- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
На мен много ми харесва тялото на DarkKisss.
Наистина евала за волята и желанието да спортуваш толкова усърдно.![]()
браво браво .. наистина много добре изглеждаш и си личи, че си вложила много усилия ..![]()
![]()
бягането на място може ли да замести бягането навън?
едит: и за стягане на бюста, ако не е твърде нахално..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За бягането на място .. ъ немПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
За стягане на бюста: лягаш по гръб вземаш в двете ръце по 1 гиря и да си легната с разперени ръце "тип Титаник" и ги събираш изправени докато не се срещнат
Дано да си ме разбрала)))
Running is my drug and I am overdosed ..
Сладоледа и той ли е забранен![]()
ъ да![]()
Такам темата си я бива,тялото на авторката още повече си го бива.Спирам с комплиментите.Само да попитам 1 тъпичък въпрос-може ли да се хапват солети и сухари?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ъм, малко неуместен въпрос ама..на колко си?С риск да се повторя , и аз ще кажа(в случая напиша
) 'едно голямо евала' !
Искрено ти се възхищавам иии може би тайничко ти завиждам хах.
))
на почти 16)))Първоначално написано от Sunrisee
не е желателно))) най-вече солетите.Първоначално написано от vampirekiss
DarkKisss супер си !
иначе аз спазвам подобен режим, но си хапвам сладко понякога и пийвам алкохол. Като цяло се храня здравословно и спортувам много. Коремни всеки ден, плуване, тенис, уиндсърф лятото, ски-зимата. Но не тренирам сериозно, а просто за удоволствие.
Гот)) И аз съм карала сърф, леле тва братле е супер якото преживяване))) Иначе ски не съм. Много ми се кара сноуборд.. ама не мога да заеба тренировкире и просто да замина на почивка(
DarkKisss, имаш страхотно тяло. Поздравления за усилията и труда.Резултата определена е на лице.Малко са хората с воля ,а ти определено я притежаваш !![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аз да попитам ти по колко коремни преси на ден правиш?всъщност по колко трябва да прави човек,ако целта му е да направи плочки и за колко време става(като спазва хранителния режим де).Ясно ми е ,че зависи и от физическото натоварване,а необходимото време е различно,но все пак.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
в момента правя по 700 с тежести)))
а когато си правех основата правех по 1000 обикновенни(ръце зад тила, изправени крака) за 27 минути ги свършвах)))
аз не правя повече от 200
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
е това си ти... аз съм аз)))
Аз уж мога да се лишавам от това-онова, но пък за сметка на това не мога да контролирам порциите си.![]()
а защо консервирано не трябва да се яде? риба примерно в тия малките консерви или царевица?
Не че не трябва, просто не е желателно, разбира се някой път може да си позволиш, но да не ти става навик.Първоначално написано от Celence
А имаш ли твоя снимка от преди, когато не си започнала да спортуваш?
примера с консервираната царевица - има и сол и захар => не е най-полезната храна, но пък е вкусна, няма спорПървоначално написано от Celence
![]()
Първоначално написано от DarkKisss
Е браво, че правиш по толкова много.Аз пък правя по 400-500 и то ебз тежести, но пак съм доволна.Нямам плочки но корема ми е мн стегнат.И като силно си стегна коремните мускули съвсеееееем леко се виждат плочки. Но толкова леко се виждате, че като ги снимам не се виждат на снимка
И все пак аз на това съм доволна.
DarkKisss има мн добро тяло спор няма.За тези които скачат против изразените и мускули,не мога да ви разбера чесно.Аз пък мразя слаби и отпуснати ебати ужаса заклевам се...Лично,страшно харесвам атлетични тела и се грижа за моето собствено.Хранителният ми режим е стриктен,но не избягвам бавни въглехидрати.От бързите въглехидрати си позволявам сладки плодове.Тестено не съм хапвала от страшно много време дори не помня....Тренирам тае бо усилено от 1 година,но явно тялото си ми е по друга структура и никога няма да имам клечести крака...
![]()