.
Отговор в тема
Страница 15 от 33 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 824
    Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    ^Аз не спортувам, ама не съм и дебела като цяло. По принцип мога да го махна като не ям, но сега си стои тъпото ;(
    Ми те като ти са слаби мускулите нормално да не се виждат плочки... С лишаване от храна няма да постигнеш ефекта, който идва от упражнения или спорт...

akinom, освен "обяда нормален вечерята лека " и че закуската е наистина важна (но не чак стабилна), другото са абсолютни глупости!
    Ami momcheto, koeto dade savetite trenira ushu i tova go znae ot treniora si .. neznam ako si po- kompetentna/en v tova otnoshenie, izvinqvai, no toi naistina e dobre zapoznat

i ne sa gluposti 4e izglejdam dobre
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    [14.8.2009 г. 01:10:06] NAS: ок като начало яж на ден по 110г белтъци като 50г от животински произход
    [14.8.2009 г. 01:10:55] NAS: 92г мазнини като 25 от растителен произход
    [14.8.2009 г. 01:11:22] NAS: и 335 г въглехидрати не повече
    [14.8.2009 г. 01:11:39] YouCantStopMe*: bazika6 sa s men nali ..
    [14.8.2009 г. 01:12:26] NAS: не принципно това са нормалните количества на вещества които трябва да изяжда едно момиче на ден
    [14.8.2009 г. 01:12:48] NAS: освен това не трябва да пропускаш да закусваш
    [14.8.2009 г. 01:13:20] NAS: иначе напълняваш
    [14.8.2009 г. 01:13:54] NAS: закуската трябва да е стабилна обяда нормален вечерята лека
    [14.8.2009 г. 01:14:34] NAS: не е хубаво да стоиш до по-късно от 23 часа при крайни случаи 24
    [14.8.2009 г. 01:14:52] NAS: сутрин е добре да ставаш поне в 9
    [14.8.2009 г. 01:15:18] NAS: иначе най-добре 8 8.30
    [14.8.2009 г. 01:15:59] NAS: и да правиш по няколко обиколки около блока на сам натам малко загрявка
    [14.8.2009 г. 01:16:23] NAS: а през деня да правиш по 200 -300 коремни е достатъчно
    [14.8.2009 г. 01:17:14] NAS: можеш да направиш и 50 клякания за разнообразие
    [14.8.2009 г. 01:17:48] NAS: а и 50 лицеви за гърди няма да ти навредят
    [14.8.2009 г. 01:18:20] NAS: в смисъл ръцете ги слагаш по раздалечени и така натоварваш гърдите
    [14.8.2009 г. 01:19:11] NAS: и горе долу това е една нормална програма с която за 1-2 седмици ще си супер
    [14.8.2009 г. 01:19:29] NAS: не че сега не си де ама ако искаш
    Моля?
    Нещо не схванах.Никога не съм си писала с теб.
    Oh, ne samo tvoq nickname e takav..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Ami momcheto, koeto dade savetite trenira ushu i tova go znae ot treniora si .. neznam ako si po- kompetentna/en v tova otnoshenie, izvinqvai, no toi naistina e dobre zapoznat

i ne sa gluposti 4e izglejdam dobre
    Той може да тренира каквото и да е... Но... между момиче, което тренира ушу, което тренира петобой, което се разхожда по цял ден и което си седи на задника по цял ден има разлика в необходимите му хранителни вещества и елементи. Какви количества храни си е индивидуално за всяка една от тях. Също така тези пропорции растителни-животински са пак индивидуални... Лично според мен това са прекалено много мазнини. Не е задължително при пропускане на закуската да се напълнява - зависи от другите хранения. Закуската не трябва да е "стабилна", а трябва да е да даде достатъчно енергия и да е бързосмилаема за да тласне организма в деня. Гърдите се тренират най-добре с по близко разположение на дланите една спрямо друго. Когато са по-раздалечени вече се включва повече гръбните мускули. Според теб 8 ранно ставане ли е ???

Аз не съм на 15-18 години, че да се правя на знаещ (никъде не съм казал, че съм знаещ). Но да се пишат глупости - веднага ще ги поправя... Спортувам от години и работата ми е свързана със спорт. За треньора не мога да изразя мнение тъй като се явява 4-то лице в случая и не общувам пряко с него. Но както има добри треньори, така има и слаби и некадърни такива.

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ^Край изпроси си го, Стефи

Преди 2 години:

http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
    http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

СЕГА:

http://i32.tinypic.com/27xo4g5.jpg
    http://i30.tinypic.com/scx2tx.jpg

Разликата е ОЧЕВИДНА, като не броим глупавото ми изражение на снимките от преди и начина ми на снимане, тялото е отваратително по сравнение със сега.
    а бе ти нещо не си У ред, тази мания за перфектно тяло, като гледам снимките от преди две години си хубаво момиче и пак хващаш окото, ти нещо си чалната, спорта ти изпива мозъка, хубаво е да тренираш, ама твоето е крайно, живота ти се върти само около това!

Хаха...Айде кажи ми ако живота й не се върти около спорта как искате после на олимпиади световни и т.н. България да бъде запомнена ? Може би като си седим на задниците и чакаме опонентите ни да направят по-слаби резултати от нас?Не трябва да чакаме те да сбъркат, а да ги минем
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BomberStomper
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ^Край изпроси си го, Стефи

Преди 2 години:

http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
    http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

СЕГА:

http://i32.tinypic.com/27xo4g5.jpg
    http://i30.tinypic.com/scx2tx.jpg

Разликата е ОЧЕВИДНА, като не броим глупавото ми изражение на снимките от преди и начина ми на снимане, тялото е отваратително по сравнение със сега.
    а бе ти нещо не си У ред, тази мания за перфектно тяло, като гледам снимките от преди две години си хубаво момиче и пак хващаш окото, ти нещо си чалната, спорта ти изпива мозъка, хубаво е да тренираш, ама твоето е крайно, живота ти се върти само около това!
    абе не си ти тоя дет ще казва дали е чалната или не! на нея ако и харесва пък и по-релефна ще стане...Защо винаги гледате да нападнете тези които са по-различни от вас

незнам питах ли или непитах.. ама все пак какво правиш с целулита..от личен опит знам че с тренировки не се маха

Град
    На стадиона за бягане.
    Emi az nqmam celulit i ne e problem za men, no sum 4uvala 4e s masaj i mnogo te4nosti se razglajdat pone malko mastnite strupvaniq(celulita).

P.S. Sorry za latinicata, ne sum si v Bulgaria i za tova.
    Running is my drug and I am overdosed ..

DarkKisss, браво за всичко, което си постигнала - за тялото, медалите, волята и това, че не си се надула покрай всичките успехи

Сега и моите въпроси. Стремежът ми е да постигна атлетично тяло, не чак мускулесто, но с добре оформен задник, корем, вътрешна страна на краката, горна част на ръцете. Преди тренирах таекуон-до за година и половина, но се отказах. Тогава имах натрупани 5-6 излишни килограма и не можех много-много да видя какво се крие под мазнините. След спрях таекуон-дото, спрях и упражненията Не съм се разтягала качествено от март месец, нито съм правила кой знае колко много упражнения, а само съм тренирала 3 месеца всеки ден на кростренажора в нас за по 80 минути и около 3 по 40 и всеки ден вървя по 1-2 часа поне пеша. Което е крайно недостатъчно, нали? Не минутите толкова, колкото еднообразието. В момента единствените ми по-оформени мускули са прасците и предната част на бедрата. Не съм дебела (172см, 54кг, на почти 17), нито разплута, но знам, че ако до някаква възраст съм слаба с помощта на следене на калории, то след години отделни зони от тялото ми определено ще се превърнат в проблем. Целулит нямам и ще направя всичко възможно да не го получавам...

1) Както казах, искам да си стегна дупето (Достатъчно ли са упражнението, в което лягаш по гръб и си вдигаш задника, докато се получи равна линия с цялото тяло, и лягане по корем и вдигане на краката изпънати нагоре?)

2) За корем - като се има предвид, че отдавна не съм правила почти никакви упражнения, а само инцидентно, по колкото да започна и колко дни в седмицата (навита съм и на 7, но не знам дали е правилно). Сега имам тлъстинки, които много искам да премахна... И btw има ли вариант - плосък корем без плочки (или да са само леко очертани) Тичането по 30 минути звучи ок, мога да го издържа, пробвала съм и 40, но пак - всеки ден ли да е, трябват ли някакви почивни дни?

3) Относно храненето - избягвам всякакви храни в шумящи опаковки, друго освен билков чай и вода не пия, обичам много плодове, зеленчуци, млечни продукти и ядки, гледам хлаба да го ограничавам, а сладки неща - ако съм мн на зор, си взимам сушени плодове или в много краен случай вафла, ако не издържа. Проблемът е с месото и рибата - почти не консумирам, дори и да обичам, защото в нас не се готви много-много от тях, единственият вариант май е да тръгна сама да си готвя, което не съм сигурна, че ще го направя

Много, много ще съм ти благодарна, ако ми дадеш насоки

здр обръщам се кам DarkKisss а с това което препоръчваш да се прави и да се хапва дали ще мога да отслабна на 15 г сам и тежа 63-4 кг имам големи паласки и много отпуснати крака , нямам вазможност да се запиша на някакав спорт , това за изваяната фигура ми хареса 50 накланяния в страни дали ще подейства да махна паласките ? Мога да ти кажа едно голямо БРАВО изглеждаш супер продалжаваи в същия дух и успех от мен
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от veselomomi4e
    незнам питах ли или непитах.. ама все пак какво правиш с целулита..от личен опит знам че с тренировки не се маха
    На мен пък от тренировките ми се махна значително. Сега имам на тъпия си гъз, ама като се замислим, съвсем наскоро почнах упражнения за тази част..
    Ама вижте... Тва дали ще имаш целулит се влияе от още неща.. Бях чела, получавало се при недостиг на белтъчини или нш такофа..

Град
    в света на приключенията ..
    супер
    има малко момичета които обичат да спортуват
    аз много обичам и всеки ден правя гимнастика вкъщи;плувам и ходя да бягам;карам колело-не всеки ден но почти всяка седмица
    гимнастиката само правя всеки ден и тя се състои от коремни преси;клякания;лицеви опори;упражнения с гири
    от 2 години правя това всекидневно и ми се струва много полезно и приятно
    спортувам от кеф-не защото се нуждая от отслабване например ...
    и осъзнавам че спортът те прави по-силен и стегнат
    чувствам се отлично согато спортувам и това дори ми е хови
    спортувайте-здравословно е
    поздравления за старанията и постиженията на авторката

аз също съм с един доста сериозен въпрос към дарккис, та нали и аз спазвам режима от пролетта, отначало спрях всякакъв хляб, после по настояване на наще почнах по 1 филийка на ден, после по 2 и не ми повлия пак отслабнах, но от време на време(по принцип когато пия кафе) започва едно парене в корема, което ме мъчи цял ден, понякога и два, все едно киселини и четох, че кафето не се препоръчва при гастрит а това моето парене не е на добре, нещо като бъдещ гастрит и за да си облекча страданието пия студено, ям варени яйца и кисело мляко, това ми се е случвало и преди режима, ако ям кисели храни, та какво може да се прави, с какво да се храня за да ме засища и да не ми се случва това, а същевременно да си запазя кг, не искам да се разболея от гастрит
    много моля за съвет

^^ еми недей да пиеш кафе,щом ти се получава така

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ако продължаваш да пиеш кафета, особено на гладно, вероятно е да хванеш гастрит.
    Кво му харесвате на тва кафе бе...

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Ако продължаваш да пиеш кафета, особено на гладно, вероятно е да хванеш гастрит.
    едно топло кафенце с мляко и какао сутрин заедно с някаква сладка закусна си е удоволствие

относно ri41 върви на лекар да си направят изследвания и да ти видят проблема да ти кажат какво да ядеш

Град
    в света на приключенията ..
    прочетох цялата тема
    много се чудя на тия хора които не се кефят на плочките ти но всеки с вкуса си
    както споменах правя всеки ден коремни и също имам плочки но по-леки от твоите
    бих искала да постигна повечко релеф на корема
    поздравлявам те за златните медали и ти пожелавам да имаш още много )
    успех

п.п. ааа ясно защо нямам целулит . . от както се помня пия мноого вода

Цитирай Първоначално написано от djuki
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    едно топло кафенце с мляко и какао сутрин заедно с някаква сладка закусна си е удоволствие

относно ri41 върви на лекар да си направят изследвания и да ти видят проблема да ти кажат какво да ядеш
    ще се сбогувам с кафето, само 3в1, от него не ми става проблем, пък и аз напоследък бях почнала по 2 кафета на ден, време е да се спра

Град
    На стадиона за бягане.
    Anarion тайната се крие в постоянството иначе ти си на правилен път стига да не се отпускаш и да мислиш за резултата който ще харесаш в огледалото

kateri4ka за паласките освен наклоните трябва да се тича за да постопят малко а после с наклоните хем разтягаш хем да си доизваяш талията.

ri41 проблемът ти ми е познат. Като се будиш пий 200 милилитра чаша с топла вода за да подготвиш промиеш стомаха си за консумирането на каквото и да било и след 20 минути можеш да се храниш. Според мен е това

Дано съм помогнала

Здравей те и аз прочетох темичката и много ме заинтерсова,но на мен проблема ми е че сутрин немога да ставам да тичам защото в 6:30 излизам за даскало понеже патувам а като се прибера трябва да уча защото ми предстоят матури та искам да попитам дали има ефект ако правя само упражненията ?

Град
    На стадиона за бягане.
    ^Зависи от това какво е тялото ти

Я... Альонка се е завърнала На състезания ли беше или лагер?

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Я... Альонка се е завърнала На състезания ли беше или лагер?
    От 1.09 до 08.09 спортен лагер в Турция и от 09.09-13.09 беше самото състезание.Леле .. Индивидуалното ми представяне беше екстра като за европейско ниво 13-та на фехтофка от 45 женски, плуване слабичко 2.33 ама фехтофка компенсира и комбайна(бягане+стрелба) ми разката майката на 40 градусовото слънце. И за капак човек на щафетата си навехнах крака на загрявката на фехтофката, но нали съм инат и рподължих да играя през болка и бяхме 2-ри след фехтофката от 10 отбора и тоя треньора ме видя и ме закараха в болница, защото не можех да загрея на плуване толкова болеше, а то се поду, стана мега лилавото, била съм си разкъсала вена и лошо разтегнати връзки точно там не на глезена а където има 12 костички И ме спря от щафета а ние нямахме и резерви и в устата целия отбор .. а бяхме 2-рииии .. Тоест подархме им местата, но както и да е .. Сега се боря да ходя. Бачкам за ръце, гръб,корем ала бала .. Ходя само ръце да плувам и да дърпам ластици и фитнес .. Краката ми никва работа не вършат, но от другата седмица ще се опитам да пробягам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си