- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Нали, хаха. Че много станаха темите за отслабване![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
И аз имам въпросче![]()
Значи краката ми от колената нагоре са ужасни в смисъл надебеляла съм там, ужасно е ...не мога да се гледам напоследък :[
Можеш ли да ми предложиш някакви упражнения или и аз нз какво, но да има ефект? =]
^ Мисля, че трябва да тичаш и да скачаш на въже. Също така и упражнения от типа на:![]()
за вътрешна част на бедрата (:
Darkkisss, искам да те попитам и аз нещо.. какъв режим ще предложиш на момиче, което няма много добри финансови възможности( за диета ), поради обстоятелства.. нито пък време от училище и уроци( за тренировка ).. само в събота и неделя ми се отваря повече свобода.. А имам огромно желание да отслабна над 10-15 кг..
Мерси, предварително!!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
^ сори ,че аз ще ти отговоря,но едва ли нямаш 30-40 мин вече рпримерно за някое друго упражнение, или пък да ставаш с 30 мин по -рано за няколко обиколки на блока?храни се здравословно,а не да гладуваш и да си мислиш ,че правиш нещо,защото много лесно човек минава границата и се вманиачава до такава степен,че не може да разбере кога е затънал толкова много! Постепенно ще свалиш и като цяло не си давай фикс идеята за 10 кг, започни с 3-5 кг.След като имаш повечко време събота и неделя , излизай да тичаш или скачай на въже.
Съгласна съм със Зорето.
Мерси (:Първоначално написано от DarkKisss
А за скачането на въже горе долу по-колко време...едва ли мога да издържа много?![]()
^ Започни от 10-15 мин. с малки мочивки колкото да си поемеш въздух. Ефект със сигурност ще има (:
моля (:
Аз се реших да ходя да тичам с една приятелка, примерно по 30,40 мин. всеки ден + упражнения всяка вечер и 100 коремни, защото 200 засега не мога. Мисля и да не ям нищо след 6 вечерта и закуската ми винаги да е плод. Също мисля да изключа дюнери, пици, мак доналдс и подобни...Проблема е обаче, че не мога да откажа сладкото. Много ли ще ми попречи ако от време на време хапвам някоя вафла или шоколад?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
^ Много добре си решила, но .. хапвай шоколад по възможност черен.
Браво , направо чудеса си направила с корема си ! само че не съм съгласна че трябва половин година за да се види резултат , строго индивидуално си е ! например аз и една приятелка - тя прави по 500 коремни на ден , а аз едва успявам да направя 30 , тя яде САМО здравословни неща а аз си хапвам каквото ми се яде ( не че прекалявам) и въпреки тва мойто тяло е 5 пъти по-стегнато , просто бърз метаболизъм и по развита мускулатура - така че може и за 2 месеца може и за 2 години но най - важно е желанието и волята !
ммоля те, откажи се от идеята за закуска - плодПървоначално написано от gabi_94
. Хапвай нещо засищащо, а не нещо, от което ще огладнееш повече. Примерно овесени ядки с мляко, тричава палачинка. Намери темата за здравословна закуска и поразгледай
Иначе добре си решила за другото
Напълно права си, въпреки че моят метаболизъм се забърза, когато започнах да спортувам активно. Вече четвърта година правя коремни преси и други упражнения вечерта и го чувствам като част от себе си, все едно да си измия зъбите вечерта без това не се ляга, хех))) При мен нямаше фикс идея за плочки, само когато видях, че ми се появяват плочици, то даже .. стана така: събличах се в съблекалнята да плувам и едно момиченце каза: 'А, имаш плочки!' и ми снима корема, още пазя 1-вата си снимка хаха И така започна вече ФИКС идеята за плочкест корем, еххПървоначално написано от glamourr
![]()
коремните са супер идея, за 1 месец дават страхотен резултат, както имах сланинка в излишък, но с хранителен режим и 250/300 преси всеки ден корема ми се прибра страшно много и не е вярно като казват, че първо трябва с диета да свалиш мазнинката и после с коремни да се стягаш, съчетани двете неща дават супер резултат и кг ще свалите
Имаш уникално тяло.![]()
![]()
Първоначално написано от gabi_94
Не прави по 100 наведнъж. Направи си серии, а не само да се напрягаш, защото само тормозиш коремните мускули. Например 3 серии по 35 да речемЗакуската ти трябва да е засищаща, не случайно е най-важното хранене. Шоколад можеш без проблем да ядеш, просто ограничи другите сладки изкушения.
Напълно права си, въпреки че моят метаболизъм се забърза, когато започнах да спортувам активно. Вече четвърта година правя коремни преси и други упражнения вечерта и го чувствам като част от себе си, все едно да си измия зъбите вечерта без това не се ляга, хех))) При мен нямаше фикс идея за плочки, само когато видях, че ми се появяват плочици, то даже .. стана така: събличах се в съблекалнята да плувам и едно момиченце каза: 'А, имаш плочки!' и ми снима корема, още пазя 1-вата си снимка хаха И така започна вече ФИКС идеята за плочкест корем, ехх[/quote]
е да , напълно нормално е да имаш бърз метаболизъм при положение че водиш такъв здравословен начин на живот , което си е за възхищениено имах предвид че гените играят много важна роля ! например ти май беше казала че си от семейство на спортисти (ако не се бъркам) и ако си наследила от тях атлетичната фигура за теб ще бъде по-лесно да изваяш тялото си , защото то е предразположено към това ( по-тесен ханш , по широки рамене,развити мускули ) а ако нямаш тези данни ще ти бъде по трудно - не невъзможно но трябват по-големи усилия
'' е да , напълно нормално е да имаш бърз метаболизъм при положение че водиш такъв здравословен начин на живот , което си е за възхищение ''
ee извинявай, но кое му е ЗДРАВОСЛОВНОТО на режима. да ядеш по една филия и една активия на ден при положение, че тренираш 3-4 часа, да не говорим за останальть физическа активност. то пре нея няма бърз метаболизъм.. който и да е ако НЕ яде дори без да спортува ще е слаб..
^ Нямаш ясно очертани аргументи за това как се храня, не ям 'много малко', ям нормално и смея да твърдя, че е здравословно и ефектът е на лице![]()
аргументите са на лице, просто ти не искаш да ги приемеш.
1 активията НЕ Е полезна!
2 чела съм ти дневното меню. ядеш нормално като за диета. за хранителен режим е прекалено малко за твоята натовареност.
за резултатите са на лице, ако не се лъжа имаше проблеми с цикъла ( ако греша съжалявам, но и да не си ти иля мн други.. ), които не са безпричинни.
айде стига толкова, че пак ще кажете, че се заяждам.
Ще се намеся и аз малко , но в никакъв случай не със лоши намерения.
И аз смятам, Льони , че ядеш твърде много за ТВОЯТА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ!! Калориите , които приемаш са значително по-малко от тези , които изгаряш , а смяташ ли ,че това е здравословно за един спортист и въобще ? Ако искаш да сваляш кг. приемам, че е ОК , но в твоя случай... как мислиш ?![]()
Не знам дали наистина имаш проблеми с цикъла, но искам да ти кажа , че ще се изненадам , ако кажеш , че нямаш , защото аз въпреки , че не спортувам и ям повече от теб / поне според това , което пишеш в темата / вече имам. Да , сама си създадох тоя проблем и то именно , заради тоя " много здравословен " начин на живот.![]()
Постигнала съм перфектния хормонален дисбаланс , за да нямам цикъл доста време вече. Здравословно , нали ?![]()
To infinity and beyond.
http://prikachi.com/images/390/2744390A.jpg
(bow)(bow) Ей тва е яко женско тяло без нацепваници ! Просто,който си го има,си го има.
Много тъп хранителен режим. По-зле е и от диетите в интернет.. голям смях![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.