.
Отговор в тема
Страница 20 от 33 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 824
    Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Ти принципно не вдигаш тежести с краката, т.е. няма да ти расте мускулът, а само ще топи мазнина!
    Running is my drug and I am overdosed ..

ми 10 -15 кг.. не се ли броят за тежести
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Е ти не вдигаш, ти просто буташ, ако са тези уреди за които си мисля, те стягат вътрешна и външна част на бедрата, няма да станат големи

Как се отслабва по моя начин.

Да кажа че следния начин НЕ Е за хора които бързат и за хора които са над 90кг.

1. Яжте си когато поискате,колкото си поискате но не се тъпчете. Избягвайте "Масивни шоколадени храни" както ги наричам аз... примерно шоколад, крем пасти и такива.Пак си хапвайте но помалко.

2.Избягвайте храни с високо съдържание на въглехидрати колкото можете повече.Ако може да ги спрете ще е добре...Въглехидратите се отделят трудно от организма и ако спортувате организма няма да прибягва до тях за енергия а до мазнините.Едва ли ще ви е трудно отказването защото едва ли сте пристрастени към тези храни.

3.Хапвайте си мазно колкото искате.Някой ще кажат как може това си е чисто мазно нали точно от мазното искаме да се отървем? Ами точно това е лека заблуда мазнините се разграждат бързо от организма чрез спорт защото те са главния източник на енергия.Точно те ще ни помогнат защото целта ни е да се изчистят въглехидратите.

4.Тичайте възможно най-дълго , колкото повече тичате без почивка толкова повече организма ще загрява и ще се поти.Няма нужда да скачате работата е същата и при бягането и при скачането вие "друсате" мазнините, но при бягането това става много по-интензивно. Също така носете по-открити дрехи ... къси ракави...потници и такива. Не се обличайте в анцузи това няма да ви помотне за изпотяванете ще се изпотите 1 път и това е.. потта неможе да се изпари и вие сте във застой. След като напреднете или тези които си имат възможност бягайте срещу наклонена повърхност например във планината. Това ще спомогне стягането на тялото.

5.Правете коремни преси без да се напрягате много колкото да постегнете коремчето.За тези които искат плочки ( за мен при момичетата това е грозно ) да се напрягат повече

Edit: Забравих да отбележа газираното... избягвайте го,от него се получава така наречения подут корем. Да успокоя че алкохола е напълно позволен при моя начин просто неговата вреда е минимална

Град
    Горна Оряховица
    .Въглехидратите се отделят трудно от организма и ако спортувате организма няма да прибягва до тях за енергия а до мазнините.
    А? Въглехидратите са тези, които се разграждат първи и най-бързо.
    Тичайте възможно най-дълго , колкото повече тичате без почивка...
    Тялото бързо свиква с дългото монотонно бягане. Интервалното натоварване е по-добро за целта и изгаря повече енергия.
    Не се обличайте в анцузи това няма да ви помотне за изпотяванете ще се изпотите 1 път и това е...
    Първо, това с потенето така или иначе е простотия и няма връзка със свалянето на мазнини. Второ, потенето е механизмът на тялото да поддържа постоянна температура. При спортуване тялото се затопля. После се изпотяваме, потта се изпарява от повърхността на кожата и температурата спада (няма да ти обяснявам защо така, учи се по физика, аз не разбирам много от физика и щом го знам, значи не е сложно). Ако сме облечени по-дебело, се потим по-обилно, защото трябва по-добро охлаждане. Като сме с потник и къс панталон (както е нормално да се спортува), се охлаждаме и от околната среда и не се потим така обилно.
    Част от съветите ти са добри, но не си разбрал съвсем кое защо и как е. Имаш потенциал, продължавай да четеш по темата

Ако ядеш много въглехидрати и малко мазнини - тялото ти ще възприема въглехидратите като основно гориво. Аналогично е и за другия вариант...

Обличайте се оптимално. Не трябва да измръзвате, не трябва и да прегрявате. Аз лично ползвам уиндстопъри при тичане или колоездене.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    .Въглехидратите се отделят трудно от организма и ако спортувате организма няма да прибягва до тях за енергия а до мазнините.
    А? Въглехидратите са тези, които се разграждат първи и най-бързо.
    въглехидрати трябва да се приемат тъй като те са основни енергийни източници
    но ако се ядат много въглехидрати излишъкът се превръща в мазнини в тялото.

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    трябва да откажа цигарите....
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    трябва да откажа цигарите....
    и това какво общо има с темата?
    п.п. мнението на RoYaLTy сцепва мрака
    ако искате да си преебете организма от всякакво естество, смело напред това за въглехидратите и мазнините направо ме разцепи
    елементарна биология ..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    искам да попитам за бедрата..нито съм тренирала кой знае колко усилено нито нищо..тренирам волейбол а преди бягах..ама бягането нищо сериозно,,и краката са ми мусколести ..и сега ме е страх ако бягам,карам колело и такива (защото искам да стопя мазнините) няма ли да ми стават все по големи краката
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Явно вие хора не сте чували за Ниско Въглехидратна Диета която се използва от всички занимаващи се с фитнес за оформяне на мускулите (или по-друг начин премахване на мазното ) и във същото време се приемат голямо количество мазнини защото иначе енергията няма откъде да дойде. Въобще това което говоря не е ниско равнище биология както го нарекохте. Явно не сте чели че въглехидратите отделят енергия бавно следователно се чистят по трудно а мазнините отделят енергията си бързо и се стопяват.

TheGirlNextDoor Колкото повече напрягаш мускула толкова повече той расте. Мисля че при теб това се е получило от скоковете които си правила във волейбола. Мускулите ти са се напрягали максимално за да скочиш възможно най-високо.

Бягането не мисля че ще ти пораснат мускулите от него.От колелото може да стане ако караш на високите скорости. Гледай да правиш повече движения но изискващи по малко сила. Целта на кардиото е продължителноста на действията а не силата която влагаш.

Град
    Горна Оряховица
    RoYaLTy, виж сега: чела съм много за нисковъглехидратната диета. И за храненето, и разграждането на хранителните вещества също съм чела. Въглехидратите се разграждат най-бързо и човешкото тяло по подразбиране ги използва за набавяне на енергия. Това важи повече за простите въглехидрати - глюкоза, захароза, фруктоза и по-малко за сложните, като скорбялата, нишестето и т. н. Има и въглехидрати, които хората не разграждат - т. нар. фибри. Аз определено не съм против НВД и знам колко широко и в колко разнообразни модификации се използва. Всеки сам си решава дали да избере нея или друг вид режим, на мен лично ми е безкрайно трудно да се откажа от плодовете.
    Ако не се приемат повече мазнини при НВД, има от къде да дойде енергия - от белтъчините, но те са с големи молекули и се разграждат доста по-трудно и много изследвания сочат, че продължителното спазване на нисковъглехидратна нискомазнинна диета (като ударния период в диетата на Дюкан) е вредна за тялото.

Град
    Somewhere...in The sea...
    за първи път влизам в темата и искам да кажа на дарккис, че ме мотивира яко тва което е написала Почвам да правя плочки Ако стане, ще пусна снимки
    (прекрасна си)

Само алкохола няма да спра. Няма начин

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен
    Доказано е, че когато се набляга най-много на белтъците, мозъкът определено става по-лек и... неизползваем.
    Трябва от всичко да се приема поравно! Белтъци, въглехидрати и мазнини! Трябва да има баланс.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Доказано е, че когато се набляга най-много на белтъците, мозъкът определено става по-лек и... неизползваем.
    Трябва от всичко да се приема поравно! Белтъци, въглехидрати и мазнини! Трябва да има баланс.
    Е не точно поравно, трябва да има баланс Балансираното хранене го водят с най-много въглехидрати, по-малко белтъчини и най-малко мазнини. Различните хранителни режими обаче предлагат по-различно съотношение.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    скачанеето на въже води ли се кардио?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    скачанеето на въже води ли се кардио?
    Да

Sissy90 Пробвай да спортуваш само "на белтъчините". Не можеш да караш само на белтъчини и да спортуваш 1 час на ден. НВД + ВМД + Кардио ( Бягане най добре ) това е TheBest.

Edit: Къде казах че съм ЗА ниско въглехидратна и ниско мазнинна диета и за ударния период? Нали точно с това започнах ,че не трябва да се гладува така

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от RoYaLTy
    Sissy90 Пробвай да спортуваш само "на белтъчините". Не можеш да караш само на белтъчини и да спортуваш 1 час на ден. НВД + ВМД + Кардио ( Бягане най добре ) това е TheBest.

Edit: Къде казах че съм ЗА ниско въглехидратна и ниско мазнинна диета и за ударния период? Нали точно с това започнах ,че не трябва да се гладува така
    Не твърдя такова нещо. Казах, че имаш други фактически грешки в изказването.
    Пробвала съм ВМ-НВД, не ми се получава, постоянно мисля за храна и мечтая за плодове и сладко. Когато спрях да се опитвам да спазвам тази диета, спрях почти напълно сладкото и продължих да ям плодове, отслабнах с почти 10 кг, без да ми е толкова трудно. Не е за всеки това, особено на жените ни е много трудно без сладко (поне на повечето). Мъжете сте свикнали да хапвате повече мръвки.

Град
    На стадиона за бягане.
    Мързи ме да ги чета тези диалози
    Колко несериозно от моя страна.

Пъво място**

Кам, давай напред мацка, ще се радвам ако успееш и ще е похвално за мен, че съм те мотивирала и за теб, че си събрала толкова воля

Имам проблем.Имам желание,просто защото не мога да се гледам така ,но нямам абсолютно никакво време.
    Защото съм на по=разична учебна програма и съм от сутрин до вечер,всички дни без понеделник.А събота и недеял,съм заета до обяд.Тръгнах на фитнес през ваканцията ,но сега еднвам смогвам със всичко и не успявам да ходя.От към храна не се ограничавам много,храня се здравословно от около година-естествени храни,сготвено от вкъщи основно,без газирано и по-малко сладко.Но напоследък малко прекалявам,това ще се оправи.Иначе искам да сваля около 6-7 килограма за 2-3 месеца,но трайно!Просто ми се иска лятото да си се чувствам изключително добре в тялото.
    Нямам коремче,но проблемът ми е бедрата и дуперто,малко повече отколкото е нужно основно в тази област искам да отслабна.
    Кои са точните упражнения за мен?
    И как да успея да съчетая нещата,някакви програми или упрежнения за в къщи примерно,които дават резултат?
    Помогнете ми да съчетая ангажираното си ежедневие с добрата форма

Град
    Горна Оряховица
    Аз ще си позволя да ти предложа Пилатес - можеш да си ги правиш вкъщи и ще ти отнема 25-30 минути. Аз си купих книга, на издателство Кибеа, скоро и всичко е обяснено много добре за всяко упражнение. Като съм си теглила клипчета, са били доста откъслечни и безполезни, но може и ти да пробваш да си намериш нещо подходящо.
    И да знаеш, че щом имаш толкова малко време за спорт, трябва по-стриктно да си следиш храненето.

Град
    Somewhere...in The sea...
    само, че с храната не се получава. За закуска ако ям, ям мляко или солети. За обяд ям или солети или нищо. За вечеря или солети или нещо леко. Просто месо напоследък ям рядко, почти не ям.
    А за тренировките...сутрин не бягам, а правя преси, вечер там квото си казала
    дали ще се получи с тва ядене...?

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    солети?!?!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    само, че с храната не се получава. За закуска ако ям, ям мляко или солети. За обяд ям или солети или нищо. За вечеря или солети или нещо леко. Просто месо напоследък ям рядко, почти не ям.
    А за тренировките...сутрин не бягам, а правя преси, вечер там квото си казала
    дали ще се получи с тва ядене...?
    да, ще се получи
    ще смъкнеш въпросните 3-4-5 килограма, които те дразнят, като се теглиш, но това ще бъдат не мазнините, а нервна или мускулна тъкан
    и като се погледнеш в огледалото все ще виждаш едни и същи проблемни зони как НЕ МЪРДАТ а си стоят все там и те дразнят
    един съвет - започни да се храниш редовно и не със солети, а със готвена и полезна храна. (т.е. промени си хранителния режим)
    спорта и упражненията е другото, което можеш да направиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си