- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Мерси, горе - долу зацепих, ще импровизирам :Д:Д:Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Какво стана бе хора.... забравихте я тая тема..![]()
![]()
Тия седмици се чувствам адски тъпо защото не спортувам нищо освен че вкъщи правя всекидневните ми упражнения (коремни преси и пр.).. От другата седмица смятам да ходя на фитнес и плуване .. поне 1 път на плуване и 2-3 пъти на фитнес седмично че ще се побъркам....................
Ски също ми се карат... тая зима карах само веднъж.. ще видим как ще стане...
Толкова от мене.. вие как сте... спортувате ли нещо зимата...![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
То вече стана пролет![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
^^ така е..![]()
Днес бягах в парка..Смятам да се запиша да тренирам лека атлетика !
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
DarkKisss, кляканията за какво по-точно са и има ли ефект от тях? И по колко пъти е добре да се правят?
кажете ми кво да правя във фитнеса....неща с които ще отслабна а няма да правя мускули (особено на бедрата)![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
BlackKeys клековете стягат бедрата и да има ефектА колкото до количеството, то ако изобщо не си правила то прави примерно 2 по 40 пъти. Между тях 1 мин. почивка.
TheGirlNextDoor всякакво кардио. Крос тренажор, пътечка, колело![]()
искам да питам..какви бяха упражненията за долния ред на корема,подходящи за домашни условия? защото на горния вече почти направих плочки и стнаах доста стегната ;д
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
DarkKisss, кардието навсякъде ли гори мазнини? Всмисъл искам от корема като цяло, но съм и в по горната част на корема, под бяста, там с кардио ще стане ли?
даПървоначално написано от BlackKeys
не съм тази която питаш ама все пак ти отговорих![]()
Аз като съм 40 килограма се радвам, че не трябва да правя някакви упражнния. Стига ми само 2 пъти в седмицата да си тренирам във училищния фитнес и това е. Не спазвам никакви режими, даже може да се каже, че пребивавам на шоколад и кола.![]()
Kun min
Може ли да ги заменим с танци и волейбол ?Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Първоначално написано от m0nzii
Кардиото е незаменимо, а при тичане и скачане пулсът се ускорява на макс, но танците, ако са интензивни, също са добър вариант. Все пак каквото и да правим е по- добре от нищонеправенето![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Ехее колко е хубаво да се тренира лека атлетика.Просто исках да споделя.. Чувствам се по-яко от всякога!
![]()
А как е правилно да се правят клековете? Смисъл примерно с по-събрани, по-раздалечени крака, по-бързо или по-бавно?Първоначално написано от DarkKisss
Еднообразните упражнения не помагат . Трябва да се сменят иначе тялото ви се натренирва . избягвайте прекаленото кардио то забавя метаболизма ви и топи мусколите . за да заместите кардиото изберете си спорт с който да избягвате еднообразните кардио упражнения
не е по темата, но само един въпрос - Боядисвала ли си се?![]()
Peace & Love
Искам да попитам нещо-при бягането има ли някаква техника,някакъв начин,за да не се натоварват ставите прекалено?Настилката(клей, сфалт...)?Маратонките(с плътна,тънка подметка)?Има ли значение видът им?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
BlackKeys гори от всякъде мазнини, но също така зависи от организъма ти и от метаболизъмаА за клековете ако ги правиш по-бавно е по-мъчително и правиш релеф.
m0nzii зависи от ефекта който искаш да постигнеш и колко бързо искаш да го постигнеш.
NoContinuation в Бургас не практикуват
magiiito да, бях червена, а сега пак съм си с естествения рус цвят![]()
ами най-добре е да се бяга с дебели подметки, т.е. тези каквито имат класическите маратонки за тичанеПървоначално написано от Glamour92
а настилката е хубаво да е трева или тартан, но като няма, и асфалта върши работа
![]()
А тъя като сега като се стопли смятам да ходя да бягам, та как трябва да бягам, зада има ефект? Килограми нямам да свалям, само мазнини по корема, това ми е целта. Колко бързо трябва да бягам, колко време, трябва ли да има някакви почивки, да е на интервали? Всеки ден ли...?
По колко километра?
И аз искам да питам нещо.
С колко обиколко на стадиона трябва да започна да тичам първоначално? Не съм тичала от месец-два.![]()
Мисълта ми е да не стане така после да легна със мускулна треска, а на следващия ден пак да мога да си тичам , но пък и да има ефект.
To infinity and beyond.
BlackKeys тичай средно бързо .. два пъти по 15-20 мин. и почивката между тях да е не повече от минута две ..
Infinity нека бъдат 5 + упражнения и увеличавай през два дена с 1![]()
имам въпрос след като не ям всичко това
ядки може ли примерно бадеми ,фъстаци?бях чъвал че не трябва
а и с въжето съм начинаещ тоест как по колко да скачам първите пъти за да усвоя упражнениетощото ся 20 да напрая и са спъвам
![]()
^ Бадемите и фъстъците и изобщо ядките са доста калорични, така че избягвай..
А за въжето, скачай като за начало по 10 мин.![]()