- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази година?
в този сайт всички са 8ми клас малееее :X
и аз като повечето 8 клас![]()
май ще се иска мн учене
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
Девети. нови предмети много, миналата година изучавах само 6.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аууу тука само лапетии ... 8 клас (119 гласа ... )![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз ще съм 11 ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти си им какаПървоначално написано от Hilary_
:P
По темата: 12![]()
10
8 клас... ще се учи здраво тая година , за да може след това да кандидатствам :P
![]()
8-ми![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
10искам вече да почваме,щото ще сменям училището,ще се местя в Пловдив.Надявам се да не съжелявам за дето се местя
![]()
8 ще уча щото сега почвам немски..
о,хора, я стига...от 7ми клас си повтаряме: "оо,тази година трябва да уча здраво, ще имам изпити,да вляза в добра гимназия " и накрая какво- не правим почти нищо по-различно, освен да ходим на курсове по БЕЛ и математика .... и пак влизаме в добри гимназии!
след това- 8ми клас- "леле, сега нов клас,нови даскали...трябва да се стегна.." - накрая какво- пак същото- малко усилия през годината и пак сте сред добрите (е тук вече зависи къде си попаднал след 7ми клас,защото ако с 300 зора си влязъл някъде, ще трябва да се потрудиш, за да настигнеш нивото на другите)
а сега аз ще съм 9и клас, уча в 73 СОУ, ще имам 4-5 предмета на немски и пак си казвам: "тази година ще е различно", но изобщо не си вярвам вече!![]()
![]()
Aаааааабсолютно същата работа,само дето уча в 1 ЕГ ВарнаПървоначално написано от kriSko94
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
решаващо е след 12 класПървоначално написано от JoNsS
тва кво ?! като не си влязъл в АЕГ или НЕГ или ФЕГ и кво ,айде да уревем тука .
като не си в езикова нищо ,има курсове и работи ..
естествено ,трябва да се учи здраво ..
но все пак е по-важно какво ще учиш после е а не кой език ..
както и да е
п.т.
8 клас .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз сте сам 8 клас и сте у4а здраво![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
9-ти ,ще тряа се постегна,щото сичко ша влиза в дипломатаама няа как и съм в ново даскало
![]()
![]()
![]()
![]()
когато се обърнеш и погледнеш назад,всичко излиза на яве,и разбираш дали наистина има хора до теб,на които знаеш,че можеш да разчиташ! Криси ти си един от тези хора!
Обичам те,защото винаги ме разбираш и подкрепяш!
И аз минах заешката година в ЕГ ПазарджикБез много зор, но със солидни знания, които си проличават. На 8-мокласниците само мога да кажа - не си мислете, че е трудно, това са просто преувеличения. Не зубрете на изуст, учете си за Вас, след време всичко е от полза, иначе сега ще съм 9-ти клас, ще имам няколко предмета по немски и ще се стягам за изпита, че трябва в 12-ти клас да се взима дипломка
![]()
Мале хораааааа,аз в 8 клас си живях животааааа.Грам не съм учила ама грам.Беше супер лесно.Накрая си изкарах и хубава оценка на изпита.Абе искам да кажа че в 8 клас е най-яко,грам зор не си даваш.
А иначе сега ще съм 9![]()
Хора аз се стягам, защото сега ще сам 8 клас ! Ново даскало, нови даскали - 1вото впечатление е най-важно (знам го от опит)!!!![]()
![]()
Jivotat e takav, kakavto si go napravi6 :P
8 клас..![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
11![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
8 ftw !!!i nqma da otvorq u4ebnik XD
и аз ще съм 8-ми .. в 91 нег съм и мисля да уча здраво .. поне по немски![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()