.
Отговор в тема
Страница 21 от 33 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 824
    Голям фен

гж

ХУАХАХАХАХХАХА

Такам... всичко зависи от структурата и гена на човек. Седем години съм спортувала и продължавам да спортувам лека атлетика. Ям каквото си пожелая, какви бяха тези солети, какви салати, омг ... за да спортуваш, човек трябва ДА СЕ ХРАНИ, организмът му трябва да поема храни богати на желязо, не спирайте ПЪРЖОЛИТЕ и МАЙОНЕЗАТА! За тяло - никакъв проблем, имам 6 плочки, перфектна коремна преса, бицепс 31 сл, бедро и пръсец като малка топка, която сякаш е извън кракът ми... и какво правя?! Никакви ДИЕТИ, само МЕСОООО!!! Не се подлагайте на диети има възможност да се получи йо-йо ефект,
    Яжде, каквото ви душа пожелае, един живот живеем, вече ако се прецени, че имате нужда от отслабване, дайте на салатки и плодове за известно време, но това си е живо мъчение за организма. И не ви препоръчвам перфектната форма, понеже ставате обект да внимание, обсъждане, завиждане, мразене. Това е от мен.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    солети?!?!
    да СОЛЕТИ ! СОЛЕТИ ми се ядат и СОЛЕТИ ще ям.

пт - значи няма да сваля дразнещите ме кг. , защото дори и да искам няма как да се храня само с готвени и здравословни неща. Както и няма начин да се храня навреме. Закуската (ако я има) е към 12:00 , обяда към 16:00 , а вечерята към 19:00 или 20:00.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Re: гж

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    ХУАХАХАХАХХАХА

Такам... всичко зависи от структурата и гена на човек. Седем години съм спортувала и продължавам да спортувам лека атлетика. Ям каквото си пожелая, какви бяха тези солети, какви салати, омг ... за да спортуваш, човек трябва ДА СЕ ХРАНИ, организмът му трябва да поема храни богати на желязо, не спирайте ПЪРЖОЛИТЕ и МАЙОНЕЗАТА! За тяло - никакъв проблем, имам 6 плочки, перфектна коремна преса, бицепс 31 сл, бедро и пръсец като малка топка, която сякаш е извън кракът ми... и какво правя?! Никакви ДИЕТИ, само МЕСОООО!!! Не се подлагайте на диети има възможност да се получи йо-йо ефект,
    Яжде, каквото ви душа пожелае, един живот живеем, вече ако се прецени, че имате нужда от отслабване, дайте на салатки и плодове за известно време, но това си е живо мъчение за организма. И не ви препоръчвам перфектната форма, понеже ставате обект да внимание, обсъждане, завиждане, мразене. Това е от мен.
    Генът и структурата са само част от нещата. Има и други влияещи фактори - хранене, сън, нерви и т.н.

Плодовете и салатите са лека храна. Какво толкова мъчително има в това да ги консумираш???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    солети?!?!

пт - значи няма да сваля дразнещите ме кг. , защото дори и да искам няма как да се храня само с готвени и здравословни неща. Както и няма начин да се храня навреме. Закуската (ако я има) е към 12:00 , обяда към 16:00 , а вечерята към 19:00 или 20:00.
    Е, човек, не можеш ли да направиш някои жертви?! Да станеш 2 часа по-рано, да закусваш, да обядваш към 12, следобед към 4 да ядеш и в 7 вечерта да вечеряш? Не е толкова трудно...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    солети?!?!

Е, човек, не можеш ли да направиш някои жертви?! Да станеш 2 часа по-рано, да закусваш, да обядваш към 12, следобед към 4 да ядеш и в 7 вечерта да вечеряш? Не е толкова трудно...
    Този режим който си описала е невъзможен, защото аз примерно съм на училище от 12, 30.
    За да отида до там, трябва да тръгна от тук 11 и 50, а като се наям в 11 и 30 ми става тежко и е просто невъзможно.
    Но виж, ако си първа смяна, така става.
    Иначе аз съм си на за обяд почти нищо не ям, точно заради това.
    А пък и + това като си хапна активията на закуска, въобще не ми се яде, някъде към 4 ми се прияжда и то нещо сладко.
    Така, че не за всички е възможно да спазват режима, колкото и да искат.
    Макар че, както казаха, ако се спортува достатъчно, няма проблем да си хапваш каквото искаш.

Град
    Мога, ама попринцип ако стана по-рано не съм гладна, защото ми става лошо от храната, когато ми се спи. Тва значи да се тъпкам насила :Д
    Ето...сега е 11 без 10, а аз си закусвам с кис.мляко След това в 12 тръгвам на училище...няма как да стане, а в 19:00 свършвам даскало и ще пътувам към къщи
    Явно тва не е за мен Мога да си позволя да се храня правилно само събота и неделя, когато имам достатъчно време
    Мерси все пак за съветите

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ходя на фитнес
    краката си ги стегнахх както казах много им се радвамм
    ама почват да стават едни такиваа , прекаленоо е очертан мускула, а не искам да става така
    някакъв съвет

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    София
    пиша тук за да не отварям нова тема. имам няколко въпроса свързани с интервалното бягане:

1. след спринта следва ходене или бавно тичане? четох го и в двата варианта..

2. колко мин приблизитено трябва да продължи тренировката? до колкото разбрах се тича оптимално, без да се претоварваш прекалено. и все пак, какъв е минимума за да има ефект?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    пиша тук за да не отварям нова тема. имам няколко въпроса свързани с интервалното бягане:

1. след спринта следва ходене или бавно тичане? четох го и в двата варианта..

2. колко мин приблизитено трябва да продължи тренировката? до колкото разбрах се тича оптимално, без да се претоварваш прекалено. и все пак, какъв е минимума за да има ефект?
    Ама ти сериозно ли?

1. каквото можеш следва

2. Колкото можеш - 5-6 минути ако докараш е перфектно.
    Grumpy old madman

Град
    Manhattan *
    5-6 минути бягане не е ли прекалено малко?
    тя няма да бяга спринт, а ще си поддържа нормално темпо.
    аз лично не бягам, но мои приятели бягат по 20-30 минути

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    5-6 минути бягане не е ли прекалено малко?
    тя няма да бяга спринт, а ще си поддържа нормално темпо.
    аз лично не бягам, но мои приятели бягат по 20-30 минути
    Говорим за интервални тренировки със СПРИНТОВЕ.
    Там 5 минути са МНОГО. Ако спринтовете са истински и на макс де.
    След 5 минути, ако си спринтирал на макс лежиш на земята и не знаеш къде се намираш.

То не е въпроса да горим мазнини в тия 5 минути, или 45 минути, или 90 минути 3-4 пъти седмично. Седмицата е 168 часа. Ефекта, който се търси е друг.
    Grumpy old madman

Град
    Manhattan *
    ясно.
    не разбрах ,че говорите за спринт

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    от спринтовете развиват ли се мусколи на краката?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Ми пробвай. За няколко години може и да успееш.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ето и моя въпрос
    Тъй като по цял ден съм заета имам време да тренирам от 8 до 9 вечерта , има ли ефект така ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ми пробвай. За няколко години може и да успееш.
    нее..погрешно ме разбра.Аз не искам мусколи..искам да стопя малко мазнинки и понеже имам малко мусколи ме е страх да не стане по лошо.
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

нее..погрешно ме разбра.Аз не искам мусколи..искам да стопя малко мазнинки и понеже имам малко мусколи ме е страх да не стане по лошо.
    По принцип жените винаги много лесно правите мускули. Поне всички разказват така по форумите, ама в действителност не съм виждал много мускулести жени. Даже тези с големите мускули са на някакви хормонални препарати.

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    ето и моя въпрос
    Тъй като по цял ден съм заета имам време да тренирам от 8 до 9 вечерта , има ли ефект така ?
    Няма да има. Стой си на гз по-добре.
    Grumpy old madman

солети?!?!

защо си толкова категорична? просто си промени режима

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    солети?!?!

Този режим който си описала е невъзможен, защото аз примерно съм на училище от 12, 30.
    За да отида до там, трябва да тръгна от тук 11 и 50, а като се наям в 11 и 30 ми става тежко и е просто невъзможно.
    Но виж, ако си първа смяна, така става.
    Иначе аз съм си на за обяд почти нищо не ям, точно заради това.
    А пък и + това като си хапна активията на закуска, въобще не ми се яде, някъде към 4 ми се прияжда и то нещо сладко.
    Така, че не за всички е възможно да спазват режима, колкото и да искат.
    Макар че, както казаха, ако се спортува достатъчно, няма проблем да си хапваш каквото искаш.
    да... само ТИ ходиш на даскало
    никой друг в тоя свят не ходи ...
    и не е невъзможен режима
    просто, вкарвайки негативните си мнения, го правите такъв
    тъпа работа
    тука става въпрос за елементарно спазване на график за разделно хранене, и всички серете, д*ба на това мнение
    50 човека се изредиха да казват как това за тях е невъзможно ... ми дръжте си безмислените коментари за себе си ебати ........ кво всички се оправдавате, че не можете?
    'щото с тия тъпи мнения само демотивирате хората, които имат желание да се хранят правилно ... и правите гадно и на себе си, и на останалите
    а всъщност няма нищо вярно, в това което казвате, тва е още по-тъпата работа
    просто нямате достатъчно воля и може би, не можете да повярвате, че правилното хранене не е невъзможно в "забързаното ви ежедневие"

Град
    Цитирай Първоначално написано от mycel

явно проблема в случая е, че не искам. Не мога да ям в 9-10 сутринта мляко и плод и след 2 часа т.е. в 12ч. да ям пил.пържола със салата...Просто....след тая моШна обекуска едва ли ще ми се яде филийка пълнозърнест хляб с парченце кашкавал за следобедна закуска т.е. след още 2 часа (освен тва няма кой да ми готви)

Реших вече кво ще правя, мисля че ще има ефект.

Град
    Горна Оряховица

явно проблема в случая е, че не искам. Не мога да ям в 9-10 сутринта мляко и плод и след 2 часа т.е. в 12ч. да ям пил.пържола със салата...Просто....след тая моШна обекуска едва ли ще ми се яде филийка пълнозърнест хляб с парченце кашкавал за следобедна закуска т.е. след още 2 часа (освен тва няма кой да ми готви)

Евала, стигнахме до същината на проблема.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90

Евала, стигнахме до същината на проблема.
    Добро утро. То си се подразбираше още от предните й постове

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    ето и моя въпрос
    Да, и аз тренирам към толкова и хич не се оплаквам от липса на ефект.
    Дори смятам, че тогава е по-добре, защото гориш вече поетите през деня калории и е някак си по-ефективно. Не знам дали само си втълпявам, ама съм на тоя принцип.

Град
    На стадиона за бягане.
    Що да няма ефект, има си
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен
    MmKamm, и аз ходя на училище, и на мен ми е зор да ставам сутрин рано, и на мен ми се ще да ставам в 12, и на мен не ми се яде по 1000 пъти на ден, и аз се чудя какво да ям в даскало, и на мен ми е трудно.
    И с всички е така. Ама искаш ли нещо – правиш нужните жертви и се кефиш на резултата.
    Ако ли не, не знам въобще какво търсиш в тая тема. Това не е за хора, които ги мързи, които "не искат", а в същото време очакват всичко да им дойде наготово.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart

Re: гж

Тук четох за алкохола... Еми сега ще ходим на екскурзия класа и всички ще се напиват без мене сигурно.
    Направо ми идва да им кажа, че няма да пия, ама ще ме вземат за още по-голямо куку. : x
    Пък аз просто мисля за мозъчните клетки, които ще умъртвя със спирт.
    Не че афиширам анти-алкохол идея, просто не ме кефи на вкус. То пък и кое лапе на 15 няма да го хване алкохола де.
    И много мисля да се запиша на баскетбол вече или поне да си намеря компания, с която да се науча.
    Друг някой трезвен на Коледа ще има ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си