.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Марки плажно масло

Е, казвайте от какво сте доволни и от какво не препоръчайте нещо. Ако може слагайте и цени.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    нивеа инвизибъл протекшън,фактор 25, 21 кинта (:
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    нивеа инвизибъл протекшън,фактор 25, 21 кинта (:
    Да-аз го ползвам и съм много доволна
    Аз съм или с Нивеа, или с Кабана сън (25лв). В Кабаната със сигурност има каротин и много лесно се хваща тен.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Garnier ambre solaire (transparent)

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Garnier ambre solaire (transparent)
    Имам същото и съм много доволна. Така е както казват в рекламата- добре се разнася, не лепне. Суперско е.
    Но аз си взех и ето това, тъй като в доста списания съм му виждала рекламата.

Цената на голямата разфасофка е 7.50 (толкова си я взех аз), а има и малка, която е около 5 лв.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Голям фен
    Най-много съм говолна от лосионите на Carroten.Цената им е някъде около 20 лв.С моята бяла кожа и благодарение на този лосион не изгорях и хванах страхотен тен.Всички от серията на Carroten съдържат моркови,което помага да придобиването на тен. http://www.sarantis.bg/bg/page.php?i...roducts&p=MTQ0
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Аз последния път ползвах на Avon bronze май така се казваше. Хареса ми не лепнеше и предпазваше.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Panthenol body milk моето е такова
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Супер фен
    Аз съм с такова Мирише много хубаво

Град
    София
    Не използвам нищо и не изгарям, хващам супер бързо тен

Аз си купих на Carroten. Още не съм го използвала, дано да не изгоря с него. Цената беше около 17- 18 лв, беше на промоция в Пикадили и ми подариха волейболна топка с маслото

С това Sun Like най-много някой рак на кожата да си докарате. Видели го в някакво списание, и аааайдеее. Плюс това в моя град е 3 лева...
    Your_secret, може и да не изгаряш, но след години ще съжаляваш, че не си ползвала. Защото можеш да получиш рак.
    Аз мисля да си купя на Eveline или Carroten.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    аз използвам само на нивеа и съм супер доволна. Една моя фр ми беше дала да пробрвам едно олио на сън лайк и като се напръсках няколко пъти вече бях черна-това беше първия продукт на тази марка който да ми хареса

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Аз съм с такова Мирише много хубаво
    Същото,но фактор 30 ... около 9лв.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Newsgirl
    Аз последния път ползвах на Avon bronze май така се казваше. Хареса ми не лепнеше и предпазваше.
    Попринцип продуктите на Avon и Oriflame не ми харесват .. но специално тва Avon bronze е много хубаво .. ползвам спрея и като си го купих беше 16-17 лв. .. но вече е по-малко .. все пак лятото е към края си .. и цените на тея лосиони и спрейове падат ..

Аз си купих на Eucerin... Ще го видим идната седмица.
    Някой има ли мнение за него?

Град
    Okinawa
    Никога не съм се мазала с плажни масла.
    Само за след плаж. Тази година си бях купила http://beautycosmetic.biz/images/gar...rsunkrem01.jpg това и съм много доволна.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    Най-много съм говолна от лосионите на Carroten.Цената им е някъде около 20 лв.С моята бяла кожа и благодарение на този лосион не изгорях и хванах страхотен тен.Всички от серията на Carroten съдържат моркови,което помага да придобиването на тен. http://www.sarantis.bg/bg/page.php?i...roducts&p=MTQ0
    +1 .Иначе и на Нивея са страхотни

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    нивеята...мн скъпо и какво нищо не прави по-различно от другите,а за ваше сведение (понеже съм в бранша) е направено изследване на слънцезащитните продукти на нивея и е доказано,че фактора не отговаря в действителност..т.е няма да ви помогне,аз ползвам евелин и им правя евала на хората,които са открили тази марка (всички продукти са качествени,лично пробвани),но за слънцезащитнитте продукти аз използвам на една българска марка "христина" цените са смешни 5 -6 лв,но качеството е ненадминато! ако някъде намерите масло или мляко на тази марка не се колебайте
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ами аз съм най-доволна от Carroten,Garnier. а и цената им е около 20 лв..и вече зависи какъв фактор ти трябва

http://www.nivea.bg/products/show/%D...B8%D0%BE%D0%BD много яко мирише и съм много доволна като цяло.Цената му е около 20-25 лв. за SPF-20

Цитирай Първоначално написано от donkihot
    нивеята...мн скъпо и какво нищо не прави по-различно от другите,а за ваше сведение (понеже съм в бранша) е направено изследване на слънцезащитните продукти на нивея и е доказано,че фактора не отговаря в действителност..т.е няма да ви помогне,аз ползвам евелин и им правя евала на хората,които са открили тази марка (всички продукти са качествени,лично пробвани),но за слънцезащитнитте продукти аз използвам на една българска марка "христина" цените са смешни 5 -6 лв,но качеството е ненадминато! ако някъде намерите масло или мляко на тази марка не се колебайте
    преди около половин година ползвах продукт на ХРИСТИНА против акне и бях мн доволна , но сега в аптеката казаха ,че вече не се произвежда нз дали говорим за едно и също

Гарниер 30 като за начало
    за след слънце на Евелин

сега си взех някакво МАСЛО ЗА БЪРЗ ЗАГАР на Sun Like
    досега не съм ползвала продукти на тази марка ако има някой нека сподели мнение

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Аз си купих на Eucerin... Ще го видим идната седмица.
    Някой има ли мнение за него?
    Бианка,много съм доволна от него.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си