.
Отговор в тема
Страница 29 от 33 ПървиПърви ... 19252627282930313233 ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 824
    DarkKisss и аз искам да те питам нещо.
    Правя тези упражнения за стегнат корем.Достатъчни ли са? И колко пъти в седмицата даги правя(съчетавам ги с кардио дейност винаги, когато имам време)?
    http://vbox7.com/play:c500421d

И другото-може ли да ги правя на легло, че нямам какво да постеля?
    Иначе мисля, ако намира на прилична цена да си взема отонея постелки.

И тъй като взе пак не мога без сладко(всъщност аз на килограми даже бих казала съм малко под нормата) би ли попречило да хапвам отвреме навреме?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    DarkKisss ще ида направо в магазин специализиран да ми кажат
    иначе мерси

Имам още питанки обаче .... Така тичам сутрин по 2 км и половина преди да тичам пия кафе , въпроса ми е след колко време мога да ям ?
    И друго ходя на фитнес следобяда , подходящо време ли е ?
    Всъщносз помяната си я виждам вече спортувам активно от коледа и вече краката ми са малко по стегнати корема е по твърд абе добре вървят нещата Искам стегнато тяло с леки мусколи това е .
    Реших да намлегна на храните богати на протеини и да ям плодове само до 12 на обяд , че прекалявам малко с тях . Правелно ли е ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Можеш да ядеш 2 часа след тренировка.
    А що се отнася за храните аз лично знам, че въглехидрати се ядат до обяд тъй като се изразходват през деня, на обяд се ядат протеини и мазнини, а вечерта е хубаво да е нещо леко, за да не натоварваш стомаха, като плодове, салатка или нещо такова. За фитнеса много добре че е след обяд)))
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ^ Можеш да ядеш 2 часа след тренировка.
    А що се отнася за храните аз лично знам, че въглехидрати се ядат до обяд тъй като се изразходват през деня, на обяд се ядат протеини и мазнини, а вечерта е хубаво да е нещо леко, за да не натоварваш стомаха, като плодове, салатка или нещо такова. За фитнеса много добре че е след обяд)))
    A ако си правя упражнения вечер ефективно ли е и ще имат ли ефект също така ако ги правя на легло, а не на земята?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

такам, значи аз съм слабичка (172-173см - 53кг), но малко се позанемарих и доста се поотпуснах Отдавна съм спряла с консумацията на боклуци, газирано, от време на време ям нещо сладко на закуска, вечерям рано- към 18-18.30 със салата и кисело мляко обикновенно.
    Та започнах отново да ходя на плуване, та искам да питам, по колко пъти седмично е добре да ходя, целта ми е само стягане, без отслабване. А, и ходя за по 1 час
    И още едно въпросче, кой стил най-добре оформя корем, защото аз си падам по бруст-а, за бедрата е супер, но за корема незнам

мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    DarkKisss и аз искам да те питам нещо.
    Правя тези упражнения за стегнат корем.Достатъчни ли са? И колко пъти в седмицата даги правя(съчетавам ги с кардио дейност винаги, когато имам време)?

И другото-може ли да ги правя на легло, че нямам какво да постеля?
    Иначе мисля, ако намира на прилична цена да си взема отонея постелки.

И тъй като взе пак не мога без сладко(всъщност аз на килограми даже бих казала съм малко под нормата) би ли попречило да хапвам отвреме навреме?

Град
    На стадиона за бягане.
    Sunny_stz няма проблем да ги правиш вечер, но на земя, защото опората е по-стабилна. А и не мисля, че е добре за гръбначния стълб .. (но знам ли) Аз лично не мога на легло.

silver_moon 4 пъти в седмицата смятам за достатъчно)) А делфинът (бътърфлай) оформя съвършенно всички мускули, на мен ми е много сложен този стил, аз плувам основно кроул ..

BlackkStar ами прави през ден тези упражнения за корем, ходи 3 пъти в седмица да правиш кардио и ще е добре. Постели си на земята някой юрган На легло не мисля, че е хубаво .. Хапвай сладко примерно веднъж в седмицата в неделя или нещо такова ..

Мерси. А достатъчни ли са като натоварване за корема? И през ден не е ли малко? Но аз не съм наясно де, ти знаеш по-добре.

А може ли да ми препоръчаш някакви упражнения за вътрешната част на бедрата+обяснение колко пъти да ги правя? Мисля, че беше пускала по-напред някакво, но не знам точно къде.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Ох аз до сега бях на аеробика.За първи път ходя и доста се изморих.Но предполагам,че ще свикна по нататък!Сега краката се едно не си ги усещам!!!

Град
    niderlandia
    еееи да се похваля купих си Л-карнетин най-сетне !!!
    Обясниха ми всичко както трябва и така доста пари ама поне е хубав .....
    Шапкарю .....

Град
    На стадиона за бягане.
    BlackkStar ами не е малко през ден като се има предвид, че в деня в който не правиш, ти ходиш на фитнес или нещо друго.
    Иначе за краката потърси назад, трябва да е на 30 страница или нещо такова, мързи ме пак да рисувам

HexGirl е супер, колко се изръси?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    еееи да се похваля купих си Л-карнетин най-сетне !!!
    Обясниха ми всичко както трябва и така доста пари ама поне е хубав .....
    А обясниха ли ти, че действа на принципа на плацебо-ефекта? Но е хубаво, че си дала повече пари - така ще е по-ефективен
    Grumpy old madman

Град
    niderlandia
    ами не просто ми казаха че има някакви фалшиви и да внимавам какво копувам ... пък и някак си още нямам вяра че ще подеиства както казват ..... ама дано де , сега и без това имам много време за тичане и трениране
    ами 46 лв е течен карнетин по малка разфасовка защото не смятам да пия много от него около 2 седмици и половина ще пия
    а това че е внушение и аз си го мисля от доста време но ще вярвам и тренирам ииии така като няква секта значи
    Шапкарю .....

anonymous708973
    Guest
    Попринцип упражнения не се правят на легло, защото всъщност тялото хлътва и няма опора. И се натоварват ставите, вместо мускулите

Аз имам още един въпрос.Дали мога да пия аминокиселини като тренирам и някои знае ли как се пият?Имат ли някакъв ефект върху тялото или са просто да те държат във форма и да не се чувстваш толкова уморен??Баща ми не спортува,но ги пие за да не се уморява,въпреки че,не знам дали това е правилно

свършват.

Искам да питам защо не е добре да се яде след тренировка.. Аз винаги след тренировка съм гладна като вълк.. 1 ябълка или банан голям проблем ли е
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Цитирай Първоначално написано от TopNotchGlamorChick
    Искам да питам защо не е добре да се яде след тренировка.. Аз винаги след тренировка съм гладна като вълк.. 1 ябълка или банан голям проблем ли е
    Ами разбира се че се яде ,но трябва да изчакаш поне 30,40 мин. след тренировка и тогава да хапваш Можеш да пиеш повече вида преди да ядеш.

свършват.

Град
    На стадиона за бягане.
    Sunny_stz аминокиселините се пият за сила и за мускулна маса. Спортистите ги пият, понеже натоварването е нон стоп, а почивката никаква. По-бързо се възстановяват с помощта на аминокиселините.

TopNotchGlamorChick ами то няма проблем и веднага да ядеш ама няма да има резултат. Т.е. трябва да мине поне 1 час след тренировка, за да хапнеш и да се възстановиш за следваща тренировка и разбира се 1 ябълка няма да ти е проблем, та тя е има няма 30-40 килокалории.

А тези които не спортуват толкова усилено не е добре да ги пият така ли?Примерно ако почна аеробика и тае-бо и ще се изморявам доста,ще помогнат или ако ги пия или си е за ,,вманиачени'' спортисти така да кажаа :Р

свършват.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Sunny_stz аминокиселините се пият за сила и за мускулна маса. Спортистите ги пият, понеже натоварването е нон стоп, а почивката никаква. По-бързо се възстановяват с помощта на аминокиселините.

TopNotchGlamorChick ами то няма проблем и веднага да ядеш ама няма да има резултат. Т.е. трябва да мине поне 1 час след тренировка, за да хапнеш и да се възстановиш за следваща тренировка и разбира се 1 ябълка няма да ти е проблем, та тя е има няма 30-40 килокалории.
    Аха.. Когато човек е тренирал, храната, с която ще утоли естествения глад след тренировката, трябва да е бърз въглехидрат. Ябълката е чудесен вариант, защото плодовете се разграждат много бързо, има-няма 15-20 минути и са аут от стомаха. След трен не е подходящо например да скочиш на фъстъци и т.н., това са фибри, белтъци (макар и не колкото другите ядки например)... Плодът е идеален вариант.

т0 на теб ти е стегнато тял0то ..

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    А тези които не спортуват толкова усилено не е добре да ги пият така ли?Примерно ако почна аеробика и тае-бо и ще се изморявам доста,ще помогнат или ако ги пия или си е за ,,вманиачени'' спортисти така да кажаа :Р
    ами не го пият само 'манияци'
    просто според мен щом нямаш някаква наложителна нужда, т.е. не те държат на каиш да гониш времена и т.н. няма за какво да си натоварваш черния дроб с добавки (лично мнение)

Мерси отново. Обаче пак да те питам, че не ми отговори: достатъчки ли са само тези управнения за корем или да добавя още някакви, или прото да правя повече повторения?

И оше един въпрос: при скачането на въже кое е от значение бройката или времето? Защото аз скачам доста бързо и правя доста скокове за не толкова мнгого време. И всъщност колко време горе-долу е подходящо да се скача(като изключим това, колко мога да издържа)?

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Прави повече повторения, с времето ги увеличавай.
    А за скачането, по-добре на време, почни от 15 мин.

Не съм съгласна с 2 неща,свързани с позволените и забранените храни.
    1:Сред забранените храни е лютото,а е доказано,че в малки количества топи скоростно килограми.
    2: Сред позволените храни са плодовите сокове.Те освен,че не са истински са и много калорични.Полезни са и могат да помогнат само в случай,че са изцедени от истински плодове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си