.
Отговор в тема
Страница 31 от 33 ПървиПърви ... 2127282930313233 ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 824
    Евала за невероятната воля!!

А един въпрос - кога ходиш на училище? xD

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от up0tr3b3na
    Аз никога не бих издържала .. Браво на теб .. А ето и моят начин за хубаво тяло. Не е много труден (даже изобщо) Ям каквото искам, но не в големи количества и отделно ходя на тае бо. Не препоръчвам диети, защото ако ядете малко, но поне 3 - 4 пъти на ден и спортувате, ще се махнат повече калории (защото като сте яли има какво да махнете, а като не сте яли няма ко да махнете )
    Всъщност и аз съм го чувала това. На организма му е нужна храна, за да заработи метаболизмът. Иначе колкото по-малко храна слагаш, толкова повече ти се забавя обмяната => прецакваш се и цялото отслабване отива на кино.

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    А пък за момичето с килограмите скачане на въже и бягане са идеално решение =)
    А вместо тичане става ли каране на велоергометър? Около 20 километра на ден? Че имам около 7,8 кила да свалям..
    Някой ще ми отговори ли моляя..
    + това за махане на целулит кое е най-удачно?

Амии за 50,60 мин ги изминавам,даже не се изморявам,но ми казаха,че за целулит не е много добро,защото си седнал и тн..

Град
    На стадиона за бягане.
    CupcakeMonster,
    аз не мисля, че колелото е добро решение, понеже едва ли имаш цели 8 кг в бедрата и дупето, а при въртене на колело именно долната част на тялото е актвина, а горната абсолютно пасивна, трябва ти тичане момичееее! Дай малко впрегни тази воля (:
    Running is my drug and I am overdosed ..

CupcakeMonster,
    аз не мисля, че колелото е добро решение, понеже едва ли имаш цели 8 кг в бедрата и дупето, а при въртене на колело именно долната част на тялото е актвина, а горната абсолютно пасивна, трябва ти тичане момичееее! Дай малко впрегни тази воля (:
    Ще опитам,проблема ми е ставането рано..по-късно не мога да тичам,защото парка е препълнен с хора,които въобще не искам да виждам,а пък вечерта е опасно.
    А онази 30 минутна тренировка по тае-бо на Били Бланкс мислиш ли че е добра?

]DarkKisss

Здравей, прочетох ти темата няколко пъти , смисъл там дето даваш указания и снимките.

Всичките тези упражнения ги правех и без да бях чел темата ти, но спирах от време на време :X..И сега си казах, време е малко да се поинтересувам , може да науча нещо ново..
    Та говорех за спиране от време на време.. та най вече спрях защото тези накланяния на страни (за талията) ги правех с тежести и ми се прецака кръста и спрях за около 1 месец.. пресата ми изчезна за този месец ! Не че имах кой знае какво, горни 2 реда , малко странични.. в долната част на корема ,под пъпа имам малко мазнинки но:

От вчера пак правя коремни преси (също така да добавя спортувам 2 пъти в седмицата бойно изкуство и там имаме по 1 час упражнения за гръб,гърди,коремни преси, клакания по 200 пъти и т.н.). Също така всяка вечер от 19:00 до към 21:30 играя футбол и нали ..потене доста

Коремни преси правя по 40 , смис ръцете зад главата и извъртане. Клакания по 50 , накланяния без тежести (понеже се притеснявам пак за кръста - то само от дясната страна ме сряза но беше болезнено). И също така правя кормени още едни --> слагам ръцете под таза и вдигам краката си - правя от 30-40 .. тези добри ли са за долната част на корема?

190 съм висок, 80 KG .. и с всичките спортове и фитнес по 1-2 часа през ден за различни части от тялото. В момента правя само релеф .. А да забравих да кажа че преди футбол от 18:30 до 19:00 се набирам, правя кофички ..

Мерси .. и между другото много добра фируга ! Поздравления.. по добре от това за момиче няма на къде :]

Град
    На стадиона за бягане.
    CupcakeMonster, не съм я гледала, но предполагм, че ще е яко потене, та следователно защо не!?

Iceshark, ами това с вдигането на изправени крака на 90 градуса, но с ръце зад тила. Благодаря иначе и продължавай в същия дух

Iceshark, ами това с вдигането на изправени крака на 90 градуса, но с ръце зад тила. Благодаря иначе и продължавай в същия дух
    Правя ги както ти ми каза, много е трудно ! С ръцете под таза правех по 50 .. детска игра ! Сега така се напрягам 20 пъти повече :X! Повече от 20 не мога за сега

Благодаря ти отново :} ! И тези накланяния по 50 пъти в страни наистина има ефект ! Усещам как започват да ме стягат :}!

Възможно ли е , да ми се оформят коремните мусколи сравнително по бързо ? Убеден съм че до 1 месец ще оформя и други и т.н. Понеже за отрицателно време ми се показаха някои редове и т.н. А изобщо нямах нищо, бях си .. с мазнинки И за около 2 седмици ми изскочиха и продължават

Отново ти благодаря ! Доста вдъхновение вкарваш

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    колелото не е ли почти същото, като бягането?! защото аз тренирам и по двата начина.. доколкото съм запозната колоезденето износва по-малко ставите от тичането
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    На стадиона за бягане.
    Да, но на практика частта от кръста нагоре остава пасивна и тренираш само краката и дупето, предимно крака.

Айсшарк, няма защо, еми ти си момче нормално е да ти се оформят по-бързо коремните мускули. Моите се показаха след 3 месеца (: А бях .. много зле.

В описанието на хранителния си режим виждам,ч е си написала, че се яде ориз. А например готвени неща, като грах, фасул, кратофи на супа могат ли да се ядат? Вмисъл пречат ли готвените неща?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от anna93
    В описанието на хранителния си режим виждам,ч е си написала, че се яде ориз. А например готвени неща, като грах, фасул, кратофи на супа могат ли да се ядат? Вмисъл пречат ли готвените неща?
    аз миналото лято като отслабвах ядях такива варива и без да се ограничавам в количеството особено картофи на салата или мусака, абе всичко готвено и смъквах ама бавно по 3 кила на месец, за сметка на това беше много трайно цяла зима не качих и кг въпреки големите си порции храна(ама пак здравословно де) напълнях напролет когато попрекалих с някой работи, тъй че си хапвай, аз и ориз много ядях с пиле много го обичам и то късно вечер, не спазвах часове за хранене, ама честичко си хапвах и то в доволно количество-никакъв глад не съм изпитвала а наще разправяха на ляво и на дясно че съм гладувала за да отслабна, 6ото свалих много 18 кг а те сами виждаха, че си хапвам няма по хубаво нещо да виждаш как си хапваш добре и слабееш и всички те питат на ква диета си

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    аз миналото лято като отслабвах ядях такива варива и без да се ограничавам в количеството особено картофи на салата или мусака, абе всичко готвено и смъквах ама бавно по 3 кила на месец, за сметка на това беше много трайно цяла зима не качих и кг въпреки големите си порции храна(ама пак здравословно де) напълнях напролет когато попрекалих с някой работи, тъй че си хапвай, аз и ориз много ядях с пиле много го обичам и то късно вечер, не спазвах часове за хранене, ама честичко си хапвах и то в доволно количество-никакъв глад не съм изпитвала а наще разправяха на ляво и на дясно че съм гладувала за да отслабна, 6ото свалих много 18 кг а те сами виждаха, че си хапвам няма по хубаво нещо да виждаш как си хапваш добре и слабееш и всички те питат на ква диета си

18 кила за колко време? И не спортуваше ли нещо?

^^ И мен ме интересува дали си спортувала и за колко време си свалила 18 кг.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

ами 18 кила за 6 месеца и карах по 1 час колело всеки ден ама последния месец не съм щото тръгнахме на училище ама там пък имам 1 час път на ден и така цяла зима пътя ми беше достатъчен да се поддържам

anna93 видях в другата тема какво си яла за днес-това някаква форма на гладуване ли е извинявай ама от това нямаш полза, само вреди ще си докараш

^ Не е гладуване, просто се оптвам да ям повечко зеленчуци и плодове. Иначе аз днес доста ядох.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Леле.... това е нечовешката воля...браво
    Понеже виждам , че си доста наясно , ще попитам... всеки ден фитнес , 3 пъти в седмицата танци и тичане всеки ден + спазване на хранителния режим - достатъчно ли е за добре оформено тяло (не чак като твоето , без толкова силно изрзени плочки и т.н.) ? И , според теб , колко време във фитнеса е достатъчно ?

Град
    На стадиона за бягане.
    anna93, нищо, че не съм ги споменала, те са доста плезни, няма проблем да хапваш, не се пълнее от тях, по-добре е от баници и вафли

blueberryyy, мерси. Ами мисля, че нещата които си ми изброила са достатъчни за ПОДДЪРЖАНЕТО на тялото. А аз лично ако съм на фитнес съм там по час и половина (:

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Мерси за бързия отговор Тоест трябва да се впрегна повече , за да си постигна желния резултат и после да си го поддържам с изброеното...
    Бту малко като безплатен инструктор те ползваме :P

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ е, няма проблем, помагам с каквото мога, все пак много момичета се опитват да се стегнат, а и разделът е пълен с еднообразни теми, реших да сбия всичко в една макар някои хора да не ползват мн мн търсачката.

Град
    На стадиона за бягане.
    ъп.

изрови я ^ най-отслабващата тема в тоя форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си