- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Какво лошо има да не пиеш? Та ти си на 15! Аз за пръв път пих алкохол на 14, на Нова година, и то 20 грама уиски. За пръв път се напих на 17 (не се гордея с това, но понякога се случва). Не трябва това, че се напиваш, да е някакво мерило, че си особено готин и вървежен. Ако някой съди по теб за това дали и колко се напиваш, той е боклук, а не ти. Вземи сама решение дали ще пиеш и не се сравнявай с останалите. Аз пия когато и колкото ми се пие (това означава един-два пъти в месеца две чаши вино).
За алкохолизъм чували ли сте? Много по-различно нещо е от гъзарията и т.н.![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Лелее искам да си те купя от някъде и да те имам в къщи да ми казваш кво да правя винаги хахах
То аз 9 год тренирам плуване и също имам доста медали и тн... но сега се случи най-ужасното ... пропуших и заебах трениравките . Цялата ми мускулна маса все едно започна да се привръща в мазнини ... Сега обаче се мотивирах супер много брагодарение на теб и още от утре ще настъпи коренната промяна ... не си заслужава иначе тези 9 год трениравки . Евала !![]()
който търси - намира . ^^
^ Тия работи са излишни да ги следиш. Най-добре е да се научиш кога какво да ядеш.
А каква е тази единица кг/м2Първоначално написано от merediana
килограми на квадратен метър?
Пълна глупост.
Grumpy old madman
Аз освен в проценти, други измервания не съм виждал. Даже тази измишльотина за 1-ви път я срещам.
Не че нещо, ама елементарна математика.
Аз примерно съм 1,7 м. 1,7 на квадрат е 2,89. Разделям теглото си (51) на 2,89 и се получава приблизително 17,65. Това са и процентите.
И къде са ти мазнините? Равномерно разпределени по цялото тяло ли? ... Това обсъждаме, че е глупав този индекс.Първоначално написано от PinkFloydSound
Точно, че е глупав, но ако някой иска по-подробно измерване, да ходи да се мери с калипер.Първоначално написано от terawatt
Искрено ти завиждам за фигурата. Елава за усилията!! Малко хора биха се назорили да спазват такъв режим и да вложат толкова старание в оформянето на тялото. Отново браво!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Супер тяло имаш.. за себе си мога да кажа,че едва ли бих издържала такава диета и то да я спазвам винаги без изключения... но може и да пробвам...![]()
в кои храни се съдържат белтъчини? най-простото, което ми дойде на ума са яйцата, но не мога цял ден с яйцата в джобовете да ходя и да ги ям, когато трябва, та нещо друго...?
Месо, мляко и млечни изделия, ядки, бобови храни (там има и въглехидрати повечко). И във всички други храни, свъщност, но в минимални количества, в захарта и меда няма никакви.Първоначално написано от Gwendoline
DarkKisss, сетих се да те питам - сега не ви ли разпуснаха тренировките навън (леката атлетика)? Продължаваш ли да тичаш?
^ е разбира сецелогодишно!!! дори сега повече с тежести и т.н. подготвителен период е все пак
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Тичаш с тежестиии или аз нещо не разбрах? Как успяваш в тоя сняг да бягаш, какво обличаш изобщо?
^ Да тичам И с тежестиОбличам се с доста слоя дрехи:клин, боди, вълнени чорапи, шушлек, 2 вълнени блузи, шал, шапка, ръкавици и си ми е екстра. Във Варна няма сняг
А дори и да имаше, пак се тича, тичала съм, по сняг е като по пясък, само че дори по-лесно!
Сега много тичам по пясък, с тежести, стълби изкачвам .. Правя сила на краката. (:
Честито, вече и във Варна има снягПървоначално написано от DarkKisss
На мен ми е неприятно да бягам като духа и от седмица-две съм се поотпуснала... А не е никога да не съм бягала в студ и сняг, знам, че не се умира от това.
^ знам, гадост :/ косата ми стана на висулки докато изтичам от басейна до съблекалнята ..
Аз напоследък съм се разколебала доста. С твоята упоритост и дисциплинираност наистина успяваш да амбицираш хората. : ) Чудя се дали да се заема професионално с лека атлетика и да правя като твоето натоварване, или само за форма и т.н.
Отпреди 9 дена не съм тренирала, по дяволите.Миналия вторник скачах на въже в нас, в коридора ми е удобно, пък и отдолу има един детски забавачен център.
![]()
^ Радвам се, че мотивирам)
![]()
Здр от мен,
DarkKisss нямаш грешка ,супер си ако все така продалжаваш ще станеш атлет и от европейска и световна класа,само гледай като си малка още да не претренираш нещо да контузиш че тръгнеш ли на операции си е**ло всичкото.Амбиция с мярка![]()
Аз съм бегачка на дълги разстояния едно време в бг тренирах и ходих даже да бягам европейско по планинско бягане(уточнение за незапознатите:тотално физическо и психическо разбиване).После бе първич ми маратон(42.195км) в шотландия-станах 10-та (а гте бяха кам 700) ,а таю година ще бягам маратона в![]()
![]()
ЛОНДОН
![]()
![]()
-един от най-добрите,пролетта ,нема такъв филм та се готвя усърдно(макар че тая седмица яко болна та едвам ходех и не тренирах).Иначе -две тренировки всеки ден,по към 20 км на ден,2 пъти в седмицата отсечки и темпо и гадости,+25 км дълго в неделя...звучи като че ли достатъчно ама имам толкова грехове дет 1/2 от труда го закопават...като лапане на шоколадче и сладкала в промишлени количества теста секви гадости...
най-вече.Да не говорим че извън бягането не правя нищо ни коремни само ме мързи-предлог-оцеляване до следваща тренировка.Но твоите успехи мн ме мотивираха-както тялото ти така и медалите.Евала.Затова аз реших по твоя път-да почна допълнително да правя упражнения + хранителен режим.последното ми е мн необходимо щото въпреки нечвещките усилия за 3 месеца хранене квото си искам качих 5 кила и ми тежат да ти кажа...а на маратона треба да си супер лек.Та днес излапах последния си шоколад(огромен при това че после ще е голема суша),и от понеделник към всичкото шишарстване прибавям вечерни упражнения + як режим на хранене.(неделя пътувам целия ден та само храненето ще спазвам нема как да тренирам
)Храненето ще е адски трудно за ламя спаска като мен ама е за тва се вклучвам тук кат ми е гадно и ми се яде да ви помрънквам тук таме.Трябва да свалщ към 5-6 кила да към 20 април което с цялата тая програма май е реалистично.Поздрави и лека нощ
![]()
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind. " Paavo Nurmi
DarkKisss, ще ти откъсна главата за тези тежести !!!![]()
^ Илкооооо, греда .. Аз бягане 2 седмици няма да видя, ни фехтовка, ни нищо свързано с движение на краката .. Вчера на тренировка по шибана фехтовка кофти скочих ОТНОВО, само че саразъмът е, че този път е левият ми глезен. Не е толкова 'шарен', защото няма скъсана вена, но боли сякаш повече .. Дори не знам, не мога да стъпя, в понеделник ще ходя на диспансера, чак ми се повръща от болка ..![]()
![]()
iLoVeHiLlS, ще се радвам да успееш)