.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Омръзна ми вечее :( ;( :*(

Оф! Омръзна ми от този цикъл! Защо съм наказана такаа Значи проблема е, че в Сряда (22 юли) ми дойте. Не ми беше идвал от 2 месеца. Нередовен ми е. По-принцип ми е по 4 дни,но един път беше и 5.
    Тоест днес ми е последния ден . Гадното е че утре ще ходя на плаж в Гърция (без нощувка) От много време отглагам и все става нещо,но този път немога да отложа. Притеснява ме това че продължава да ми тече и незнам дали ще спре до утре. Боли ме и корема, а обикновенно ме боли само 1 и 2 ден. Мислите ли че ще ми спре до утре. Когато на вас ви е последния ден много ли ви тече боли ли ви корем . Толкова ми е кофти.
    А да ТАМПОНИ НЕ ПОЛЗВАМ! Така че не си правете труда да пишете за тях. Моля ви помогнете ми.
    PuSh Me And Then Just ToUch Me So I Can Get My SaTisFacTion.

http://vbox7.com/play:9d8351b7

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на мен последния ден почти не ми тече,пък ако не може да отлагаш виж сутринтА утре дали не ти е приключило и ако не е прежали се и си сложи тампон
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    на мен последния ден почти не ми тече,пък ако не може да отлагаш виж сутринтА утре дали не ти е приключило и ако не е прежали се и си сложи тампон
    Да обаче съм на 12 (девствена) Проблем ли ще е ципата. Майка ми много неиска да нося точно поради тази причина,но ако се наложи ще сложа.
    А преди малко в WC-то изведнъж ми изтече мноого наистина много Откакто стана така спря да ме боли и корема и да ми тече Оттогава наистина не ми е текло ,но това беше преди 30 мин. има още много време до утре и сигурно пак ще ми протече но незнам Това означава ли че ми спира? Мерси предварително и пишете, дано ми спре до утре сутринта

пишете моля ви

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Голям проблем,влизаш с превръзка и готово,все пак е последен ден .. По-зле ще е ако си в първите дни..За тампон не е проблем,спокойно,аз бях така,на басейн и исках да си сложа тампон,пънках се,но не успях,не ми беше приятно и накрая карах с превръзка..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

и аз съм така ..след като ми свърши,продължава да тече ,но много малко

така съм-2-3 дена ми тече обилно,а на другите съвсеем малко
    по принцип ми е 5 дена,но това нормално ли е след 5тия ден да продължава да тече няколко дена ,но съвсем съвсем малко(няколко капки например)
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    и аз съм така ..след като ми свърши,продължава да тече ,но много малко

така съм-2-3 дена ми тече обилно,а на другите съвсеем малко
    по принцип ми е 5 дена,но това нормално ли е след 5тия ден да продължава да тече няколко дена ,но съвсем съвсем малко(няколко капки например)
    И при мен е точно така и е нормално.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Вече май ми спря не ми тече само по капка примерно но се усеща че течениета спира

на мен пък ми омръзна жените с който искам да съм да са в цикъл , подяволите
    all the pieces of the puzzle seem to fall into place..

az pak sam 4uvala 4e ako pie6 vitamin C kam 6 den i 6tqlo da ti spre ama znae li se???

Ние няма откъдеда знаем кога ще ти спре.И беше гадно да информираш колко ти е текло в банята..
    Тъпо е да влезеш с превръзка.
    Сложи си тампон.Нищо няма да ти стане.И аз съм ползвала тампони, когато бях девствена.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си