- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази година?
11 - ти клас ще съм.
Никога не съм учила здраво и винаги завършвам с над 5. Тази година - с 5.30, което значи, че съвсем малко повече трябва да се постарая.
А дали се вълнувам - не. Няма за какво, нищо ново.
9-ти и хич няма да си давам зор както в 8 клас
<3forbidden taste is the sweetest<3
И аз няма да си давам зор,никак дажетая година почивка и другата яко стягане.
![]()
me too.. кдспПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не сте много прави, аз така никога не си давах зор и имах доло горе добра диплома, но матурите ми я развалиха, идея си нямах, че влизат в общата оценка в дипломата, за момчетата не е много фатално, но за момичетата бала е по-висок и трябва да имат по-голяма диплома...
А 12 клас няма какво да се стягате, ние тука половината клас на даскало неможеха да ни закарат ...
Тази година ще съм 8.клас![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Девети ще съм. Казвам си, че ще уча повече, за да ми влязат хубави оценки в дипломата.. но си знам, че и този път ще си остана само с думите, както всяка година ;д Иначе не се вълнувам, няма от какво xd
Аз ще съм 8 клас и много се вълнувам за новото училище и новия клас. Като цяло ще уча повече, но се радвам, че мина напрежението от 7 клас.
Каза ла съм си, че ще уча много, за да изкарам добри отценки ама не се знам какво ще стане![]()
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да бе ше се учи друг път достатъчно се бъхтях тая годинаПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
![]()
![]()
Тая година ще съм 9 клас. Според мен учебна година като всяка друга. Нови предмети не знам, още не съм си видял учебниците, но предметите които не ги учихме в 8 клас ще ни се върнат. Ще си уча сериозно, защото искам реална диплома.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
9![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ами аз ще съм 11 клас,и още от началото на годината ще трябва да залягам над учебниците....ако наистина искам да стане човек от менеоще от сега съм почнала да преговарям по химия и биология
![]()
+1Първоначално написано от eli7yyy
12![]()
така еПървоначално написано от Bellatrix
10![]()
Горе-долу ще уча![]()
Защо няма 5 клас в анкетата![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Направо да напиша - предучилищнаПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
И аз ще съм 8-ми..Не знам, но ще пада голямо учене хД Колкото до нови предмети-не, но някои ще отпаднат (sun)
8 клас. Няма да барна учебник пък кво ще да става
аз ще съм 9-ти клас (за 1-ва година в гимназия)само че трябва яко да уча,за да се докажа пред новите даскали
![]()
Да и аз съм така, с тоя немски...Първоначално написано от xoxi
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
10-ти ще съм![]()
nicolepcd