- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази година?
10кл. Да, вълнувам се. Аз всяка година си уча здравотака, че тази няма да е изключение
![]()
![]()
ми 8-ми клас ше съмии имаше някакъв коментар ,че в 8ми клас е мн трудно и се учи повече отколкото в 9-ти... ами не тепътрва започва ученето в 9-ти
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мии 9 клас ще съм.Ще се опитам да мина между капките,ама има малка вероятност да се получиИначе ще имам 3 нови предмета-електротехника,градивни елементи и психология
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
9 в ново даскало много се радвам че минах 8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
11-ти.А онзи ден бях 8-миКога минаха 11 гоедини не знам,мразя училището и постоянно искам да свърши,но сега когато ставам 11-ти колкото и да го мразя много ми е мъчно,че още 2 години и това е.Няма да ги има забавните и безгрижни моменти,моментите на простотия,тийн проблема ....
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
в 9-тиииииииииии ;( и tout ще бъде на francais.... Много яко... Но аз съм от малкото хора, които малко трябва да се притесняват за това.![]()
Имам чувството, че живота минава прекалено бързо. Другата година, март месец ставам на цели ШЕСТНАДЕСЕТ години.Усетихте ли, че след определена възраст по-"младите" са сякаш повече, защото аз усетих и ми е много странно.
![]()
9-ти...Сега е наш ред да целим зайците с моркови![]()
![]()
![]()
Дано тази година мине по-леко,но като знам какво ме чака...Май ще е по-трудно от миналата...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
интересна тема научаваме и че повечето от аудиторията в сайта е на възраст между 14-17 години![]()
Аз ще съм 10 клас 16 години![]()
7ми, да го еа ;D
10ти клас ще съм и не, не се вълнувам![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Първоначално написано от selens
7 клас ще уча сериозно все пак тази година е много важна.
Ще имам физика, химия и биология по отделно![]()
![]()
![]()
10-ти не се вълнувам..
Сега ще съм 9 и ще имам 100 предмета.![]()
Миналата година имах само 3-4 предмета и учих само по АЕ (ама и то беше голямо учене).
А сега и диплома ...![]()
11Първоначално написано от selens
мда, мъртво вълнение
няма да уча, няма и да минавам между капките и, на бас, че ше хвана стипендия
специалните, само практики, а иначе няма да имам тъпата география, биология и тем подобни, които в наще даскало са само за запълване![]()
9 ще съм тази годинааа![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
7 клас![]()
10-ти.Адски мнооо ше ме мързи
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
8 класс..![]()