.
Отговор в тема
Страница 12 от 33 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 824
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    около месец гледах да се храня по здравословно..без много боклуци и забелязах веднъж като си взех тостер направо ми стана тешко такова..гадно
    иначе съм махнала по 1см талия..ханш
    не е много ама аз съм си доволна..в смисъл старая се : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

като свикнеш здравословно и после от боклуците ти натежава

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз се старая да се храня здравословно и да спортувам.
    По мой си начин , но има ефект.
    Отслабнала съм с 3 кг.
    От другата седмица съм на 90 дневната диета.
    DarkKisss ти препоръчваш ли я .. ? Питам просто от интерес.

П.С. Темата не е ли за важна.. ?
    :P

Град
    На стадиона за бягане.
    ^Соред мен всички диети за ЛАЙНА. Какво значи диета? Диета е някакъв срок време, в което се стараеш да се придържаш към "упътването" да се храниш така, да спортуваш... А когато този срок свърши? Тогава какво? Връщаме се в Мак Доналдс, сладкарници, спираме да се движим? Не! Няма такова понятие диета. Диетата ти дава някакво начало, основи може би, но тя не бива да свършва, а да се привърне в твой начин на живот. Постоянно трябва да се движиш, да се храниш здравословно, а не само някакъв откъс от времето 5-10-20-90 дена ... Постоянство, хора!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ^Соред мен всички диети за ЛАЙНА. Какво значи диета? Диета е някакъв срок време, в което се стараеш да се придържаш към "упътването" да се храниш така, да спортуваш... А когато този срок свърши? Тогава какво? Връщаме се в Мак Доналдс, сладкарници, спираме да се движим? Не! Няма такова понятие диета. Диетата ти дава някакво начало, основи може би, но тя не бива да свършва, а да се привърне в твой начин на живот. Постоянно трябва да се движиш, да се храниш здравословно, а не само някакъв откъс от времето 5-10-20-90 дена ... Постоянство, хора!
    Искрено ти се възхищавам!
    Аз откакто се помня ям здравословно,никога не съм наблягала на чипсове,снаксове,солети,да не говорим за Мак Доналдс(вярвате или не никога не съм яла бургери и нищо оттам),дюнери и т.н. и винаги съм си спортувала(е не професионално,но...)

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Кво му е да не си яла никога Мак Доналдс? Аз никога не съм вкусвала КФЦ или пък не съм пила бира, да не оворим за ром, водка и подобни ферментирали лайна. Не изпитвам нужда от това

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    И аз никога не съм яла от КФС
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    `Soмэewhэrэ...
    обаче как така има хора,които си ядът каквото им падне и не им личи..не е чесно просто ;d
    Аз до скоро бях така ама вече не става тоя номер : ((

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Нарича се ген, който се решава още преди да се родиш. Аз бях писала че структурата ми е да бъда дебела, но аз тръгнала против всичко и не съм дебела, а съм склонна към пълнеене. Да има момичета на които не им личи и то е до определена възраст това, примерно 25 от там когато организъмът спре растежа си, си казва думата нездравословният живот

Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз до към зимата си се тъпчех меко казано и си бях слаба..ама вече усещам как попрекаля ли ми се отразява веднага : ((
    А и не знам за гена,защото майка ми е слаба(при положения,че е раждала два тъпи) няма нито целулит нито нищо..но на баща ми родът всички са дебели ;x

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ и при нашите е така между другото аз съм в родата на баща ми. Абе може и да си го внушаваш знам ли!? Психиката е невероятно нещо, щом го мислиш то ще стане .. чела съм доста психология

Град
    `Soмэewhэrэ...
    знче,ще си казвам,че ще станее

btw..7 номер,а?
    най-добрите

Град
    На стадиона за бягане.
    7-ми номер да ебба майката ама финиширах напред налиии!? иначе тва след плуването .. мразя го тва лайняно плуване, винаги след плуването съм в задника, а после с бягането навасквам .. а фехтофката съм си твърдо в тройката!

Град
    `Soмэewhэrэ...
    ее как няма да финишираш напред..цял форум тука стиска палци ;D

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ цял форум обсъжда колко грозни плочки имам ала бала .. не се впечатявам особеноо аз отивам да скачам на въже и да вдигам малко гири

Град
    `Soмэewhэrэ...
    ами то всеки с вкуса си..като не ги харесват да не гледат

Аз пък се хванах последните 2-3 седмици малко горната част на тялото - рамо, гръб, бицепс, трицепс да оформям. 2 седмици яко протеини и фитнес и ебати бицепса дето направих! Много се кефя. <3 Някои ги влекат плочки, други бицепси Аз като не мога да си оправя корема, поне на ръцете да се радвам
    Много ми е морно с тия лицеви обаче, така и не се научих да ги правя като хората. Дупето все нагоре ми стърчи, а главата забучена в земята

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Celence
    Аз пък се хванах последните 2-3 седмици малко горната част на тялото - рамо, гръб, бицепс, трицепс да оформям. 2 седмици яко протеини и фитнес и ебати бицепса дето направих! Много се кефя. <3 Някои ги влекат плочки, други бицепси Аз като не мога да си оправя корема, поне на ръцете да се радвам
    Много ми е морно с тия лицеви обаче, така и не се научих да ги правя като хората. Дупето все нагоре ми стърчи, а главата забучена в земята
    о познато ми е хехе сложи една снимка да мотивираш някой друг потребител:Р

Голям фен
    ^ Кво му е да не си яла никога Мак Доналдс? Аз никога не съм вкусвала КФЦ или пък не съм пила бира, да не оворим за ром, водка и подобни ферментирали лайна. Не изпитвам нужда от това
    До преди месец не знаех какво е КФЦ,не че и сега знам де .Виждала съм им заведенията,но не съм влизала и нямам намерение...

Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    До преди месец не знаех какво е КФЦ,не че и сега знам де .Виждала съм им заведенията,но не съм влизала и нямам намерение...
    какви жертви сте склонни да правите за да не качите едно кило ... никакъв алкохол или пък макдоналд и КФС никой няма да умре ако изяде един сандвич в месеца ако ти се яде и се лишиш ще станеш раздразнителен , всяко нещо в повече не е на хубаво всичко може да се яде в умерени количества съчетано със спорт няма да имате проблеми

Град
    На стадиона за бягане.
    така си е по-лесно е да се ограничиш обаче.

Цитирай Първоначално написано от djuki
    какви жертви сте склонни да правите за да не качите едно кило ... никакъв алкохол или пък макдоналд и КФС никой няма да умре ако изяде един сандвич в месеца ако ти се яде и се лишиш ще станеш раздразнителен , всяко нещо в повече не е на хубаво всичко може да се яде в умерени количества съчетано със спорт няма да имате проблеми

То пък ебаси жертвата да не ядеш лайняни хамбургери дето кой знае кой селянин с гадните си пръсти ги е бутал без да си измие ръцете от кенефа, направо съм си пропиляла живота да ти кажа. Както и алкохола - цирозата е супер яко нещо, нали. Това, че дадено нещо се употребява масово, в абсолютно никой случай не го прави по-малко вредно.
    П.П. Аз ям сандвичи и по 20 пъти на месец, само че не такива каквито ги има по закусвалните.

И освен това наистина ми е супер странно, как разсъждавате (някои де). Сега, всеки си има различен режим, но вие си мислите, че спортистите ядат само ябълки и домати ли?! Твърдя и заставам напълно зад думите си, че спортистите ядат по-разнообразна храна от тези, които ядат "нормално" [точка] Аз не се включвам в тази категория в никакъв случай, но съм израстнала с хора, дето пък те са порастнали по игрища и фитнеси. Имаше една тема "менюто ви днес" и като гледам какво ядат повечето: закуска: активия, обяд: супа после: чипс вечеря: салата.
    Е, тук храна ли е, обяснете ми? Един спортист яде 5 пъти повече храна на ден и 10 пъти по-разнообразна, ПРОСТО ЗАЩОТО МУ Е НУЖДА НА ОГРАНИЗМА, а вие се стряскате колко много се лишавали... представата ви е супер сбъркана.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    ^
    Сългасна съм с теб... Но нали се сещаш, че някои примерно може да нямат финансови възможности да ядат неща по 5 или повече пъти на ден. Аз примерно съм имала такъв режим, в който ям по 5 пъти на ден... и все здравословни неща. Нито съм се ограничавала, нито нищо, обаче ако нямаш достатъчно финанси за да си доставиш тези неща няма как да стане. Пресмятала съм примерно колко ми излизат нещата, които майка ми взима за да готви за през деня и моите неща, които са в режима... И ако не ходиш на работа или не си що годе добре с парите няма как да се получи номера 7 дни в седмицата да си купуваш неща, които трябва по 5 пъти на ден да ги ядеш. Иначе е хубаво да водиш такъв начин на живот. Да признавам така е... но не винаги човек има възможност.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    На стадиона за бягане.
    ^^ Така е, спортиста яде за да живее, а не се буди с мисълта "кво да ям? не знам кво ми се яде" и т.н.

Цитирай Първоначално написано от stefity
    ^
    Сългасна съм с теб... Но нали се сещаш, че някои примерно може да нямат финансови възможности да ядат неща по 5 или повече пъти на ден. Аз примерно съм имала такъв режим, в който ям по 5 пъти на ден... и все здравословни неща. Нито съм се ограничавала, нито нищо, обаче ако нямаш достатъчно финанси за да си доставиш тези неща няма как да стане. Пресмятала съм примерно колко ми излизат нещата, които майка ми взима за да готви за през деня и моите неща, които са в режима... И ако не ходиш на работа или не си що годе добре с парите няма как да се получи номера 7 дни в седмицата да си купуваш неща, които трябва по 5 пъти на ден да ги ядеш. Иначе е хубаво да водиш такъв начин на живот. Да признавам така е... но не винаги човек има възможност.
    ми не знам ама аз харча по-малко пари, от както почнах да ям както трябва. вместо да дам 2 лева за дюнер, ще дам един лев за пълнозърнест хляб , който ще ям с нещо, което майка ми е купила за всъщи и хем ще ми остане за другия ден , хем един лев ще си спестя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си