.
Отговор в тема
Страница 10 от 33 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 824
    Както казах на задните страници на авторката, че по 2-3 пъти е достатъчно да се правят коремни съм прав и можеш да питаш специалисти ако искаш.. излиза че половината от началото на режима ти е било едва ли не безполезно

А и не разбирам хора защо казвате, че тия плочки са ужасни и т.н. след като момичето не го прави за еди кв0 си да сваля тука момчета там,плочките са и за целите които си е поставила
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    На стадиона за бягане.
    Luscious_Heart,

Такам, значи първо аз се храня по 3 пъти на ден. Закуската ми е от 7 а тренировката от 9, напълно достатъчно ми е времето. Обяда ми е в 12 или 12:30 а другата тренировка в 15:00. Вечерята в 18:00 а вечерна тренировка от 20:40. Нормално ми е времето не ми е тежко, защото не ям като разпрана. Спя по 9-8 часа на ден+ 1 час дрямка на обяд понякога. Пия си добавки, подсилвам се с витамини, дори шоколад. Снимката някой друг път че пак не съм ровила на голямия комп. Сорри))

А за теб за брижджовете, това упражнение е добре, но наистина е въпрос на структура, защото майка ми е кльощава а има такива неща и не тежи много. Абе ти си ги прави дори по 100 пъти тези упражнения клякай бягай а да видим дали няма да се махнат.
    Running is my drug and I am overdosed ..

дойде и моя ред да се похваля, че отслабнах като спазвах режима на Дарккис още от Март само, че го карах малко мързеливо не тренирах толкова много, отначало скачах на въже по 30 мин на ден, после спрях и почнах да карам колело и преси и др упражнения от дъжд на вятър но ефекта е на лице преди 162см-60кг сега 162см-49 кг, за това тая тема трябва да бъде важна!

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    дойде и моя ред да се похваля, че отслабнах като спазвах режима на Дарккис още от Март само, че го карах малко мързеливо не тренирах толкова много, отначало скачах на въже по 30 мин на ден, после спрях и почнах да карам колело и преси и др упражнения от дъжд на вятър но ефекта е на лице преди 162см-60кг сега 162см-49 кг, за това тая тема трябва да бъде важна!
    Уааа .. Ще стана фитнес инструктор! Радвам се за теб))) О аз съм мастъра Кажи им го, да започнат режима и да се радват на живота

да започнете режима и ще станете с тела като модели

хах,не винаги слабо тяло=хубаво тяло

ако всички слаби момичета бяха модели..

И аз съм го започнала и отново благодаря на DarkKisss за всички съвети.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Моля. А как върви, кой ден си, как се чувстваш?

Град
    морската столица
    от 2 дена съм на този режим,и ми пораснаха цици.Чувствам се зле,припаднах някъде в към 8 пъти.Дали не затова,че съм момче

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Моля. А как върви, кой ден си, как се чувстваш?
    15-ти ден и се чувствам перфектно, даже имам чувството, че съм свалила някоко кг, ама нямам кантар да се премеря, и трябва да видя къде има из града.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    11 кила
    Хах ами нз вече на колко места се спомена, че когато имаш доста за сваялне, става по-бързо... Работата е там, че човек, който има да свали 3-4 кг явно се храни сравнително добре и си се движи, т.е. е в границите на нормалното горе-долу... Докато над 9 кила явно има човек, който е ял повече и не се е движел... И едно е човек от първия тип да почне активен режим, друго си е воделият заседнал начин на живот човек да заспортува яко. : )

Извинявай, DarkKisss, имам и аз един въпрос към теб, дано никой преди мен не е питал да не се повтарям.
    Значи още отпреди един месец съм си навила на пръста да ставам да бягам сутрин, даже един ден взех та станах в 10! за да го направя, търчах като разпрана един час, накрая вече едва се дотътрих вкъщи, а след тва 4 дни не можах да ходя нормално и взех, че се отказах Оттогава все се каня, ама все се сещам какво стана тогава и се отказвам, та искам да те питам сега ако почна пак по колко време трябва да е тичането, защото май се надцених миналия път и нищо не стана. Също така по-добре сутрин или вечер е, защото аз се будя към 10-11, и пропускам закуска почти винаги, а вечер пък вечерям към 8:30 и предполагам тичането трябва да е след това. Тоест аз клоня към сутрешните тренировки, защото обикновено вечер съм навън, ама ти знаеш по-добре . И другото, което искам да те питам, сега откато почне даскало смятам да се записвам в училищния отбор по нещо, не съм измислила още футбол или баскет, а и мислех да си продължа тренировките по плуване, на които ходя от 10 години, а в последните 2 ги зарязах Та ако сега се насиля да тичам сутрин, бих ли могла в училищно време да тичам рано към 6 примерно преди даскало или заедно с останалите спортове, които смятам да тренирам ще стане много и ще стане претоварване, имайки предвид, че аз работя най-вече за леко отслабване, пък чак след това за стягане
    Ох ебати много дълго стана

Супер фен Аватара на vampirekiss
    И аз има въпросче към авторката.На скоро една позната се изцепи,че има риск да скъсам сухожилие или..абе така да се каже да си навредя,ако правя 100 преси в серия при почивка от 2-3 минути между сериите.Има ли такова нещо?Мерси предварително и се извинявам за въпроса.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

^ Оооо не не не не .... не ми харесва тоя пост .. Вчера реших да си удвоя серийте от упражнения за долната част на корема ииии к`во направих нз обаче днеска едвам се движа от болки .. предполагам, че е някаква зверска мускулна треска ама и аз нз .. вече се наплаших, че може да съм си причинила нещо ..

Град
    морската столица
    ^ Може да си бременна

Бременна .. добре звучи при положение, че от около 5-6 месеца не съм била с мъжко!

Град
    морската столица
    Откъде си?!Само да си сверя източниците и ще ти кажа откога не си била..

От софия ..

Аре стига офф-топик!

Град
    морската столица
    И по плажа не са те забили?!Лъжешш,аз имам мрежа от комитети из цяла България,знам всичко,ето сега четеш поста ми..

btw ДаркКисс градски,не се сърди..

Боли те, защото не си се разтегнала после.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Според мен,защото не са ти толкова развити долните мускули.Продължавай си както ти е казал .. не е нещо страшно.Питай го и него
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Правилото е: когато се надигаш издишаш, когато слизаш надолу - вдишваш.
    Така съм гледала в една DVD програма, и даскалката ни каза така...
    А и не си свикнала, сигурно е от това. Разтягай и не се мъчи толкова.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Celence
    Боли те, защото не си се разтегнала после.
    точно

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от b0nb0nchet0
    за да не отварям нова тема ще попитам тук. инструктора ми ми препоръча комбинирани коремни преси. 15 за долната част на корема, 15 за горната, после пак за горната и така 5 серий. но след 2рата серия когато правя преси за горната част на корема, мускула ли ддз кое започва да трепери все едно имам вибратор в корема мн е гадно и едвам успявам до 15тата ..с долната част нте става така, но с горната..защо ли?
    почивай по 30 секунди след всяка серия и разтягай за да се отпуснат и да не са в напрежение мускулите!

Град
    На стадиона за бягане.
    ramone,

Еми моят съвет е да ставаш по-рано сутрин към 8 часа ако не и 7:30 и в 9 да си излезнала да тичаш. Тичай леко около 40-50 минутки с 1-2 почивки в рамките на 1 минута която да е и за разтягане и си готова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си