- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
съгласна съм, но в малки количества, защо не![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
DarkKiss, защо така брутално си си изрязала част от бедрата на снимката? Забелязвам, че и друг път си го правила.
аз ли нещо съм се объркала или ... ? http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg --> това не ми прилича на плочки (постнала си го като първите ти плочици )
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Дарккис забелязах ,че си от варна и да те попитам нещо глуповато...
Смятам да почвам да тичам ,но искамд ае на някакво по безлюдно местенце,тъй ще ми е по добре.Мислех за морската от пантеона до почивка и обратно.Ти къде бягаш или само на тренировки.
А и сега през лятото,мога ли да тичам с къси дънкени панталонки или все пак е по -добре с анцунг?
ааа може ли нещичко за стягане ... не искам чак плочки (ако може по-скоростно след месец и нещо съм на море)
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
хаха и аз такаПървоначално написано от beachgirl
![]()
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от beachgirl
ох хахах объркала съм линк, ще го поправя
![]()
Amelly аз тичам в зависимост от тренировката ми.
На Локомотив ако бягам отсечки и ако тичам на дълго в морската от басейна и чак до Почивка ..
Ами доста безлюдно е като се качиш от мостчето към детския кът и продължиш по пътечката край булеварда и като минеш игрищата за тенис и футбол и там има само храсти и никой, така си минаваш зад делфинариума и можеш и до Почивка да отидеш ако ти стигнат силите. Дано си ме разбрала де![]()
Ето и физическото натоварване
Ако искате да се стегнете не е лошо първо да стопим малко мазнинка(ако има). Това става с тичане сутрин около 30 минутки (без спиране по възможност) и скачане около 15 минути на въже. След обяд може да се разходите на по-бързо темпо пак да потичате. Вечер след вечеря, която трябва да приключи до 19 часа, започнете към 20 и 30 коремни преси на серии. Да речем 3 пъти по 50 обикновенни преси ръцете зад тила и краката опънати, клякания пак така на серии, между сериите 1 минута почивка, след коремните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лягате по корем и се опъвате назад с изпънати ръсе, за да няма мускулна треска и да се разтегнат коремните мускули, за извайване на талията наклони встарани по 50 пъти. Когато посвикнете гледайте да слеете сериите и всичко наведнъж да се прави и лека полека когато се чувствате готови увеличавайте с по 10 пъти и така.
Ако тези упрайнения ги правя всеки ден в продалжение на 1 месец нали няма да ми напражят мусколи на краката,ръцете и корема![]()
![]()
![]()
![]()
Имам един въпрос.
Напоследък с една приятелка бягаме вечерта към половин час. Само че не на стадиона, а по улиците. Та въпросът ми е: пречи ли че бягаме по един баир нагоре?
споря с едно момиче и то твърди, че било вредно за дишането...
Не е права.
А и вече ти отговорих на лично![]()
Аз от вчера започнах да ходя на стадиона да бягам, но много бързо започвам да се уморявам, да се задъхвам и няма и 5 минути спирам... Причината може би са или многото ми килограми или това, че не съм свикнала да бягам много. Но не се предвама и всяка сутрин ще продължавам да бягам, докато свикна с бягането.
Почни с бързо ходене например !?
^ Това ще бъде решението. Отначало с бързо ходене и след това да премина към бягането.
И аз искам да попитам нещичко...
Имам 2-3килограма, които са в областта на дупето и бедрата(вътрешната част).Пробвах да се отърва няколко пъти от тях с всякакви упражнения и умерено хранене,обаче резултатът е нарастване на мускула,а мазнините са си все още там. Та въпросът ми е как да процедирам този пътМисля си да включа и тичане сутрин,изкачване на стълби и скачане на въже към ограниченото хранене и упражненията.
Моля за съвети как най-после да се отърва от тези килограми![]()
Според мен това, което си избороила бягане, скачане на въже, ограничено хранене ще ти помогне да отслабнеш.
Аз днеска бягах 10 мин(за 1 ден) и ся ме болят прасците.Утре да продължа ли или да изчакам да ми минат.
Ако те болят много изчакай, а ако болката е поносима, според мен продължи да бягаш.Първоначално написано от MichellePhan
Мускулна треска се лекува с натоварване. Отивай да тичаш пак. =)
А пък за момичето с килограмите скачане на въже и бягане са идеално решение =)
Вече ми минаПървоначално написано от DarkKisss
Аз от утре почвам да правя Pump it up и Slim and Seek и ще скачам на въже към 10 мин( от 3 години не съм спортувала
и сега почвам по по-малко) и ще бягам този път 15-20 минути.Ама с храната ще оплескам нещата
.Ще се ОПИТАМ д ане ям сладко,тестено и храни в "шумяшти опаковки
" .Обаче например ако ям гадни храни,но там си правя тези всички упражнения ще има ли ефект?
На практика няма да има ефект =(
искам тези упражнения http://www.vbox7.com/play:3bce109c#commentTop по колко пъти на седмица мога да ги правя? Аз не искам да прая плочки,общо взето само да нямам отпуснат корем..дали ще са подходящи?
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Аз никога не бих издържала .. Браво на теб .. А ето и моят начин за хубаво тяло. Не е много труден (даже изобщо)Ям каквото искам, но не в големи количества и отделно ходя на тае бо. Не препоръчвам диети, защото ако ядете малко, но поне 3 - 4 пъти на ден и спортувате, ще се махнат повече калории (защото като сте яли има какво да махнете, а като не сте яли няма ко да махнете )
А вместо тичане става ли каране на велоергометър?Първоначално написано от DarkKisss
Около 20 километра на ден? Че имам около 7,8 кила да свалям..