.
Отговор в тема
Страница 14 от 33 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 824
    Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    ^ Може разбира се... А ти по 10км на ден ли тичаш??? И друг въпрос. Какви са ви дистанциите на състезания за плуването и бягането?
    на ден ако имам тренировка бягане ако е на дълго то да към 10км, ако е на късо се бягат нещо от сорта на 10 по 600м или 15 по 300м + 4-5 км разбег ала бала ... Плува се по 4 км. Другото си върви ...
    На състезание плувам 200м. кроул, 3км бягане на интервал 3х1км. а между тях стреляш(тип биатлон), играе се фехтофка всеки срещу всеки(примерно ако са 50 участника с теб, то играеш на 1 туш 49 боя) и ездата теглиш жребий за кон и каквото ти се падне-спокоен добре, буен еми оправяй се и скачаш 12 препядствия стараеш се без отбиви и бутания. Това общо взето ми е едно петобойско състезание и уточнявам, че е в един ден всичкото. Тежко, но така съм го избрала.
    Running is my drug and I am overdosed ..

^ Ясно... Специално за фехтовката и ездата съм наясно. Мой приятел, който е бивш национал ми е обяснявал за тези 2 дисциплини...

Евала!!! Продължавай в същия дух. Дано повече млади хора има като теб

П.С. На мен не ми се струва тежко

^ Не би ли трябвало и ти като тренираща да оцениш колко много усилия влизат в това?

Иначе евала ви правя за това, което правите. Особено Дарккис, защото тя училището добре си води също. Вдъхновява на макс :P

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    ^ Ясно... Специално за фехтовката и ездата съм наясно. Мой приятел, който е бивш национал ми е обяснявал за тези 2 дисциплини...

Евала!!! Продължавай в същия дух. Дано повече млади хора има като теб

П.С. На мен не ми се струва тежко
    е тежко е човек .. по 4 спорта да се тренрат на ден+ коремните преси и нямам проблеми със спането

Да питам тука, някой може да знае - от какво може да ми посиняват ноктите? Днес яката се изморих и по едно време си гледам ръцете - ноктите ми ще кажеш лакирани Не точно, де... обаче цвета им беше един по-лилаво-син Друг път не съм забелязвала, дали може да е от преумора

DarkKisss,първо:Браво и евала,че си постигнала такива резултати.Аз съм от хората,които харесват тялото ти,но да си призная,аз никога не бих постигнала такъв ефект.Всмисъл,че едва ли ще мога да изглеждам като теб,пък и може би няма да ми отива.Поздравявам те,че си постигнала това,което искаш и имаш прекрасна фигура,а най-важното-ТИ СЕ ХАРЕСВАШ!И на мен ми са странни малко тия плочки,но всичко друго ти е перфе.Естествено,че ще има хора с негативно мнение,всеки с вкуса си.
    Такаа.. второ:Изчетох цялата ти тема и направо да ти кажа ме вдъхнови. Аз си похапвам стабилно и сякаш не мога да се откажа.Искам,но волята ми малко куца.Това не е на физическо ниво,а на психическо.Трябва да се преборя някак,защото виждам,че имам нужда.Трябва да сваля килограми,защото съм ъъ....едричка,бих казала.Не съм дебела,но маааалко пълничка и едричка.Така се определям.НЕ се харесвам и искам да се променя,но.. когато огладнея всички мисли отиват по дяволите ии хооопп..нападам к'вото има за ядене.
    Ще се опитам да спазвам съветите,които даде.
    Аз не искам да отслабвам бързо.Предпочитам бавно,но славно,както се казва.Понякога скачам на въже и правя упражнения,но сега ОПРЕДЕЛЕНО ще увелича и ще правя всеки ден.За съжеление няма как да се запиша на някакъв спорт,а много искам.
    Когато бягам се изморявам бързо,а уж не започвам силно.Увеличавам темпото малко по-малко.Дали след време ще свикна?Освен това по колко клякания на серия може да има?Колко би ме посъветвала.И добре ли ще е да увеличавам всеки ден с по едно-две,например?Какво мислиш за въртенето на обръч?
    Ти напълно ли си отказала солта?Аз се опитвам да ям без сол и като че ли свикнах малко.Понякога обаче ям мед.Все пак е по-добре от някоя вафла,нали?
    И последен въпрос:Всяка активиа ли е подходяща?Аз мисля,че някои дори са вредни..Гррр.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Еми прочетох ти поста и искам да ти кажа, че в началото е адски трудно. Не съм го споменвала преди, но когато започнах ревах имах промени в настроението иглеждах морално слаба, много зле, 17 дена без сладко, после кусах малко и реших, че ще надебелея и повърнах, което е ГОЛЯМА глупост просто като се сетя къв дебил бях в началото. Трудно ми бе първия месец да свикна с редовните упражнения, ту ми се спи, ту ме мързи, все не можех да се накарам и март месец 2008 станах редовна, стабилна с пресите и с храната ми беше по-лесно, просто не мислех, когато огладнеех си казвах ами какво имаме сега, а мюсли, еми то е вкусно, а реално осъзнавах, че ще повърна вече от толкова малко и само мюсли ала бала ... Но стана ми навик, спорта ми помогна поне 40% да се справям с хранителния режим и това, че исках отчаяно да ме приемат в национала ме теглеше напред, завиждах за златните медалисти, исках и аз да се кача на 1-вото място и когато това стана, аз полудях, исках още и още .. станах 48 кг с 167см, което си бе значителен напредък, защото бях 54кг. сметнииииииииии ... В момента съм 174 висока и 52-54 кг(колебае се) което за моята мускулна маса и спорт е перфе дори и малко, ходила съм на изледвания с мазнини проценти ала бала .. Мисълта ми бе, че в началото винаги е адски трудно, намери сили за първия месец и после всичко си идва като навик, нормално

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    ^
    Ае мацка.... ти така и не даде снимки как си изглеждала преди всичките тия хранителни режими и тренировки и всичкото му там... Айде дай да те видим, че аз все не вярвам, че ще си толкова зле колкото се описваш
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от Celence
    Да питам тука, някой може да знае - от какво може да ми посиняват ноктите? Днес яката се изморих и по едно време си гледам ръцете - ноктите ми ще кажеш лакирани Не точно, де... обаче цвета им беше един по-лилаво-син Друг път не съм забелязвала, дали може да е от преумора
    По принцип е свързано с оросяването. Но знае ли човек - може и друго да е... Няма да задълбавам, че DarkKisss ще се кара, че въпросите са насочени към нея
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    е тежко е човек .. по 4 спорта да се тренрат на ден+ коремните преси и нямам проблеми със спането
    Въпрос на физическа подготовка... Едно време като имах проблеми ми беше тежко и 1км ходене... Сега не мога да се спра - на ден тренирам минимум 5ч. - 2ч. ми отиват за плуване, 1ч. бягане и 2ч. - колоездене. Някой дни съм на 2-разови плуване, а и колоезденето ако реша да гоня повече километри се трупат още часове. До там ми е свикнал организма, че движението по скоро ме зарежда, а не уморява. Според мен всичко зависи от режима, в които се вкараш - спорт, храна, сън, възстановителни процедури, нерви... А и триатлона се води по тежък спорт от петобоя За това имах предвид, че не ми изглежда чак толкова тежък петобоя - по скоро се набляга на техниката в различните спортове.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^Край изпроси си го, Стефи

Преди 2 години:

http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
    http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

СЕГА:

http://i32.tinypic.com/27xo4g5.jpg
    http://i30.tinypic.com/scx2tx.jpg

Разликата е ОЧЕВИДНА, като не броим глупавото ми изражение на снимките от преди и начина ми на снимане, тялото е отваратително по сравнение със сега.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^^ Всеки спорт си има тежки и леки страни. И аз се измарям в дни в които примерно трябва да почина, но не мога да бачкам като машина без да ми се отрази, все си казвам че съм кораво копеле, но по дяволите женско съм. Абе мъчя колкото сила има и това е.Важни ми бяга плочките и да отслабна де, но медали бяха последствия хаха, но сега гоня съвсем различна от отслабването цел-медали, европейски, световни ала бала да се представям добре и съм си 2-ра година в национала, за сега е окей работата

^ Аз не съм казал, че е слаба работа петобоя, нито пък ти. Даже напротив... Млада си още за това ти идват тежки. С годините ще усетиш как ще наслагваш формата и всяка тренировка е от значение за дисциплините. Много спортове си изискват постоянно трениране и режими. Сбърка ли се някъде - спадове във формата, а може и по-сериозни последствия. А и хубавото в твоя спорт е, че се сменят дисциплините, т.е. различни натоварвания. Не ги мисли толкова тези плочки. Сърцето и дишането са ти най-важни и най-трудни за трениране

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ^Край изпроси си го, Стефи

Преди 2 години:

http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
    http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

СЕГА:

http://i32.tinypic.com/27xo4g5.jpg
    http://i30.tinypic.com/scx2tx.jpg

Разликата е ОЧЕВИДНА, като не броим глупавото ми изражение на снимките от преди и начина ми на снимане, тялото е отваратително по сравнение със сега.
    Еееее не човек! Т'ва е нещо уникално! Смисъл... преди не си била толкова дебела, колкото се описваше. (признай си, много слабичка си си била даже...) като изключим лееекото коремче... Обаааче... разликата е ОГРОМНА! Бтв... мноо луд бански
    Иначе... не знам.. ти си била и много по-малка тогава... и ако не беше почнала със спорта не мога да си представя сега как щеше да изглеждаш примерно...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

хах аз в момента съм г/д като теб преди :P

преди си била далеч по-добре

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Ау направо

Адски много ти се радвам на плочките и много искам и аз плочки на корема от доста време, макар и да знам, че няма да имам .. Обаче да разправяш, че преди си била дебелаааа .. е тва не го възприемам аз реших, че си била кой знае ква някъде към 60-70 кила и си станала толко слабичка - а ти .. .. иначе човек ти си ми вдъхновението нищо, че няма да имам твойте плочки.

Град
    В света на чудесата..
    Леле,момиче преди си била пъти по-добре,в сравнение със сега!Не,че си по-стегната,но изглеждаш далеч по-женствена,докато сега това е малко съмнително!

Град
    У нас Си (=
    Опф.
    6 дни на морето не съм яла почти нищо, защото не ми се ядеше.
    Като се върнах 2 дни съм яла общо пакет сухари, малко сладолед и 1/5та кренвирш с кашкавал.
    43 кг съм.
    А като си стоя имам ШКЕМБЕ. Същото като преди, майка му, е айде малко по-малко, ама пак го има............................................ .......
    Защо не се маха?

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Опф.
    6 дни на морето не съм яла почти нищо, защото не ми се ядеше.
    Като се върнах 2 дни съм яла общо пакет сухари, малко сладолед и 1/5та кренвирш с кашкавал.
    43 кг съм.
    А като си стоя имам ШКЕМБЕ. Същото като преди, майка му, е айде малко по-малко, ама пак го има............................................ .......
    Защо не се маха?
    Защото не става изведнъж,иска се постоянство и много спорт

Град
    У нас Си (=
    ^Аз не спортувам, ама не съм и дебела като цяло. По принцип мога да го махна като не ям, но сега си стои тъпото ;(

Голям фен Аватара на akinom
    [14.8.2009 г. 01:10:06] NAS: ок като начало яж на ден по 110г белтъци като 50г от животински произход
    [14.8.2009 г. 01:10:55] NAS: 92г мазнини като 25 от растителен произход
    [14.8.2009 г. 01:11:22] NAS: и 335 г въглехидрати не повече
    [14.8.2009 г. 01:11:39] YouCantStopMe*: bazika6 sa s men nali ..
    [14.8.2009 г. 01:12:26] NAS: не принципно това са нормалните количества на вещества които трябва да изяжда едно момиче на ден
    [14.8.2009 г. 01:12:48] NAS: освен това не трябва да пропускаш да закусваш
    [14.8.2009 г. 01:13:20] NAS: иначе напълняваш
    [14.8.2009 г. 01:13:54] NAS: закуската трябва да е стабилна обяда нормален вечерята лека
    [14.8.2009 г. 01:14:34] NAS: не е хубаво да стоиш до по-късно от 23 часа при крайни случаи 24
    [14.8.2009 г. 01:14:52] NAS: сутрин е добре да ставаш поне в 9
    [14.8.2009 г. 01:15:18] NAS: иначе най-добре 8 8.30
    [14.8.2009 г. 01:15:59] NAS: и да правиш по няколко обиколки около блока на сам натам малко загрявка
    [14.8.2009 г. 01:16:23] NAS: а през деня да правиш по 200 -300 коремни е достатъчно
    [14.8.2009 г. 01:17:14] NAS: можеш да направиш и 50 клякания за разнообразие
    [14.8.2009 г. 01:17:48] NAS: а и 50 лицеви за гърди няма да ти навредят
    [14.8.2009 г. 01:18:20] NAS: в смисъл ръцете ги слагаш по раздалечени и така натоварваш гърдите
    [14.8.2009 г. 01:19:11] NAS: и горе долу това е една нормална програма с която за 1-2 седмици ще си супер
    [14.8.2009 г. 01:19:29] NAS: не че сега не си де ама ако искаш
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    ^Аз не спортувам, ама не съм и дебела като цяло. По принцип мога да го махна като не ям, но сега си стои тъпото ;(
    Ми те като ти са слаби мускулите нормално да не се виждат плочки... С лишаване от храна няма да постигнеш ефекта, който идва от упражнения или спорт...

akinom, освен "обяда нормален вечерята лека " и че закуската е наистина важна (но не чак стабилна), другото са абсолютни глупости!

temichkata e strashna i bravo na si4kite det ste postignali nqkakav efekt ;]

Цитирай Първоначално написано от akinom
    [14.8.2009 г. 01:10:06] NAS: ок като начало яж на ден по 110г белтъци като 50г от животински произход
    [14.8.2009 г. 01:10:55] NAS: 92г мазнини като 25 от растителен произход
    [14.8.2009 г. 01:11:22] NAS: и 335 г въглехидрати не повече
    [14.8.2009 г. 01:11:39] YouCantStopMe*: bazika6 sa s men nali ..
    [14.8.2009 г. 01:12:26] NAS: не принципно това са нормалните количества на вещества които трябва да изяжда едно момиче на ден
    [14.8.2009 г. 01:12:48] NAS: освен това не трябва да пропускаш да закусваш
    [14.8.2009 г. 01:13:20] NAS: иначе напълняваш
    [14.8.2009 г. 01:13:54] NAS: закуската трябва да е стабилна обяда нормален вечерята лека
    [14.8.2009 г. 01:14:34] NAS: не е хубаво да стоиш до по-късно от 23 часа при крайни случаи 24
    [14.8.2009 г. 01:14:52] NAS: сутрин е добре да ставаш поне в 9
    [14.8.2009 г. 01:15:18] NAS: иначе най-добре 8 8.30
    [14.8.2009 г. 01:15:59] NAS: и да правиш по няколко обиколки около блока на сам натам малко загрявка
    [14.8.2009 г. 01:16:23] NAS: а през деня да правиш по 200 -300 коремни е достатъчно
    [14.8.2009 г. 01:17:14] NAS: можеш да направиш и 50 клякания за разнообразие
    [14.8.2009 г. 01:17:48] NAS: а и 50 лицеви за гърди няма да ти навредят
    [14.8.2009 г. 01:18:20] NAS: в смисъл ръцете ги слагаш по раздалечени и така натоварваш гърдите
    [14.8.2009 г. 01:19:11] NAS: и горе долу това е една нормална програма с която за 1-2 седмици ще си супер
    [14.8.2009 г. 01:19:29] NAS: не че сега не си де ама ако искаш
    Моля?
    Нещо не схванах.Никога не съм си писала с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си