- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
DarkKisss и аз искам да те питам нещо.
Правя тези упражнения за стегнат корем.Достатъчни ли са? И колко пъти в седмицата даги правя(съчетавам ги с кардио дейност винаги, когато имам време)?
http://vbox7.com/play:c500421d
И другото-може ли да ги правя на легло, че нямам какво да постеля?
Иначе мисля, ако намира на прилична цена да си взема отонея постелки.
И тъй като взе пак не мога без сладко(всъщност аз на килограми даже бих казала съм малко под нормата) би ли попречило да хапвам отвреме навреме?
DarkKisss ще ида направо в магазин специализиран да ми кажат![]()
иначе мерси
Имам още питанки обаче .... Така тичам сутрин по 2 км и половина преди да тичам пия кафе , въпроса ми е след колко време мога да ям ?
И друго ходя на фитнес следобяда , подходящо време ли е ?
Всъщносз помяната си я виждам вече спортувам активно от коледа и вече краката ми са малко по стегнати корема е по твърд абе добре вървят нещатаИскам стегнато тяло с леки мусколи това е .
Реших да намлегна на храните богати на протеини и да ям плодове само до 12 на обяд , че прекалявам малко с тях . Правелно ли е ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Можеш да ядеш 2 часа след тренировка.
А що се отнася за храните аз лично знам, че въглехидрати се ядат до обяд тъй като се изразходват през деня, на обяд се ядат протеини и мазнини, а вечерта е хубаво да е нещо леко, за да не натоварваш стомаха, като плодове, салатка или нещо такова. За фитнеса много добре че е след обяд)))
Running is my drug and I am overdosed ..
A ако си правя упражнения вечер ефективно ли е и ще имат ли ефект също така ако ги правя на легло, а не на земята?Първоначално написано от DarkKisss
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
такам, значи аз съм слабичка (172-173см - 53кг), но малко се позанемарих и доста се поотпуснахОтдавна съм спряла с консумацията на боклуци, газирано, от време на време ям нещо сладко на закуска, вечерям рано- към 18-18.30 със салата и кисело мляко обикновенно.
Та започнах отново да ходя на плуване, та искам да питам, по колко пъти седмично е добре да ходя, целта ми е само стягане, без отслабване. А, и ходя за по 1 час
И още едно въпросче, кой стил най-добре оформя корем, защото аз си падам по бруст-а, за бедрата е супер, но за корема незнам
мерси предварително![]()
Първоначално написано от BlackkStar
Sunny_stz няма проблем да ги правиш вечер, но на земя, защото опората е по-стабилна. А и не мисля, че е добре за гръбначния стълб .. (но знам ли) Аз лично не мога на легло.
silver_moon 4 пъти в седмицата смятам за достатъчно)) А делфинът (бътърфлай) оформя съвършенно всички мускули, на мен ми е много сложен този стил, аз плувам основно кроул ..
BlackkStar ами прави през ден тези упражнения за корем, ходи 3 пъти в седмица да правиш кардио и ще е добре. Постели си на земята някой юрганНа легло не мисля, че е хубаво .. Хапвай сладко примерно веднъж в седмицата в неделя или нещо такова ..
Мерси. А достатъчни ли са като натоварване за корема? И през ден не е ли малко? Но аз не съм наясно де, ти знаеш по-добре.![]()
А може ли да ми препоръчаш някакви упражнения за вътрешната част на бедрата+обяснение колко пъти да ги правя? Мисля, че беше пускала по-напред някакво, но не знам точно къде.
Охаз до сега бях на аеробика.За първи път ходя и доста се изморих.Но предполагам,че ще свикна по нататък!Сега краката се едно не си ги усещам!!!
![]()
![]()
![]()
еееи да се похваля купих си Л-карнетин най-сетне !!!
Обясниха ми всичко както трябва и такадоста пари ама поне е хубав .....
Шапкарю .....
BlackkStar ами не е малко през ден като се има предвид, че в деня в който не правиш, ти ходиш на фитнес или нещо друго.
Иначе за краката потърси назад, трябва да е на 30 страница или нещо такова, мързи ме пак да рисувам
HexGirl е супер, колко се изръси?
А обясниха ли ти, че действа на принципа на плацебо-ефекта? Но е хубаво, че си дала повече пари - така ще е по-ефективенПървоначално написано от HexGirl
![]()
Grumpy old madman
ами не просто ми казаха че има някакви фалшиви и да внимавам какво копувам ... пък и някак си още нямам вяра че ще подеиства както казват ..... ама дано де , сега и без това имам много време за тичане и трениране![]()
ами 46 лв е течен карнетин по малка разфасовка защото не смятам да пия много от него около 2 седмици и половина ще пия
а това че е внушение и аз си го мисля от доста времено ще вярвам и тренирам ииии така
като няква секта значи
Шапкарю .....
Попринцип упражнения не се правят на легло, защото всъщност тялото хлътва и няма опора. И се натоварват ставите, вместо мускулите![]()
Аз имам още един въпрос.Дали мога да пия аминокиселини като тренирам и някои знае ли как се пият?Имат ли някакъв ефект върху тялото или са просто да те държат във форма и да не се чувстваш толкова уморен??Баща ми не спортува,но ги пие за да не се уморява,въпреки че,не знам дали това е правилно![]()
свършват.
Искам да питам защо не е добре да се яде след тренировка.. Аз винаги след тренировка съм гладна като вълк.. 1 ябълка или банан голям проблем ли е![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
Ами разбира се че се яде ,но трябва да изчакаш поне 30,40 мин. след тренировка и тогава да хапвашПървоначално написано от TopNotchGlamorChick
Можеш да пиеш повече вида преди да ядеш.
свършват.
Sunny_stz аминокиселините се пият за сила и за мускулна маса. Спортистите ги пият, понеже натоварването е нон стоп, а почивката никаква. По-бързо се възстановяват с помощта на аминокиселините.
TopNotchGlamorChick ами то няма проблем и веднага да ядеш ама няма да има резултат. Т.е. трябва да мине поне 1 час след тренировка, за да хапнеш и да се възстановиш за следваща тренировка и разбира се 1 ябълка няма да ти е проблем, та тя е има няма 30-40 килокалории.
А тези които не спортуват толкова усилено не е добре да ги пият така ли?Примерно ако почна аеробика и тае-бо и ще се изморявам доста,ще помогнат или ако ги пия или си е за ,,вманиачени'' спортисти така да кажаа :Р
свършват.
Аха.. Когато човек е тренирал, храната, с която ще утоли естествения глад след тренировката, трябва да е бърз въглехидрат. Ябълката е чудесен вариант, защото плодовете се разграждат много бързо, има-няма 15-20 минути и са аут от стомаха. След трен не е подходящо например да скочиш на фъстъци и т.н., това са фибри, белтъци (макар и не колкото другите ядки например)... Плодът е идеален вариант.Първоначално написано от DarkKisss
ами не го пият само 'манияци'Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
просто според мен щом нямаш някаква наложителна нужда, т.е. не те държат на каиш да гониш времена и т.н. няма за какво да си натоварваш черния дроб с добавки(лично мнение)
Мерси отново. Обаче пак да те питам, че не ми отговори: достатъчки ли са само тези управнения за корем или да добавя още някакви, или прото да правя повече повторения?
http://vbox7.com/play:c500421d
И оше един въпрос: при скачането на въже кое е от значение бройката или времето? Защото аз скачам доста бързо и правя доста скокове за не толкова мнгого време. И всъщност колко време горе-долу е подходящо да се скача(като изключим това, колко мога да издържа)?
^ Прави повече повторения, с времето ги увеличавай.
А за скачането, по-добре на време, почни от 15 мин.
Не съм съгласна с 2 неща,свързани с позволените и забранените храни.
1:Сред забранените храни е лютото,а е доказано,че в малки количества топи скоростно килограми.
2: Сред позволените храни са плодовите сокове.Те освен,че не са истински са и много калорични.Полезни са и могат да помогнат само в случай,че са изцедени от истински плодове.