.
Отговор в тема
Страница 30 от 33 ПървиПърви ... 202627282930313233 ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 824
    Цитирай Първоначално написано от malkataa
    2: Сред позволените храни са плодовите сокове.Те освен,че не са истински са и много калорични.Полезни са и могат да помогнат само в случай,че са изцедени от истински плодове.
    + тва имат и много много захар

Град
    На стадиона за бягане.
    съгласна съм, но в малки количества, защо не
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    DarkKiss, защо така брутално си си изрязала част от бедрата на снимката? Забелязвам, че и друг път си го правила.

аз ли нещо съм се объркала или ... ? http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg --> това не ми прилича на плочки (постнала си го като първите ти плочици )
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Дарккис забелязах ,че си от варна и да те попитам нещо глуповато...
    Смятам да почвам да тичам ,но искамд ае на някакво по безлюдно местенце,тъй ще ми е по добре.Мислех за морската от пантеона до почивка и обратно.Ти къде бягаш или само на тренировки.
    А и сега през лятото,мога ли да тичам с къси дънкени панталонки или все пак е по -добре с анцунг?

ааа може ли нещичко за стягане ... не искам чак плочки (ако може по-скоростно след месец и нещо съм на море )
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    ааа може ли нещичко за стягане ... не искам чак плочки (ако може по-скоростно след месец и нещо съм на море )
    хаха и аз така

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    аз ли нещо съм се объркала или ... ? http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg --> това не ми прилича на плочки (постнала си го като първите ти плочици )
    ох хахах объркала съм линк, ще го поправя

Град
    На стадиона за бягане.
    Amelly аз тичам в зависимост от тренировката ми.
    На Локомотив ако бягам отсечки и ако тичам на дълго в морската от басейна и чак до Почивка ..
    Ами доста безлюдно е като се качиш от мостчето към детския кът и продължиш по пътечката край булеварда и като минеш игрищата за тенис и футбол и там има само храсти и никой, така си минаваш зад делфинариума и можеш и до Почивка да отидеш ако ти стигнат силите. Дано си ме разбрала де

Re: Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.

Ето и физическото натоварване

Ако искате да се стегнете не е лошо първо да стопим малко мазнинка(ако има). Това става с тичане сутрин около 30 минутки (без спиране по възможност) и скачане около 15 минути на въже. След обяд може да се разходите на по-бързо темпо пак да потичате. Вечер след вечеря, която трябва да приключи до 19 часа, започнете към 20 и 30 коремни преси на серии. Да речем 3 пъти по 50 обикновенни преси ръцете зад тила и краката опънати, клякания пак така на серии, между сериите 1 минута почивка, след коремните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лягате по корем и се опъвате назад с изпънати ръсе, за да няма мускулна треска и да се разтегнат коремните мускули, за извайване на талията наклони встарани по 50 пъти. Когато посвикнете гледайте да слеете сериите и всичко наведнъж да се прави и лека полека когато се чувствате готови увеличавайте с по 10 пъти и така.
    Ако тези упрайнения ги правя всеки ден в продалжение на 1 месец нали няма да ми напражят мусколи на краката,ръцете и корема

Имам един въпрос.
    Напоследък с една приятелка бягаме вечерта към половин час. Само че не на стадиона, а по улиците. Та въпросът ми е: пречи ли че бягаме по един баир нагоре?
    споря с едно момиче и то твърди, че било вредно за дишането...

Град
    На стадиона за бягане.
    Не е права.
    А и вече ти отговорих на лично

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Аз от вчера започнах да ходя на стадиона да бягам, но много бързо започвам да се уморявам, да се задъхвам и няма и 5 минути спирам... Причината може би са или многото ми килограми или това, че не съм свикнала да бягам много. Но не се предвама и всяка сутрин ще продължавам да бягам, докато свикна с бягането.

Град
    На стадиона за бягане.
    Почни с бързо ходене например !?

Град
    Sin City
    ^ Това ще бъде решението. Отначало с бързо ходене и след това да премина към бягането.

И аз искам да попитам нещичко...
    Имам 2-3килограма, които са в областта на дупето и бедрата(вътрешната част).Пробвах да се отърва няколко пъти от тях с всякакви упражнения и умерено хранене,обаче резултатът е нарастване на мускула,а мазнините са си все още там. Та въпросът ми е как да процедирам този път Мисля си да включа и тичане сутрин,изкачване на стълби и скачане на въже към ограниченото хранене и упражненията.
    Моля за съвети как най-после да се отърва от тези килограми

Град
    Sin City
    Според мен това, което си избороила бягане, скачане на въже, ограничено хранене ще ти помогне да отслабнеш.

Супер фен
    Аз днеска бягах 10 мин(за 1 ден) и ся ме болят прасците.Утре да продължа ли или да изчакам да ми минат.

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Аз днеска бягах 10 мин(за 1 ден) и ся ме болят прасците.Утре да продължа ли или да изчакам да ми минат.
    Ако те болят много изчакай, а ако болката е поносима, според мен продължи да бягаш.

Град
    На стадиона за бягане.
    Мускулна треска се лекува с натоварване. Отивай да тичаш пак. =)
    А пък за момичето с килограмите скачане на въже и бягане са идеално решение =)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Мускулна треска се лекува с натоварване. Отивай да тичаш пак. =)
    Вече ми мина Аз от утре почвам да правя Pump it up и Slim and Seek и ще скачам на въже към 10 мин( от 3 години не съм спортувала и сега почвам по по-малко) и ще бягам този път 15-20 минути.Ама с храната ще оплескам нещата .Ще се ОПИТАМ д ане ям сладко,тестено и храни в "шумяшти опаковки " .Обаче например ако ям гадни храни,но там си правя тези всички упражнения ще има ли ефект?

Град
    На стадиона за бягане.
    На практика няма да има ефект =(

искам тези упражнения http://www.vbox7.com/play:3bce109c#commentTop по колко пъти на седмица мога да ги правя? Аз не искам да прая плочки,общо взето само да нямам отпуснат корем..дали ще са подходящи?
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Аз никога не бих издържала .. Браво на теб .. А ето и моят начин за хубаво тяло. Не е много труден (даже изобщо) Ям каквото искам, но не в големи количества и отделно ходя на тае бо. Не препоръчвам диети, защото ако ядете малко, но поне 3 - 4 пъти на ден и спортувате, ще се махнат повече калории (защото като сте яли има какво да махнете, а като не сте яли няма ко да махнете )

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    А вместо тичане става ли каране на велоергометър? Около 20 километра на ден? Че имам около 7,8 кила да свалям..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си