.
Отговор в тема
Страница 23 от 33 ПървиПърви ... 13192021222324252627 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 824
    Голям фен Аватара на shutUp
    аз само да попитам, за да не правя нова тема

можете ли да ми кажете някакви упражнения за стягане на вътрешната част на бедрата..?

^^ Слагай на високо крака и яко лед тия 2-3 дена!!! На НГ да си на линия за тичане

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от shutUp
    аз само да попитам, за да не правя нова тема

можете ли да ми кажете някакви упражнения за стягане на вътрешната част на бедрата..?
    прочети темата, захарче, всичко има .. давай няколко стараници назад
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Glasgow
    Хей ,мерси много DarkKisss
    Ти глезена ли си изкълчила?Не се притеснявай това минава ако го движиш минимално+лед,споко,скоро ще си отново на линия
    Take care
    "Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind. " Paavo Nurmi

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Thanks Но имам пукната кост на ходилото. (metatarsal bone)
    В момента съм с наложен гипс до 28, след което ме чака физио терапия и ще съм като нова, в момента съм в състояние само да правя коремни преси и бицепц с гири. Много е кофти, дори не се храня нормално, т.е. не като спортист, почти не ям, защото не се чувствам отговорна, защото не върша никаква активност освен да ида да се изпикая или преси и бицепц. Важното е че след 6 дни ще ми го махат. НЕ го пожелавам никому.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    ^ Ужасно
    Бтв, ако си с патерици май те видях в мол Варна в неделя
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    На стадиона за бягане.
    аз съм

Град
    Glasgow
    Представям си как се чувстваш минавала съм го тоя път.Единственото което мога да ти кажа-бъди позитивна и прави всичко точно както ти казват за рздвижвания и простотии адски скучно и депресиращо е ,но тва е начина.Прави нещо да те отплесва от гадни мисли и че не тренираш и се храни-тва е важно за да се възстановиш-малко но здравословно иначе няма да се излекува раната толкова бързо.Така че:
    Горе главата!
    :P :P Аз преди около година имах операция на коляното и после три месеца уцах и едвам ходех и никой не вяваше че ще пробягам.После почнах полека да започвам да бягам,мн внимателно и половин година след операцията ,когато бях повъзстановила,отидох на състезание и си направих лично на 10км.
    Пожелавам ти подообен че и по-голям късмет.Стей позитив тудай,бе а машин тумороу
    "Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind. " Paavo Nurmi

Град
    На стадиона за бягане.
    Мерси

Град
    На стадиона за бягане.
    Утре ми махат гипса!

Ще мога да ходя вече!

Кофти ми атрофираха мускулите краката, може 10 дена да се струват малко, но .. свалих ..

---> http://i48.tinypic.com/2q9kwon.jpg

Град
    Glasgow
    Поздравления =D>

Ей сега трябва да внимаваш как започваш да тренираш да не сбъркаш нещо.Тва с атрофията да не те притеснява той мускулът бързо ше се развие без гипса ако правиш специалните упражнения на физиотерапията или каквото възстановяване правиш.На мен едно време дънките ми висяха на единия крак а на другия опънати след операция ,гледка

Леле,егати ужаса не мога да издържа без сладко.Тва със сушените плодове и меда работи донякъде ,ама...На цялата ти програма тва ми е най-трудното.Иначе упражненията ми е лесно ,само дет сутрин кат отида на тренировка съм малко скована ,ама воля за тренировка винаги имам,ама храната и най-вече сладкото...хапвам тук таме некво късче натурален,или некво микроскопично парченце вафла,ама се надявам до седмица-две да свикна без нищо.

Град
    На стадиона за бягане.
    Ахх ..
    Успех човек, в началото е винаги най-трудно нали знаеш

Град
    blagoevgrad
    Можете ли да ми кажете нещо за плодовете имам предвид добър вариант ли са за диета или не щото има някои спазват здравословно хранене но без плодове ??
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Цитирай Първоначално написано от elenkaaa
    Можете ли да ми кажете нещо за плодовете имам предвид добър вариант ли са за диета или не щото има някои спазват здравословно хранене но без плодове ??
    Ти ме разби.
    Много ясно, че са добър вариант. Може само бананите да отбягваш, ама и тях си яж.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Ти ме разби.
    Много ясно, че са добър вариант. Може само бананите да отбягваш, ама и тях си яж.
    Да, бе. Това, че всички са луднали по диети с плодове и т.н., не ги прави наааааааааааай-полезната храна на света. Дори има доста диети, които изключват точно плодовете, тъй като има глюкоза в тях, която кара организмът да отделя повече инсулин в панкреаса и така се натрупват повече мастни депа.
    Все пак грейпфрутът, ябълката и т.н. са доста полезни, де.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Ти ме разби.
    Да, бе. Това, че всички са луднали по диети с плодове и т.н., не ги прави наааааааааааай-полезната храна на света. Дори има доста диети, които изключват точно плодовете, тъй като има глюкоза в тях, която кара организмът да отделя повече инсулин в панкреаса и така се натрупват повече мастни депа.
    Все пак грейпфрутът, ябълката и т.н. са доста полезни, де.
    Не съм казала, че са най-полезни. Много ясно, че ако ядеш само плодове през деня не е добре, но е хубаво да се ядът по 1-2 плода на ден, защото съдържат доста витамини.

...Много ясно, че ако ядеш само плодове през деня не е добре, но е хубаво да се ядът по 1-2 плода на ден, защото съдържат доста витамини.[/b]
    Кое му е много ясното??? И защо да не е добре?

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    ...Много ясно, че ако ядеш само плодове през деня не е добре, но е хубаво да се ядът по 1-2 плода на ден, защото съдържат доста витамини.[/b]
    +
    Ай стига с тая храна ве...
    Спуках се от смях в една друга тема, там диетуващите мацки опяваха, че ако ядеш само кренвирши, няма да напълнееш.
    Плодовете са си полезни и това е! 1-2 на ден е малко дори!
    Именно те съдържат ПОЛЕЗНА захар, а не рафинираната, която я има в любимите ви вафлички и шоколадченца.
    Естествено, който трябва, ще ги избягва. Баба ми е с диабет за жалост и не й дават картофи дори (заради въглехидратите сигурно), както и мед не си позволява.
    Спортистите могат да си позволят да ядат повече от нетрениращите.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Пич очаквах мацка да напише подобен коментар, но ти ..
    Не се излагай, приятелски съвет

ии със какво сам се изложил ??
    вярно имаш яко тяло

Кое му хубавото да яде САМО плодове всеки ден?

Даже не отговори на въпросите...

"ако ядеш само плодове през деня не е добре" и "САМО плодове всеки ден" не е едно и също... Кое точно имаш в предвид от 2-те ?

Град
    На стадиона за бягане.
    Илко, ЛЕКЦИЯ!
    Искаме Л-Е-К-Ц-И-Я!

Даже не отговори на въпросите...

"ако ядеш само плодове през деня не е добре" и "САМО плодове всеки ден" не е едно и също... Кое точно имаш в предвид от 2-те ?
    Момичето/момчето питаше дали плодовете са добър вариант за хранителен режим и след това Бианка каза, че не са най-полезната храна като за диета. А в повечето диети, което сега са "модерни" по принцип се яде едно и също. Абе не мога да обясня какво имах предвид, ама както и да е. Не се разбрахме.

Бду DarkKisss много си яка. Следя темата ти откакто е направена и мога да ти кажа едно огромно ЕВАЛА! Хубаво е да гледаш хора, които спортуват, а не такива, които ядът пред компа.
    Успех за напред, въпреки че не ти е нужен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си