- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази година?
Братле ти луд ли си 8 клас да учиш здравоПървоначално написано от KumchoValcho
,аз 8 клас ще го ударя на почивка
![]()
![]()
леле какви ги слушам.осмокласниците да си карат живота.езикови и тн.аз осми клас го изкарах супер леко макар да бях от 8.20 до 18.30 в даскало.ама то се свиква.успокойте се не е страшно.
бтв: ся съм 9
10клас.
6te se u4i mn zdravo.
Ако се брояха и след 12, щях да съм 15-ти клас сега, иначе реално ще съм 3-ти курс![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
9-ти клас
Девети. Нито ще се опитвам да мина между капките, нито пък мисля да залягам сериозно над учението. Средна работа, обаче трябва да имам добри оценки за стипендията след 10-ти клас. Иначе винаги минавам между капките, смехотворното е, че никога не уча, а винаги изкарвам добри оценки. (Почти.)
Иначе за новите предмети – каквото се сетите.Всичко без Английски език, Математика, БЕЛ, Изобразително, Физическо и Музика добавям като нов предмет тая година. Все пак съм в профилирана паралелка.
8
10-ти клас.А тези,които са 8,какво да кажа.Само блазе им.Голям живот беше в 8-ми клас.
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
12 клас и яко учене ще пада....
To be yourself is all that you can do...
11 ще съм...ще уча доста здраво както досега-остават ми 2 години и не мисля на финала да се отказвам..казала съм си,че каквото и да става ще ме приемат в медицинска и това е![]()
Иначе вълнувам се,защото ще си виждам всеки ден приятелите и ще пада такъв смях както до сега-те са просто невероянти...Въпреки това ми е малко носталгично,защото само 2 годинки ни останаха и всеки ще поеме нанякъде-ще се пръснем и кой знае кога пак ще се видим..
май доста съм се привързала като цяло към класа ми,въпреки че в началото ги плюех![]()
Охх,аз ще бъда пък 9 ,мисля да уча достаНе че в моето училище има друг изход,но все пак почти всичко ще ми е на немски и мисля да го науча и да се докажа на тъпата класна
,тъй като доста ме подценява
:P
Summer (h)
не толкова здраво,но.. ;дПървоначално написано от KumchoValcho
Ще съм студентка първи курс!Ще се учи няма как,но дано не е много.Трябва да има и купони![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
9 клас ще съм.. Нямам търпение да почнеме щот голяма скука..
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
И аз съм на тоя принцип... ама май ще съм в панса със зубар,утре ще се видим с него и дано не е някъв сдуханяк,стискайте палци.. btw аз съм в ПГ С А Г Пловдив, ако има някой от там да пише!Първоначално написано от Di
![]()
7 по семейни причиниАбе ш са стягам малко .. се пак тая година решаваща :S
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Аз исках ама не ма приеха заради една 5-ца по Математика.Това след 8-сми клас само от диплома си е.Първоначално написано от iwancho
И обаче ме приеха в Икономаи то с един изпит по математика
Да ти е влажко в строителния,Чувал съм че бая искат от учениците