- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Luscious_Heart
от София съм![]()
![]()
ходя на ски на Витоша и Рила![]()
ДаркКиссс
бива те в рисуването![]()
и то мн
иначе как се справяш с тия тежести и мен не ми е ясноколко кг. е 1-та тежест ?
Мдаа ще стана карикатурист![]()
Еми да 1 кг е едната тежест и тя представлява лепка .. ъ вътре има 1 кг пясък .. и става нещо като кръгче около глезена, което тежи 1 кг .. А аз си ги лепвам и двете => 2 кг на всеки крак ..Схващате ли?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
обръщам се към всеки четящ темата и по-скоро към мацките, втълпили си, че трябва да свалят някое и друго кило:
правете разлика между професионалните спортисти и тези, които спортуват просто за тонус и добра фигура
не смесвайте тези две понятия
![]()
Така, но аз както се занимавам профисионално със спорт, така и не оставям фигурата си на произвол, тоест аз не бих имала плочки ако не бях си правила допълнително коремни преси, моите тренировки могат да ме направят стегната, но другите неща си ги извайвам вкъщи или в залата!![]()
А, какво се сетих да питам!![]()
На всеки му се случва понякога да изпадне в безизходица и ... да се натъпчеТа, снощи + днес сутринта изядох 2 пакетчета солети, едни Кракърс (рибки) и един литър натурален сок. (естествено, вечерях и салата, но не я смятам нея)..
Просто се случи - тъпа вечер, бях гладна, нямаше нищо, имаше филми за гледане...![]()
Направо се чувсвтвам като прасе, а като се сетя, че не ми се очертава да излизам много до края на седмицата, няма да мога да изразходя калориите...
И преди ми се е случвало и се чудя какво да правя в такава ситуация - да си продължа по старо му, както си ям по принцип, нищо че нормалната храна + боклучевата храна ще стане доста повече от калориите за деня, или да намеля от хубава храна за сметка на боклучевата, но да не стават много калориите за деня?
![]()
Еми не знам, но според мен ще е добре да намалиш храната за сметка на лайната, които си погълнала.
Примерно аз когато имам 'sugar day' ям каквото си поискам и въобще не мисля за месо, салати и нещата които консумирам обикновенно, ами се тъпча с лайна от сорта на пица, шоколад, Мак Доналдс ми се е случвало, разбира се вероятно по моите изчисления надхвърлям дневната норма калории, но какво ми пука, нали е 1 ден в седмица, а и като знам, че тренирам като кон, кво от това![]()
и на 2 пакетчета солени му викаш натъпкване..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
баааааааааааааааааах хора бе вие по много ядете бе
ххахахахаххх
не ви ли става мъчно ебати колко боклуци поглъщате? и аз чат-пат си позволявам (1 път в месеца) да ям боклуци (и то не по толкова!!) ама тва е направоооо ...
и после си виках, че аз съм яла по много
хахахахх
стегнете се бе не трябва така ...
Първоначално написано от mycel
ти кво ядеш..яяя сподели![]()
става интерсно ..
батее, намали си подписа....................
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
окПървоначално написано от myl0weee
![]()
да споделя;че днес бягааах!!!!!!!!! и съм вери хепи![]()
![]()
![]()
волейбол играх също
хораааааааа;наслаждавайте се на последните дни с хубаво време и спортувайтеееее![]()
![]()
![]()
при мен пък няма хубаво време![]()
Колко си висока и колко тежиш сега?Първоначално написано от clever
аз лиПървоначално написано от PinkFloydSound
166 и съм 45 кила
докторът ме сбърка септември че съм 174![]()
ИСКАМ ДА ПОРАСНА МАМКА МУ !!![]()
![]()
Първоначално написано от Glamour92
действително
много хора са в заблуда днешно време ...![]()
На колко си години?Първоначално написано от clever
![]()
Оле, при докторите верно не е точно изобщо! :X Едно момиче от нашия клас ми спореше, че била 1,68аз съм толкова някъде, пък тя погледнато спрямо мене.. няма кинта и 60.
![]()
15Първоначално написано от Luscious_Heart
на акъл може и да съм по-малко.. незнам![]()
бее хлапенце съм си![]()
![]()
![]()
тва па що го казах О.о![]()
![]()
![]()
![]()
Хм, значи, предимно се обръщам към ДаркКис, като най-опитната тук, предполагам![]()
1. Човек, поклон пред волята, дето я имаш (не ми се търси емотиконка)
2. Така, значи през последната половин година някъде неусетно напълнях - т.е. корем, задник и най-вече бедра. 171-2 см и сега като се премерих бях към 60 кг, и искам да смъкна към 4-5 кг в следващия месец/месец и половина като мисля, че е постижимо, нали?
Както и да е, не искам на диета, защото знам, че няма да мога да я спазя, а искам да се огранича като цяло и да махна това закръглено личице![]()
Та, въпросът: първите няколко седмици само режим ли да спазвам или и да спортувам в същото време и ако, да, трябва да спортувам, какво по-точно? Предполагам, че упражненията от сорта на тези за стягане на тялото, са за след това?
П.П - Ако съм казала нещо изключително глупаво - от възрастта е![]()
Умирай само в краен случай =)
мм имам въпрос..
та искам да попитам дали 6те има някакъв резултат върху фигурата ми ... дали 6те се стегне и така нататък .. при условие 4е не пия газирано ве4е от 2 години,сладко не ям.. много много рядко(само мед и плодове) ,ходя на фитнес 3-4 пъти в седмицата ии гледам да не ям ве4ер след 6-6и 30 .![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
future_butterfly ,
Опитай се да ограничиш от закуските, тестяното, сладкото, газираното, пърженото и нещата в шумящите опаковки.
Наблягай на готвено: супи, манджи със зеленчуци, чисто пилешко месо, варени картофи, пий натурални сокове, но не много, пий много вода, не яж след 6-6 и 30 часа и спортувай всеки ден по малко и постепенно ще увеличаваш. Препоръчвам ти дългите разходки и дългите бягания с бавно темпо, около 25 мин. и упражнения които съм споменала вече в темата си и ще има определено резултат
sladi4ka_qni4ka ,
разбира се, че ще има!
а нали няма да развия крака.. демек да станат много яки и по-големи.. за6тото целта ми е да отслабнат.. а попринцип във фитнеса карам колело около 30 минути и след това на уредите за бедрено сгъване и разгъване и коремни преси![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..