- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Сигурно ще задам най-тъпия въпрос, но ще питам все пак.
Ако трябва да избирате между някаква бонбона - лукче, тия от по 2 ст. и т.н. и плодово мляко или айран, кое бихте избрали? Проблема ми е, че като съм под напрежение, т.е. в даскало, трябва постоянно да имам нещо в устата си иначе ще се побъркам.![]()
Да поразсъждавам малко - айрана определено е по-добре от бонбона, но пък е в по-голямо количество. И така примерно 2 айрана да се сравнява с две бонбони... няма кака пък като се сложи, че имам 5-6 междучасия
ужас, кви неща приказвам ;д
![]()
Айран естествено.Първоначално написано от Gwendoline
Мани ги тия лукчета бе... :P Подсладени менти..
^^Дъвчи дъвки без захар![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
DarkKiss, може ли да видиш темата за отслабване от мненията ми, че не мога да пускам още линкове, защото съм нов потребител. Ще те помоля да отговориш, защото виждам, че ги разбираш тези работи. Благодаря предварително.![]()
xaxaxax
Дарк кис е страхотна![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Еми да възможно е да си задържиш килограмите. Просто не трябва да приемаш периода в който сваляш килограми за определен откъс от време, който ще свърши, нека това ти стане начин на живот, ти ще сваляш до един момент и когато спреш, просто ще се държиш на тези килограми, стига да следваш съветите посочени в началото на тематаПървоначално написано от nesquiky
![]()
Успех!
Някакъв съветец да ми дадете, та да не отварям нова тема.
Майка ми е белодробен лекар и с баща ми са настроени много параноично сега, когато настъпва грипна пандемия.Не щат да ме пуснат да бягам навънка.
Да го правя тайно, не си и помислям, тъй като сега съм първа смяна и винаги сме заедно, когато стане време да тичкам (към 17-18 ч. следобед). Не става въпрос за изпотяване, след което да стоя гола и да не се преоблека; ами ми говорят за инхалирането на студения въздух, за вирусът, който е полепнал по нас и чрез изпаренията се издига нагоре, а оттам в дихателния тракт.
![]()
Манее, сама не си вярвам като ги пиша тия работи, ама нали са доктори... От друга страна обаче, това за бацилите по нас е вярно, и по биология сме го учили, и в дебелите книги на наште го пише.Не се съмнявам в истиността на думите им, ама нещо в мен ми казва, че като спортист имам достатъчно имунитет... и това нещо ме кара да тегля една майна на медицината. ИСКАМ ДА ТИЧАААМ!
И искам да се запиша на плуване ;( ама и там не ме пускат.Пак с тоя тъп грип. Пууу, от тия сомбреровци мексиканците тръгна всичко.
Плуване не щат, а приятелки на майка ми се опитват да ми набият да се запиша на танци. Няма да стане пък.
Та какво да правя?
Ти, DarkKisss, сега как спортуваш в грипа? Нормално както досега, нали?
^ АбсолютноКакто преди 'грипа' така и в момента, не ме грее особенно, въпреки че тренерът ми казва да се пазя, но аз пак ходя да тичам по много, но той ме кара да се пазя, защото другата седмица имам състезание по фехтовка. Нашите не ми се бъркат в спортната кариера, сама си я изградих, сама ще я укрепвам .. (:
Иначе, ходи на фитнес!![]()
Аз и сега ходя понякога на зала и повече правя упражнения вкъщи, но аз искам да горя мазнини и да доизвайвам крака... Имам велоергометър, но с него надали ще сваля още мазнини.Първоначално написано от DarkKisss
Искам да тичам, не искам да губя тренинга си, искам да си остана най-бързата, искам бронза от миналия месец да не е единственияяяят.
![]()
Изгубих ти мисълта, какво тренираш? Бягане, но на каква дистанция? От колко време?
От началото на юли бягам. В началото бягах по половин час с 4-5 почивки, през които или вървях, или си масажирах капачките на колената, щото ме боляха... За по-малко от месец стигнах до ниво - бягане на 6 км без да спра. Понякога правех по 3 км, понякога по 7.500 (което ми е рекорда), последният път бяха 3 някъде...Първоначално написано от DarkKisss
И отделно упражненията вкъщи.
А за състезанието - имаше преди месец градко състезание, крос от 800 м. Бяхме около 25 момичета, финиширах трета... другите бяха големи ливади, в началото едната спря точно пред мене, щях да я прегазя.Пък 40 м преди финиша бях четвърта, ама си казах ИСКАМ БРОНЗАА
![]()
![]()
и профучах с мръсна газ край третата.
И това с 3 месеца опит в тичането.
Преди бях все на велоергометъра в продължение на 6 месеца, накрая бях на ниво каране 30 минути в прав стоеж (така бях около 3 месеца), големи мускули направих, откаккто почнах да бягам, намаляха.
Изтъняха.
И сега, повтарям, наште не ми дават да бягам. Деба грипавата зима дето ще е.![]()
Еми кажи го тва на вашитеЯ пусни някоя снимка ако нямаш нищо против, поне да се види, че не съм единствената
![]()
зимата наистина е мн кофти за бягането..сутрин преди училище е едо такова студенооо..иначе лятото тази тема много ме мотивира.Хранех се много по-здравословно,всяка сутрин рано тичах.И не знам внушавах ли си ама се чувствах МНОГО по-добре![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
офф и мен ми се бяга ама както ми е непрекъснато запушен носа ще вдишвам студения въздух и ш ме хване смотания вирОс![]()
и аз искам да тичам.. ама нашите са против... казват-ще се разболееш.... направо полудявам
лятото както си свикнах да тичам;сега се чувсвам ужасно
![]()
Който ми казва, че ще се разболея, му отговарям, че точно това е начинът да съм здрава - чрез физическата активност се укрепва имунитета, а като бягам и в студено, по-трудно настивам при други екстремни ситуации. Иначе, може примерно да скачаш на въже или да си изтеглиш клипче с някаква аеробика - тае-бо, танцова аеробика имаше и т. н. и това да правиш вкъщи.
Свински вир0о0ос (dance) (music)Първоначално написано от clever
И на мен ми е запушен носааа.
И наште са супергадни... пф.. Не щат на плуване - щяла да ми се спари главата.
И не било зимен спорт то... Бахти паниката с тоя виро00с.
Аз също съм съгласна - това е начин да се калиш. Само че и каляването трябва да става постоянно. Например отпърво след къпане се изтриваш със студена мокра кърпа, докато не стигнеш до ниво - къпане със студена вода.Първоначално написано от Sissy90
Днес например ми беше толкова смотано и студено, че не пробягах и 3 км. xD
Студеният въздух направо ми съдираше гърлотооо.
Вече бягам с пакет салфетки в джоба, все си издухвам носа, на всеки километър се храча.
После вкъщи шпагати, горещ душ и в леглото с книжката или лаптопа.
Ала бала![]()
Никъв шанс нашите да ми забранят да тренирам![]()
Luscious_Heart
кърпичките не помагаттряя един Ксилометозолин в джоба иначее...........
![]()
оффффффффф и сега тоя сняг ! мислех днес да покарам колело !!![]()
ужаааааааааасТТТТ
няям думи просто..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
поне пък зимата ще ходя на скикеееееееф !!!!!!!!!!
иначе аз съм едно същество;което не може без спорт;движениефитнес;плуване ш запиша;а може и да побягам като спре да вали сняг
няя да оцелея без спорт и тая зима
![]()
![]()
ЕТО ЩО МРЯЗА ПРЕХОДА МЕЖДУ ЛЯТО И ЗИМА-ЕСЕН !!
СТУД;НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА КАРАШ СКИ И ДА БЯГАШ![]()
![]()
![]()
[quote="clever"]Luscious_Heart
![]()
ужаааааааааасТТТТ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе аз съм едно същество;което не може без спорт;движениефитнес;плуване ш запиша;а може и да побягам като спре да вали сняг
![]()
![]()
![]()
[/quote
Ти къде живуркаш, че имате сняяяг?![]()
При нас има бая време да дойде...Нито пък имаме планина... Освен ако наште бъдат навитак да ме пуснат в Перник при едни мои приятели, ще си изкарам яко ски-ваканцийка.
![]()
[quote="clever"]Luscious_Heart
![]()
ужаааааааааасТТТТ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote
Ти къде живуркаш, че имате сняяяг?![]()
При нас има бая време да дойде...Нито пък имаме планина... Освен ако наште бъдат навитак да ме пуснат в Перник при едни мои приятели, ще си изкарам яко ски-ваканцийка.
![]()
Искам да те попитам,понеже имам проблемна зона в краката,която не подлежи на никакви тренировки и вече съм се отчаяла почти та става върпос за тази зона .
Не е като да нямам опит в спорта.От 2 години и половина бягам,скачам,тренирам тае бо,ходих на аеробика,упражнения вкъщи, краката ми са стегнати и са почти само мускули,но тази част си стой с мазнина и не мърда.На НВД съм и пак същата работа...
Zaharinka
http://i37.tinypic.com/2j4rb6a.jpg това правя аз за вътрешна част на бедра само че с тежести ан глезените ..
Е как ги прекрепваш тези тежестиПървоначално написано от DarkKisss
![]()
п.с Иначе сме големи художнички няя 6,5![]()