- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Запитване относно Черноморец..
Предстой ми ходене на море в Черноморец с приятеля ми. Та въпроса ми е някой от вас ходил ли е там и с какво впечатление е останал от това място.. плажа, заведенията и всичко, което се сетите?
Благодаря Ви предварително! :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Черноморец е селце..СИмпатично е и чистичко, но плажът е доста гаден : малък и тесен. Затова повечето хора, които са в Черноморец ходят на други плажове. Иначе прилича на всеки един курорт - главна със сергии, къщички, заведения. Селцето не е зле, но проблем е плажа според мен.
някакси мн не ми допада![]()
Завиждам ти![]()
![]()
Ние няколко години подред ходим в Черноморец и съм останала с повече от отлично впечатление.
Ресторантите са много хубави. Ние най-много ходехме в Кондрос (дано не съм го сгрешила) и Ам Гъл, препоръчвам ти и ти да отидеш![]()
Иначе аз пък нямам оплаквания от плажа. Не ми пречи, че плажната ивица е по-тясна, винаги се намира място. Водата също е спокойна..
Все готини спомени имам от Черноморец.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Има един плаж, много е близо до Черноморец, който е супер як.
Иначе е малко, спокойно селце. Ако отиваш на море, за да релаксваш по този начин - супер е![]()
От друга страна Созопол е само на 10 лева с такси, ако искаш парти.
Аз се надявам тази година да успея да отида за 2-3 дни пак там![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Благодаря за изказаните мнения, дано и на нас да ни хареса. Ако нещо по късно и снимчици ще сложим. Ако има някой да допълни още по темата или да изкаже своето мнение нека го направи може да е от значение.
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
За заведения - има една ужасна дискотека, един бар, който не е нищо особено, но става да пийнеш 2-3 питиета. Май имаше и текила бар, но не съм сигурна.
Saatana vittu perkele hate crew!
Не мисля, че изказаните мнения са особено позитивни.Първоначално написано от EarthShaker
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
С родителите ми ходим в Черноморец вече 6 години и специално на мен много ми харесва. Наистина , село е , но пък си има всичко - сергии , ресторанти и една страхотна църква с райска градинаКолкото до плажната ивица , винаги може да се намери място ... Надявам се да съм помогнала
![]()
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Аз не съм ходила,но моя приятелка тази година ходи там и каза,че хич не и харесва,било прекалено спокойно,село все пак.Но всеки си има предпочитания-на теб може да ти хареса-иди,пробвай,ако ти хареса-пак,ако не-няма да ходиш повече и готово.Т'ва е най-точното решение според мен. ;]