.
Отговор в тема
Страница 7 от 33 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 824
    Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе тая режим като го чета не мога да повярвам, че има хора дето да го спазват на 100% Например пържените тиквички или картофи 1,2 пъти в седмицата толкова ли са фатални?Или всеки ден по нещо сладко? Не мисля. Зависи от организма на всеки. Аз например съм с ниско кръвно и всеки ден трябва да хапна нещо сладко, иначе може да ми стане лошо. А имам хубава спортна фигура (без плочки де ) и без да тичам по 4 км на ден и без да правя по 50 коремни преси. Старая се да се храня здравословно, но общо взето изяждам промишлени количества Правя упражнения с гирички и коремни 1-2 пъти седмично, ходя доста пеша и от време на време карам колело. Явно съм от късметлийките.

ПП Сега лятото при това хубаво време има толкова много неща, които могат да се правят на открито, разходки на Витоша или на басейн Това според мен замества фитнеса.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    варна
    DarkKisss: Да от Варна съм. А относно тва с гиричките, можбе да са и по 2 кг или 3 кг

искам да попитам има ли някакво упражнение за тази част на тялото:
    http://tinypic.com/r/30981vt/3
    моето е супер дебело там, чак ме е срам да си облека потник. Знам, че там има някакъв мускул ама дали месото може да се повлияе по някакъв начин

лицеви упори или фитнес, там ще ти изготвят програма

Град
    На стадиона за бягане.
    Лицеви опори и това което казах, че лягаш на земята с разперени ръце във всяка по една гиричка и ги свързваш пред себе си изправени и то е хем за бюста хем за там))
    Running is my drug and I am overdosed ..

Айде да се набутам и аз...така някъде прочетох че правите по еди си колко 100-200 преси на ден..тка..

Някой може да им се стори тъпо, но ако правите всеки ден коремни преси организма свиква с това и като цяло няма ефект да ги правите всеки ден..2-3 пъти на седмицата е достатъно
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от chefzz
    Айде да се набутам и аз...така някъде прочетох че правите по еди си колко 100-200 преси на ден..тка..

Някой може да им се стори тъпо, но ако правите всеки ден коремни преси организма свиква с това и като цяло няма ефект да ги правите всеки ден..2-3 пъти на седмицата е достатъно
    Не знам до каква степен си прав, но основата на пресата си я направих чрез 10 месеца всеки божи ден коремни преси. После започнах през ден, но с тежести и съвсем различни, за релеф. И сега си я карам през ден и ефекта е видимо страхотен, НО започнах чрез всеки ден

Град
    столицата
    Аз пък мисля,че по-скоро си постигнала всичко с правилно хранене.Всеки човек има коремни мускули,но подкожната мазнина пречи да се видят.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Аз пък мисля,че по-скоро си постигнала всичко с правилно хранене.Всеки човек има коремни мускули,но подкожната мазнина пречи да се видят.
    Освен правилното хранене. Е на и майка ми се храни правилно, но не виждам 6 разчертани плочки на корема й)))) Все пак тези мускули трябва да се развиват)))

Тъй като аз живея в село нямам възможност за фитнес , а относно бягането много бъзро се изморявам и не е много за мен . От скоро правя коремни преси за да си стегна корема и като цяло не съм дебела, аз си се харесвам,обаче проблема ми е,че отстрани на кръста имам едни масни натрупвания и като обуя дънки тези натрупвания изхвърчат и стой грозно. Та искам да попитам имали начин,с някакви упражнения или нещо друго,малко по малко да се оттърва от тях?

Цитирай Първоначално написано от Tanchityyyy
    а относно бягането много бъзро се изморявам и не е много за мен .
    Изморяваш се сигурно, защото почваш много силно да бягаш. Почвай леко, а не все едно някой те гони. Дори да подобява повече на бързо ходене , от колкото на бягане щом се изморяваш бързо. Може да правиш и упражнения за глезен, защото за да бягаш дълги разтояние ти трябва здрав глезен. Упражнението е просто - заставан на тротоар или стълби на пръсти и почваш да движиш глезена нагоре-надолу. Но гледай да движиш глезена, а не толкова да тресеш тялото си, че като гледам много хора се тресат нагоре-надолу, а всъщност едва движат глезена. Така 3 серии по 50. Може и на скачаш на едно място, пак 3 серии по 50.

А аз съм в дупка. От две седмици не стига, че не съм мръднала надолу с кг, а и съм качила 2 кг Непонятно ми е. По два пъти на ден тренирам, не ям чак толкова много, а сладко, газирано и пържено въобще не вкусвам, само пълнозърнест хляб от тестяното. И направо...........

Бягането нагоре-надолу по стълбите препоръчва ли се?

Да ама аз не държа толкова да отслабна както писах по горе ме интересува за масните натрупвания около кръста това е най-важния ми проблем . Ако е възможно да ми кажете някакво упражнение . Мс предварително

Да ама аз не държа толкова да отслабна както писах по горе ме интересува за масните натрупвания около кръста това е най-важния ми проблем . Ако е възможно да ми кажете някакво упражнение . Мс предварително
    паласки се казва, или любовни дръжки както искаш го наричай, стяга се с скачане на въже и каране на колело

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    паласки се казва, или любовни дръжки както искаш го наричай, стяга се с скачане на въже и каране на колело
    и разтягане също

Град
    На стадиона за бягане.
    Celence

Възможно е огразнизъмът ти да е в шок от рязката промяна и да трупа/пази всичко което му даваш от страх да не получи повече, но като види че системно му даваш по нещо малко и ще отпусне и ще видиш, че ще свалиш))))

Имам 1 въпрос. Може ли да земеня бягането с кростреножор, защото при нас няма къде да се бяга
    ПП:Режимът е страхотен

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от LadyGaga91
    Имам 1 въпрос. Може ли да земеня бягането с кростреножор, защото при нас няма къде да се бяга
    ПП:Режимът е страхотен
    По принцип да, но не е толкова ефективно))) Понеже от крос тренажора по-скоро ти заяква тласкача (задната част на крака) и стават по-корави, а ти се стремиш към сваляне на мазнинка, а то става с друсане т.е. бягане.

Град
    морската столица
    DarkKisss,я кажи най-добрия треньор по плуванеи до 2-3 седмици да почвам и да се готвя да те громя?!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Повече от фен Аватара на plamka
    Вие ми разбихте представите тотално, сериозно.. С тея 10-15-20 обиколки на стадиона... Аз една като направя и ми причернява, обливат ме топли вълни и ми се вие свят... Абе чувствам се като ритана зелка.. Дори е имало случаи, в които съм повръщала. Според личната ми лекарка е защото съм анемична,но не съм много сигурна. На фитнеса съм бягала максимум километър на пътеката и то започнах от 500 метра и увеличавах всеки ден с по малко.

ок. Ще измисля нещо с бягането. бтв само мен ли ме заболява кръста още на 10-тата коремна преса ?

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от LadyGaga91
    ок. Ще измисля нещо с бягането. бтв само мен ли ме заболява кръста още на 10-тата коремна преса ?
    Не, само че мен на 15тата Аз ги правя на серии и се опъвам хубаво между сериите.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    DarkKisss,я кажи най-добрия треньор по плуванеи до 2-3 седмици да почвам и да се готвя да те громя?!
    Еми най-добър треньор ... Всъщност ела да тренираш плуване при мен, има един руснак, който набира хора за плуване. Тъкмо да ме видиш фейс то фейс, да те видим кво представляваш))) Иии да .. докато ме разгромиш аз ще се пенсионирам сигурно

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Вие ми разбихте представите тотално, сериозно.. С тея 10-15-20 обиколки на стадиона... Аз една като направя и ми причернява, обливат ме топли вълни и ми се вие свят... Абе чувствам се като ритана зелка.. Дори е имало случаи, в които съм повръщала. Според личната ми лекарка е защото съм анемична,но не съм много сигурна. На фитнеса съм бягала максимум километър на пътеката и то започнах от 500 метра и увеличавах всеки ден с по малко.
    От анемията е. И аз имам (хемоглобина ми е макс. 85 ). И при мен го има виенето на свят и прочие.

А така може ли да се получи плосък корем без плочки (щото не ги ща ).
    И отново: бягането по стълбите препоръчва ли се?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си