо друго..В тази тема може да споделяме такива неща ..
На който не му харесва темата,просто да не пише![]()
![]()
Искам да чукам краставо куче.![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
За 2ри път влизам в този раздел, това е първата тема, в която не виждам, че някой не иска да ебе кучето си, сестра си или харесва приятеля си от същия пол.
Аз ще си спестя перверзните мисли, твърде много са![]()
Зависи какво имаш предвид под "перверзност".
Защото от перверзност до перверзност има разлика.
Всеки си има различно виждане за перверзностаПървоначално написано от LesbianGirl
Пишете каквото вие мислите за перверзно
![]()
аз мисля да ти отговоря
моя перферзна мисъл или желание е да бъда с даден човек в огромна спалня с коприннени чершафи и много възглавнички ии таззи въпросна спалня да е оградена от стени някъде на закътаничко така че да няма кой да ни чуе или види..и да не продължавам...незнам дали влиза в критериите на перфезност на много хора но...хихи![]()
Ще кажа и азЕдна от моите перверзни мисли са свързани с кола и по-точно с капака и
секс на капака на кола .. трябва да се пробва
![]()
![]()
В това не виждам нищо перверзно, поне аз, перверзно е ако искаш 5 негъра с големи патки да те налазят докато спиш.Първоначално написано от selens
Добре си се ориентирал. Няма да сбъркаш вярвай ми.Първоначално написано от selens
П.П. Това съм го правил,но умръзва. Едно време ми се искаше да го направя на последната седалка на междуградски автобус, но се въздържах, че ни се знае какво може да се обърка. Останалите идеи мисля да не ги споделям, че да не бъда отлъчен от форума или пък да почна да получавам лични съобщения от съфорумките за осъществяването...![]()
Аз съм момичеПървоначално написано от experiment_m
![]()
Това предложение ли беше.Първоначално написано от selens
![]()
Добре, че не споделих повече.![]()
тичах гол по покрива на блока ми. не лъжа.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Някой видя ли те?Първоначално написано от fenasf
![]()
А за случки - целувах се с момиче,докато един фр ни снимаше .. бях пияна![]()
Големи сте пиячи всичките, бее, ей..Първоначално написано от selens
Да не се напи от сокче "Флорина"?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ахам.. Ясно.Първоначално написано от selens
амиПървоначално написано от selens
едно момиче (мисля че) и един дядка (за него съм сигурен)
ама си заслужаваше![]()
![]()
Bitch I'm a superstar
И кеф ли ти е дядката като те е видял?Първоначално написано от fenasf
100 % се е барал за пакета..![]()
То само тръпката си заслужаваПървоначално написано от fenasf
![]()
Мечтая си да гледам Снеки как се напикава![]()
![]()
![]()
Шегувам се.
![]()
![]()
Ами не знам дали е перверзия, аз лично не го окачествявам като такова, ама някакви роли от типа на полицай и арестувана, чичо доктор и подобни
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от selens
![]()
да де адреналина беше невероятенПървоначално написано от selens
и аз нз как се навих
иначе за дядката хич не ме инттой нещо ми извика ама аз се изнизах
![]()
Bitch I'm a superstar
Перверзии ли искаш ? Давам ти...
Та искам у гъзЪ да си набутам един трифазов кабел да разбера да ли ще ми харесва.
едно време имаше една луда путка тука разправяше как се чукала с някъв 40 годишен рибар докато гаджето и я чакал в тях нещо такова и колко съм мастурбирала на тая история много ме радваше![]()
![]()
секс на плажа .. в водата ..![]()