- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази година?
Ще съм 9-ти и ще иам нови предмети ,всичко ще бъде по-сложно и трябва да залягам много..
П.П. Бъдещи осмокласници.... вие добре ли сте ?!![]()
Осми клас е най-разпуснатия клас през цялото ви средно образование,а вие казвате ,че ще залягате над учебниците
![]()
![]()
точно, 8ми клас е само за пушене и лигавщиниПървоначално написано от lenito_sf
![]()
.........
11 клас![]()
![]()
![]()
11 клас и АЗ![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм 8ми клас тази година,а искам да попитам отличниците по колко лева е стипендията? Струва ми се обаче ,че до тук 7ми бе най-труден заради кандидатстването![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
9 клас.В ново училище.В математическа паралелка.Ще трябва малко да се потрудя!![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Ами тази година ще съм 9ти клас.![]()
7 dam shte ycha![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
8![]()
Просто аз
мизерни 21 лв. на месецПървоначално написано от LuxurySk0B
12 клас![]()
Първоначално написано от eli7yyy
Е , ама аз 8ми клас в езикова , казват ,че първата година има много за учене . Дали наистина и при нас " 8ми клас ще е само за пушене и лигавщини " ?![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
като гледам само 6-7-8 клас седят и пишат простотиите по форума(разбира се има изключения и то много...)аз ще съм 10 и естествено че ще наблягам над ученето,защото искам нещо да стане от мен някой ден.е не ми се чете,но амбицията помага в такива случаи
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
аз ще съм 9 и пак ще гледам да мина между капкитеще имам много нови предмета и руски ше уча..
само незнам как ще мина между капките .. май ши има учене ..
![]()
![]()
![]()
7-ми ще е трудно![]()
9.
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com