- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Марки плажно масло
Е, казвайте от какво сте доволни и от какво не препоръчайте нещо. Ако може слагайте и цени.![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
нивеа инвизибъл протекшън,фактор 25, 21 кинта (:
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Да-аз го ползвам и съм много доволнаПървоначално написано от ElinoOor
Аз съм или с Нивеа, или с Кабана сън (25лв). В Кабаната със сигурност има каротин и много лесно се хваща тен.![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Garnier ambre solaire (transparent)
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Имам същото и съм много доволна. Така е както казват в рекламата- добре се разнася, не лепне. Суперско е.Първоначално написано от Boot
Но аз си взех и ето това, тъй като в доста списания съм му виждала рекламата.![]()
Цената на голямата разфасофка е 7.50 (толкова си я взех аз), а има и малка, която е около 5 лв.![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Най-много съм говолна от лосионите на Carroten.Цената им е някъде около 20 лв.С моята бяла кожа и благодарение на този лосион не изгорях и хванах страхотен тен.Всички от серията на Carroten съдържат моркови,което помага да придобиването на тен. http://www.sarantis.bg/bg/page.php?i...roducts&p=MTQ0![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Аз последния път ползвах на Avon bronze май така се казваше. Хареса ми не лепнеше и предпазваше.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Panthenol body milk![]()
моето е такова
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Аз съм с таковаМирише много хубаво
![]()
Не използвам нищо и не изгарям, хващам супер бързо тен![]()
Аз си купих на Carroten. Още не съм го използвала, дано да не изгоря с него. Цената беше около 17- 18 лв, беше на промоция в Пикадили и ми подариха волейболна топка с маслото![]()
С това Sun Like най-много някой рак на кожата да си докарате.Видели го в някакво списание, и аааайдеее. Плюс това в моя град е 3 лева...
![]()
![]()
![]()
Your_secret, може и да не изгаряш, но след години ще съжаляваш, че не си ползвала.Защото можеш да получиш рак.
Аз мисля да си купя на Eveline или Carroten.
аз използвам само на нивеа и съм супер доволна. Една моя фр ми беше дала да пробрвам едно олио на сън лайк и като се напръсках няколко пъти вече бях черна-това беше първия продукт на тази марка който да ми хареса
Същото,но фактор 30 ... около 9лв.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
Попринцип продуктите на Avon и Oriflame не ми харесват .. но специално тва Avon bronze е много хубаво .. ползвам спрея и като си го купих беше 16-17 лв. .. но вече е по-малко .. все пак лятото е към края си .. и цените на тея лосиони и спрейове падат ..Първоначално написано от Newsgirl
![]()
![]()
Аз си купих на Eucerin... Ще го видим идната седмица.
Някой има ли мнение за него?
Никога не съм се мазала с плажни масла.
Само за след плаж. Тази година си бях купила http://beautycosmetic.biz/images/gar...rsunkrem01.jpg това и съм много доволна.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
+1 .Иначе и на Нивея са страхотниПървоначално написано от sun13
![]()
нивеята...мн скъпо и какво нищо не прави по-различно от другите,а за ваше сведение (понеже съм в бранша) е направено изследване на слънцезащитните продукти на нивея и е доказано,че фактора не отговаря в действителност..т.е няма да ви помогне,аз ползвам евелин и им правя евала на хората,които са открили тази марка (всички продукти са качествени,лично пробвани),но за слънцезащитнитте продукти аз използвам на една българска марка "христина" цените са смешни 5 -6 лв,но качеството е ненадминато!ако някъде намерите масло или мляко на тази марка не се колебайте
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ами аз съм най-доволна от Carroten,Garnier. а и цената им е около 20 лв..и вече зависи какъв фактор ти трябва![]()
http://www.nivea.bg/products/show/%D...B8%D0%BE%D0%BD много яко мирише и съм много доволна като цяло.Цената му е около 20-25 лв. за SPF-20
преди около половин година ползвах продукт на ХРИСТИНА против акне и бях мн доволна , но сега в аптеката казаха ,че вече не се произвеждаПървоначално написано от donkihot
нз дали говорим за едно и също
Гарниер 30 като за начало
за след слънце на Евелин
сега си взех някакво МАСЛО ЗА БЪРЗ ЗАГАР на Sun Like
досега не съм ползвала продукти на тази марка ако има някой нека сподели мнение
Бианка,много съм доволна от него.Първоначално написано от Bianca
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....