- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Aз лично не мога да си представя да бягам на тая жега около и след 10 часааз при самата мисъл фъшвам и се изморявам
![]()
ДаркКис, разкажи нещо за експириънс-а ти. От колко време тренираш, как се запали, нещо такова. В предните страници спомена, че наското си спечелила медал, честито за което. На колко състезания си ходила, на някакви балканиади или международни? Похвали се![]()
Абе кажете нещо за целулита....От личен опит знам, че с тренировки не се маха...или поне не само с бягане не зная![]()
![]()
Ми до колкото знам с кардиото се маха + повечко течности. По-специално знам за лимон+вода. Имаше и някакви рецепти там с кафе, мед не-знам-си-какво. То така или иначе всички имат целулит, голяма работа![]()
Celence
Имам 10 медала(4 от тях златни), 4 купи за година и половина труд. Ходила съм на 1 световно, 1 европейско, 1 балканиада(утре заминавам за втората балканиада) Запалих се .. Еми .. Бях проблемно детенце ... Много се биех и баща ми реши, че понеже съм от Варна е крайно време да се науча да плувам. Случайно попаднах на треньорката. Тя рабитеше с треньор по петобой, който кат ме видя из 30 бъхтещи се давещи се лапенца каза "ей тая девойка ще стане петобойка", но аз не знаех за това .. Той тогава за мен беше нещо недостижимо .. "тренера" той негово величество, неговото мнение решаващо ала бала .. лека полека започнах да идвам при него на трейнинг .. после обаче заминах в ездата и тренера дълго ми бучеше дрън дрън та се върнах в петобоя .. после исках да отлабна от което дойде мотивът за бягане. Станах 4-та на трибой до 14 годишни и мн ме хвана яд и реших, че искам да съм слаба и да взема медал. После взех първия си медал на 18 годишните и тренерката започна да ме хвали и да разправя на ляво на дясно че съм била "медалистка" и мен ми стана гузно щот тя викаше "тя ще вземе злато" а за мен тогава тва беше ехеееееей .. и кат взех злато всичко се нареди .. тогава вече бях психар .. и до ден днешен
леко съкратена я написах
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
с масажче и много течности, също и друсането т.е. бяганетоПървоначално написано от veselomomi4e
![]()
Айде де някой няма ли да каже дали може да скъсам нещо .ако отида в болница ще е по ваша вина ей![]()
Не наистина някой да каже да натрия носа на мойта френдка.На предишната страница попитах.(да голям нахалитет съм)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Каква връзка има почивката със скъсването на СУХОЖИЛИЯ на корема?Първоначално написано от vampirekiss
приятелката ти греши
![]()
Оф, имаше предвид, че самият брой преси е доста, а почивката не е голяма.
знам, аз и отговорих? -> "приятелката ти греши"
Мен треньора ме кара по 250 на веднъж да правя без почивка.
не знам за вас,обаче аз повече от 3 обиколки на стадиона не мога да направя наведнъж : ((
и имам чувството,че откакто започнах да бягам редовно (всяка сутрин) постоянно съм гладна![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ето от тази удебелената дума нататък спрях да чета и разбрах, че статията е написана от човек, който не разбира от спорт, или поне от елементарна медицина... СУТРИН КРЪВНОТО НА ЧОВЕК ОЩЕ Е МНОГО НИСКО, ОРГАНИЗМЪТ ОЩЕ НЕ СЕ Е СЪБУДИЛ И КАТО ЗАПОЧНЕШ ДА ПРАИШ РАЗНИ ГИМНАСТИКИ, ОСОБЕНО ПЪК ДА ТИЧАШ, КРЪВНОТО ТИ ПАДА ОЩЕ ПО-НИСКО И ТАКА СЕ ПОЛУЧАВАТ ПРИПАДЪЦИ, МОЖЕ И ДА УМРЕШ! Баща ми е виждал черно - бяло от ниско кръвно и е припадал на улицата, а аз понеже съм наследила точ негов проблем съм виждала всичко буквално на 'пиксели', точно все едно гледаш картина с лоша резолюция (слава Богу не съм припадала). Ако след този пост още ви се тича сутрин - желая ви успех. Много по-добре е , обаче да отидете в някоя чиста заличка някъде към следобяд и да потичате 20-30 минути на бягащата пътека.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Ееее и аз съм така,дори два пъти съм припадала.Но ето ме жива съмПървоначално написано от adizitk1
...не съм чувала някой да е умрял от ниско кръвно
..повече се тръшкат от високо с удари
....Пък и авторката не е казала хоп ставаш,още не знаеш къде се намираш и тръгвай да тичаш...Всеки се досеща,че става,закусва,оправя се и вероятно минава 1 час след ставането и тогава вече отива да тича.Тя го е написала,защото смята ,че тогава е най-прохладно и приятно..Ако беше написала по-гоещите часове щеше да бъде опрекната.Ако беше написала вечерта всички ще кажат,че тогава най-много илизат с приятели или там,с който излизат.Пък и никой не казва да почнеш веднга да спринтираш..Лека полека от ходене се преминава в бях и темпото постепенно се увеличава...А естествено не се и спира изведнъж,а отнова постепенно.Ти нали някога си тичала
....А това за чистичката зала и пътечката..направо
..Много по-приятно е да тичаш на воля в някой парк..да се любуваш на природата..да дишаш свеж въздух и т.н.А в "чистичката" зала ще усещаш вероятно мириса на пот около си...Пътечката си има и добри страни - може да се контролира натоварването,но човек сам може да направи това в естествени условия,като променя темпото и наклона на терена.Все пак една машина измислена от човек не може да бъде по-добра от него.
Да адвокатка съм на ДаркКиссс![]()
Ох, значи спазвам и аз режима. Не ям нищо, което е пържено, газирано, тестяно и т.н. и спортувам, обаче тичането е най-лошо..Изморявам се след 2рата минута и просто нямам сили да продължа. Имам доста за сваляне 15 кг ще е перфектно, няма значение з аколко време, но тичането.. Добре ли ще е всеки ден да увеличавам с една убиколка /от задния двор на ендо училище, който е голям, но все пак за 1 мин се минава с бавно темпо/ или дайте някакъв съвет. Моля ви.
![]()
![]()
![]()
кой не разбира от спорт бе? оле .. ама тва че ти имаш проблеми с кръвното не означава че и другите имат. Ти скъпа си от онези слабоумните женски, които не ядат нищо и искат да бягат по 10км и да не припаднат. Еми няма да стане така. А ако искаш отиди да бягаш в 15:00 на най-големия пек и може да не припаднеш от слънчев удар, желая ти успехПървоначално написано от adizitk1
![]()
Първоначално написано от jfgfgg
Дарккиссс: "Еми пак повтарям. че бягането става БАВНО! И да, увеличавай с по една обиколка всеки ден, а твоите 15 кг пък ако наистина са толкова, то супер бързо и лесно могат да се свалят, но ще се наложи да ги поддържаш иначе ще си върнеш предишния облик+5 кила отгоре. Успех)
2 златни медала, мацкааа!
http://i32.tinypic.com/309m2w7.jpg (в средата)
http://i28.tinypic.com/2i94hz4.jpg засичам си бягнето![]()
Айде Честито !!!=D>
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Честито!![]()
![]()
Благодаря![]()
амм..ако спазваш само спортния режим ще се получи ли нещо ;D
пп:и от мен честито : ))![]()
^ искаш да кажеш, че да спортуваш както казвам, но да ядеш каквото ти скимне!? нее .. така няма да се получи. Само при добра спортна програма комбинирана с хранителен режим ще стане![]()
опитвам се да спра вредната храна..ама изведнъж не става : (( ..сиг ми е нужна повече воля
мерси за отговора иначе![]()
ми то не е казано изведнъж да спреш всичко вредно. то дори изведнъж ще е много по-зле, ще си стресираш организма.карай си бавно, лека полека, следи си как ти се отразява на теб. Недей си задава само въпроси "ама с това ще стане ли" , "с онова ще стане ли". При едни може да стане, при други - не.
![]()
--
Честито за медалите![]()
![]()