- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази година?
Тцтцтц, много си зле честно...Първоначално написано от D12Respect
![]()
Аз - 9 клас, ще се боря за стипендията, трябва ми над 5,50.Макар че са само 20 лева, все пак е нещо! Ето това ми дава стимул да уча!
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
аз ще съм 9ти .. не се вълнувам особено много, познати хора, познати учители. Ще имам доста нови предмети, мисля тази година да поуча повечко... А към 8-мо класниците не се впрягайте много с ученето, от личен опит го казвам
![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
ще съм 8ми клас в езикова, но без да искам гласувах за 7ми![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имаш нещо против мен кажи ми го на ЛС. СмешникПървоначално написано от impassive7
Най-важните...Първоначално написано от DanceGirl
10-ти клас..![]()
![]()
12ти клас ще съм ..
Към авторката: да си чувала за 13ти клас?![]()
8-ми![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
9...
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
8 клас
Йо, ще съм осми клас. Предишните години съм ги взимал с 6.00, но се съмнявам тази да е лесна като тях, така че май ще трябва да се учи. ;[ Каквото дойде, не ме интересува много.Първоначално написано от selens
Ех тази песен,какъв хит беше когато аз бях 8 класПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
те ниско образованите деца в БГ който само говорат за елит и нищо не знаят не са чували...Първоначално написано от ItalianMafia
само 6 човек ли сме 12 клас![]()
леле колко много 8 клас .. ех и аз бях 8 като се регнах .. ама ся ко .. - 10 : Д ... иначе за първия въпрос ... ше учим колкото да минем между капките и да вземем пак пенсия : Д
Колко жалко ..Първоначално написано от Nakadah
![]()
9 еми май тая година ще падне голямо зубкане![]()
![]()
9-ти....Ще трябва да се стегна тая година![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Аз ще съм в 8 клас в английска паралелка и смятам да се стегна тази година![]()
![]()