- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
ХУАХАХАХАХХАХА![]()
Такам... всичко зависи от структурата и гена на човек. Седем години съм спортувала и продължавам да спортувам лека атлетика. Ям каквото си пожелая, какви бяха тези солети, какви салати, омг![]()
![]()
... за да спортуваш, човек трябва ДА СЕ ХРАНИ, организмът му трябва да поема храни богати на желязо, не спирайте ПЪРЖОЛИТЕ и МАЙОНЕЗАТА!
За тяло - никакъв проблем, имам 6 плочки, перфектна коремна преса, бицепс 31 сл, бедро и пръсец като малка топка, която сякаш е извън кракът ми... и какво правя?! Никакви ДИЕТИ, само МЕСОООО!!! Не се подлагайте на диети има възможност да се получи йо-йо ефект,
![]()
Яжде, каквото ви душа пожелае, един живот живеем, вече ако се прецени, че имате нужда от отслабване, дайте на салатки и плодове за известно време, но това си е живо мъчение за организма. И не ви препоръчвам перфектната форма, понеже ставате обект да внимание, обсъждане, завиждане, мразене.Това е от мен.
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
да СОЛЕТИ ! СОЛЕТИ ми се ядат и СОЛЕТИ ще ям.Първоначално написано от kuklichka_bg
пт - значи няма да сваля дразнещите ме кг. , защото дори и да искам няма как да се храня само с готвени и здравословни неща. Както и няма начин да се храня навреме. Закуската (ако я има) е към 12:00 , обяда към 16:00 , а вечерята към 19:00 или 20:00.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Генът и структурата са само част от нещата. Има и други влияещи фактори - хранене, сън, нерви и т.н.Първоначално написано от Dizziness
Плодовете и салатите са лека храна. Какво толкова мъчително има в това да ги консумираш???
Е, човек, не можеш ли да направиш някои жертви?! Да станеш 2 часа по-рано, да закусваш, да обядваш към 12, следобед към 4 да ядеш и в 7 вечерта да вечеряш? Не е толкова трудно...Първоначално написано от mmKamm
Този режим който си описала е невъзможен, защото аз примерно съм на училище от 12, 30.Първоначално написано от PinkFloydSound
За да отида до там, трябва да тръгна от тук 11 и 50, а като се наям в 11 и 30 ми става тежко и е просто невъзможно.
Но виж, ако си първа смяна, така става.
Иначе аз съм си на за обяд почти нищо не ям, точно заради това.
А пък и + това като си хапна активията на закуска, въобще не ми се яде, някъде към 4 ми се прияжда и то нещо сладко.
Така, че не за всички е възможно да спазват режима, колкото и да искат.
Макар че, както казаха, ако се спортува достатъчно, няма проблем да си хапваш каквото искаш.
Мога, ама попринцип ако стана по-рано не съм гладна, защото ми става лошо от храната, когато ми се спи. Тва значи да се тъпкам насила :ДПървоначално написано от PinkFloydSound
Ето...сега е 11 без 10, а аз си закусвам с кис.млякоСлед това в 12 тръгвам на училище...няма как да стане, а в 19:00 свършвам даскало и ще пътувам към къщи
Явно тва не е за менМога да си позволя да се храня правилно само събота и неделя, когато имам достатъчно време
Мерси все пак за съветите![]()
ходя на фитнес
краката си ги стегнахх както казах много им се радвамм![]()
ама почват да стават едни такиваа , прекаленоо е очертан мускула, а не искам да става така
някакъв съвет![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
пиша тук за да не отварям нова тема. имам няколко въпроса свързани с интервалното бягане:
1. след спринта следва ходене или бавно тичане? четох го и в двата варианта..
2. колко мин приблизитено трябва да продължи тренировката? до колкото разбрах се тича оптимално, без да се претоварваш прекалено. и все пак, какъв е минимума за да има ефект?
Ама ти сериозно ли?Първоначално написано от Ufff
1. каквото можеш следва
2. Колкото можеш - 5-6 минути ако докараш е перфектно.
Grumpy old madman
5-6 минути бягане не е ли прекалено малко?
тя няма да бяга спринт, а ще си поддържа нормално темпо.
аз лично не бягам, но мои приятели бягат по 20-30 минути![]()
Говорим за интервални тренировки със СПРИНТОВЕ.Първоначално написано от POLLINA
Там 5 минути са МНОГО. Ако спринтовете са истински и на макс де.
След 5 минути, ако си спринтирал на макс лежиш на земята и не знаеш къде се намираш.
То не е въпроса да горим мазнини в тия 5 минути, или 45 минути, или 90 минути 3-4 пъти седмично. Седмицата е 168 часа. Ефекта, който се търси е друг.
Grumpy old madman
ясно.
не разбрах ,че говорите за спринт![]()
от спринтовете развиват ли се мусколи на краката?
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми пробвай. За няколко години може и да успееш.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Grumpy old madman
ето и моя въпрос
Тъй като по цял ден съм заета имам време да тренирам от 8 до 9 вечерта , има ли ефект така ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
нее..погрешно ме разбра.Аз не искам мусколи..искам да стопя малко мазнинки и понеже имам малко мусколи ме е страх да не стане по лошо.Първоначално написано от Canis_Dirus
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
По принцип жените винаги много лесно правите мускули. Поне всички разказват така по форумите, ама в действителност не съм виждал много мускулести жени. Даже тези с големите мускули са на някакви хормонални препарати.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Няма да има. Стой си на гз по-добре.Първоначално написано от HexGirl
![]()
Grumpy old madman
защо си толкова категорична? просто си промени режимаПървоначално написано от mmKamm
да... само ТИ ходиш на даскалоПървоначално написано от Sintya
никой друг в тоя свят не ходи ...
и не е невъзможен режима
просто, вкарвайки негативните си мнения, го правите такъв
тъпа работа
тука става въпрос за елементарно спазване на график за разделно хранене, и всички серете, д*ба на това мнение![]()
50 човека се изредиха да казват как това за тях е невъзможно ... ми дръжте си безмислените коментари за себе си ебати ........ кво всички се оправдавате, че не можете?
'щото с тия тъпи мнения само демотивирате хората, които имат желание да се хранят правилно ... и правите гадно и на себе си, и на останалите
а всъщност няма нищо вярно, в това което казвате, тва е още по-тъпата работа
просто нямате достатъчно воля и може би, не можете да повярвате, че правилното хранене не е невъзможно в "забързаното ви ежедневие"
![]()
явно проблема в случая е, че не искам. Не мога да ям в 9-10 сутринта мляко и плод и след 2 часа т.е. в 12ч. да ям пил.пържола със салата...Просто....след тая моШна обекуска едва ли ще ми се яде филийка пълнозърнест хляб с парченце кашкавал за следобедна закуска т.е. след още 2 часаПървоначално написано от mycel
(освен тва няма кой да ми готви)
Реших вече кво ще правя, мисля че ще има ефект.
Евала, стигнахме до същината на проблема.Първоначално написано от mmKamm
Добро утро. То си се подразбираше още от предните й постовеПървоначално написано от Sissy90
![]()
Да, и аз тренирам към толкова и хич не се оплаквам от липса на ефект.Първоначално написано от HexGirl
Дори смятам, че тогава е по-добре, защото гориш вече поетите през деня калории и е някак си по-ефективно. Не знам дали само си втълпявам, ама съм на тоя принцип.![]()
Що да няма ефект, има си![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
MmKamm, и аз ходя на училище, и на мен ми е зор да ставам сутрин рано, и на мен ми се ще да ставам в 12, и на мен не ми се яде по 1000 пъти на ден, и аз се чудя какво да ям в даскало, и на мен ми е трудно.
И с всички е така. Ама искаш ли нещо – правиш нужните жертви и се кефиш на резултата.
Ако ли не, не знам въобще какво търсиш в тая тема. Това не е за хора, които ги мързи, които "не искат", а в същото време очакват всичко да им дойде наготово.
Тук четох за алкохола... Еми сега ще ходим на екскурзия класа и всички ще се напиват без мене сигурно.
Направо ми идва да им кажа, че няма да пия, ама ще ме вземат за още по-голямо куку. : x
Пък аз просто мисля за мозъчните клетки, които ще умъртвя със спирт.
Не че афиширам анти-алкохол идея, просто не ме кефи на вкус. То пък и кое лапе на 15 няма да го хване алкохола де.
И много мисля да се запиша на баскетбол вече или поне да си намеря компания, с която да се науча.![]()
Друг някой трезвен на Коледа ще има ли?![]()