- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Напълно те разбирам. Само че аз толкова пъти се опитвах и по едно време толкова ми беше писнало от ограничения и упражнения, че казах майната му на тялото .. и това беше последното за което мислех в продължение на половин година. Обаче скоро се погледнах в огледалото, така, по-продължително и гледката изобщо не ми се понрави и си викам - последен опит. Ако не стане, ще се преселя в някоя пещера и тва е. Така че дано удържа фронта, защото ще се отчая тотално (да чукна на дърво) .
^ И аз съм така. Аз вече избягвам да се гледам в цял ръст, защото гледката ужасно много ме отчйава, но наистина и аз трябва да се взема в ръце, че аз не в пещера, а на някоя друга планете ще се изселя, ако не издържа този режим и не получа някакъв ефект.![]()
![]()
Аз няма как да не се гледам, огледалато ми почти покрива вратата на стаята ми. Ами радвам се, че не съм само аз.. в смисъл не се радвам, че и ти си в това положение
ама е друго като знаеш, че не си единствен. Айде аз от утре почвам сериозно без сладко, тестяно, газирано не пия така че не ми е проблем ии само на кисело мляко, чай и салатки ще карам. Ест. и продължавам да си скачам
. Дано стане нещо
![]()
браво момичета, само така! =D>
Running is my drug and I am overdosed ..
Карай си само на кисело мляко, чай и салатки, пък после се чуди къде ти е бил акълът, като се погледнеш в огледалото и видиш, че си два пъти по-едра от преди...Първоначално написано от otlichnichkata
Що бе, Би? Ако салатките са овчарска и всякакви от тоя род(с пилешки късчета, риба, някакви такива), че и грамажа е солиден, 'що пък да не го кара на тоя режим? Мен лично една овчарска ме наяжда солидно(пак зависи от грамаж, продукти и т.н., но все пак). Плюс това някои отиват на заведение, поръчват си 2 свински пържоли и на марулята отстрани й викат салата и после има изречения "аз снощи ядох салата".![]()
Това ще стане само ако след време ми писне и изпразня хладилника, но това няма да стане. Поне се надявам.Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Ами няма да има нужда да гладувам, понеже стомахът ми ще се свие след 2-3 дена и ще се задоволява с малко количество храна, пък и да не се, в магазина краставици и домати колкото щешПървоначално написано от EternalEyes
Просто ще спра да ям боклуци. Това е.
![]()
Не знаех, че плодовете, сиренето, кашкавала, яйцата, месото, рибата са боклуци.
Това че не съм ги споменала не значи че няма да приемам и тези , просто дадох пример с салатките и т.н. то само на зелено ще ми омръзне на 2-я ден. Мислех, че се подразбира, но явно не съм се изказала правилно.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Хехе, хора!Пък аз си умирам за огледало в стаята... Понеже сменяхме стаите с нашите, в моята си нямам. Евентуално ще поискам едно да ми монтират върху гардероба, защото ОБОЖАВАМ ДА СЕ ГЛЕДАМ В ЦЯЛ РЪСТ.
Малко е нарцисистко, но е хубаво да имам подобен изглед. Причината е, че там, където е голямото огледало в коридора, е твърде тясно.
Пък що се отнася до гена... В нашия род пълни хора няма. Но това не означава, че не е нужно да спортувам. А иначе DarkKiss, евала, че именно това те е мотивирало за плочките! В момента правя по 400 коремни преси с 3кг, без да спра, но чакам да се покажат още. започнал е само горният ред. Та още съм не бегинър, ами към интермедиат май вече. ;дд
^^ Браво човек.. супер че оформяш коремни мускулимоите се виждат ама слабо.. Правя всеки ден коремни но без тежести.. тия с тежестите как се правят изобщо незнам... къде се слагат тия тежести..
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Darkkiss ти тренирала ли си по време на това?(нали там петобой май тренираше).Ами онези упражнения настрани по 50 пъти как се правят?
По време на кое по-точно?
Да, тренирах, режимът се започна успоредно с тренировки .. дори ако не се лъжа .. започнах да тренирам сериозно без пропуски и да давам поне 90 % от себе си, и после започнах режимът без сладко и т.н. Беше наистина тежко, свалях мазнина доколкото беше възможно, но след 6 месеца когато такава не остана започнах да припадам от липса на мазнини, белтъци. Не се хранех достатъчно, а тренирах зверски по 3 тренровки дневно.
Мисля че ако ядете точно толкова колкото изразходвате, това ще е перфектна програма за поддържане на килограмите!
А за сваляне, малко по-малко ядене от колкото изразходване, но качествена храна! Мускулът се нуждае от белтък, т.е. месо, не говоря за мускули като моите))
Упражнянията на стани стават по точзи начин:![]()
Аз смятам да почна това,но +диета.Пак ще избягвам онези храни,който не трябва да се ядът.Искам да се запиша на нещо,но не знам.И ти си от Варна.Моля те препоръчай ми спорт + място за трениране(за Варна).В чудо се виждам-не мога да намеря!Ами може ли сутринта да бягам на място 30 мин?Защото сутринта съм от 7.30 на училище и няма как пък и в тези студове...
Дарк кис, аз исках да те питам относно коремните преси...не съм дебела, корема ми е малък, но ме дразни...та по колко коремни преси да правя на ден само да стопя там мазнините, не искам нали плочки, а просто да ми е стегнат корема....Защото бях чела нали, че ако правиш много коремни наведнъж нали, примерно по 200,300 на ден и свикнеш така и нали почва да ти се стяга корема и после ако спреш се отпускал много гадно...Вярно ли е това?
И също да те питам за краката, нали бедрата по-скоро, ако тичам примерно всяка сутрин по 1 час ще помогне ли да се стопят излишните мазнинки....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
MichellePhan,
лека атлетика! Залата е страхотна човек![]()
gabi_94,
коремните преси НЕ топят мазнина!!! Прави 2 по 50 за стягане, не за топене на мазнини ..
А за тичането, да става ..
Коя е залата? Може ли всеки да отиде да бяга или само които са към някой клуб? Аз ходех на стадион Спартак, че ми беше наблизо, но сега е много студено и като се върна по-другата седмица във Варна надали ще е много по-топло и пак нямам къде да бягам...Първоначално написано от DarkKisss
На мен спорта ми е достатъчен. Никога не съм била дебела, но тялото ми беше отпуснато и все пак ваканциите винаги надебелявах малко или много.
Откакто почнах да тренирам волейбол проблеми с теглото и тялото ми НЯМАМ. Не се ограничавам изооообщо. Ям каквото искам, когато искам, колкото искам. Тялото ми се стегна, самата му форма стана по фина ... Да не говорим за всичките положителни емоции, които ми носи спорта![]()
и аз един въпрос,ако може:
Тренирам 5 дена в седмицата : кик бокс,денс аеробика и тае-бо по близо 2 часа на ден.
164-50кг
Плочки и всичко е налице само нямам успех в задните части,някакъв съвет само за там,да ги стегна тотална,че ми писна ?
Иначе не пия газирано,спирам тотално сладкото (а дано) само плодове и почвам с 2 литра вода на ден и все пак се чудя къде бъркам ?
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Да и аз искам да ми обясниш коя зала.^^Абе вобще тези въпроси + може ли да бягам на място,15-20мин и да правя онези упражнения за паласките.Първоначално написано от Sissy90
П.С:Аз искам само да махна сланинките и малко да се стегна,защото преди съм тренирала супер много и съм г/д стегната достатъчно :/ или то мускулите,който имах преди вече ги няма![]()
suunnseT, изкачване на стълби на бегом, скачане на въже.
И ей това горното:
MichellePhan, стадион Локомотив, до пожарната. Там бягат спортно училище и други клубове по лека атлетика, аз също тичам там, когато е лошо времето)) Не могат да тичат обаче случайни хора там((
Привет на всички!
DarkKisss, да те попитам, знаеш ли подходящи упражнения за стягане на бедрата ?
От около месец правя упражнения, защото реших, че имам нужда от стягане - правя преси за горна и долна част на корема (всъщност тук видях, че има специални преси за долната част), страничните упражнения (които не знам как се казват точно :Д) и други.
Ходя и на народни танци и за сега мисля, че е достатъчно, но ако може да ми кажеш и подходящи упражнения за крака, и най - вече за бедрата.
(:
Мерси
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
не ога да го обясня и го нарисувах!