- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Омръзна ми вечее :( ;( :*(
Оф! Омръзна ми от този цикъл! Защо съм наказана такааЗначи проблема е, че в Сряда (22 юли) ми дойте. Не ми беше идвал от 2 месеца. Нередовен ми е. По-принцип ми е по 4 дни,но един път беше и 5.
Тоест днес ми е последния ден . Гадното е че утре ще ходя на плаж в Гърция (без нощувка) От много време отглагам и все става нещо,но този път немога да отложа. Притеснява ме това че продължава да ми тече и незнам дали ще спре до утре. Боли ме и корема, а обикновенно ме боли само 1 и 2 ден. Мислите ли че ще ми спре до утре. Когато на вас ви е последния ден много ли ви тече боли ли ви корем . Толкова ми е кофти.
А да ТАМПОНИ НЕ ПОЛЗВАМ! Така че не си правете труда да пишете за тях.
Моля ви помогнете ми.
![]()
Да обаче съм на 12 (девствена) Проблем ли ще е ципата. Майка ми много неиска да нося точно поради тази причина,но ако се наложи ще сложа.Първоначално написано от bloodyF
А преди малко в WC-то изведнъж ми изтече мноого наистина многоОткакто стана така спря да ме боли и корема и да ми тече Оттогава наистина не ми е текло ,но това беше преди 30 мин. има още много време до утре и сигурно пак ще ми протече но незнам
Това означава ли че ми спира?
Мерси предварително
и пишете, дано ми спре до утре сутринта
![]()
пишете моля ви
Голям проблем,влизаш с превръзка и готово,все пак е последен ден .. По-зле ще е ако си в първите дни..За тампон не е проблем,спокойно,аз бях така,на басейн и исках да си сложа тампон,пънках се,но не успях,не ми беше приятно и накрая карах с превръзка..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
и аз съм така ..след като ми свърши,продължава да тече ,но много малко
така съм-2-3 дена ми тече обилно,а на другите съвсеем малко
по принцип ми е 5 дена,но това нормално ли е след 5тия ден да продължава да тече няколко дена ,но съвсем съвсем малко(няколко капки например)
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
И при мен е точно така и е нормално.Първоначално написано от p3rf3c7
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Вече май ми спря не ми тече само по капка примерно но се усеща че течениета спира![]()
на мен пък ми омръзна жените с който искам да съм да са в цикъл , подяволите![]()
![]()
all the pieces of the puzzle seem to fall into place..
az pak sam 4uvala 4e ako pie6 vitamin C kam 6 den i 6tqlo da ti spre ama znae li se???![]()
![]()
![]()
Ние няма откъдеда знаем кога ще ти спре.И беше гадно да информираш колко ти е текло в банята..
Тъпо е да влезеш с превръзка.
Сложи си тампон.Нищо няма да ти стане.И аз съм ползвала тампони, когато бях девствена.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.