- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
Да, но с него се заяква, а не се отслабва)))Първоначално написано от somanycookies
Running is my drug and I am overdosed ..
Найстина имаш много добре оформено тяло.... Но не мислиш лич че за едно момиче е по-важно да изглежда женствено..
.. Аз лично също тренирам всеки ден и съм на определен режим.. но гледам да не прекалявам..да запазя женствеността си..
Това е моето мнение..
![]()
И аз тренирам...всеки ден ,лекоатлетка съм.И петобой съм тренирала(по-скоро фехтовка).Знам какво е всеки ден да умираш на стадиона...схващане,повръща не...ама това сме ние спортистите маниаци от всякъде.Мисля че при теб(момичето което е написало тази тема) спорта не е начин за оформяне на фигурата...това го правиш за медалите...знамкакво е.Така, че момичета да знаете едно от мен можете да ядете сладко ама блъзкайте всеки ден на стадиона и няма начин да сте дебели.Вярвайте ми![]()
дарккис е пич, евала за тялото, повечето момичета ги мързи да станат от компютъра а тя е с толкова атлетична форма, тая тема замества всички други важни теми в тоя раздел които се късаят за отслабване и фигура
Благодаря за коментарите.
А весело момиче, определено е така. Радвам се че ме разбираш)))
Темата е хубава според мен, защото това не е диета на "Курра ми Иванов", който изследвал дрън дрън. Това е от личен опит хора. Аз не съм си и мечтала за плочки, имах корем, неоформен задник, крака... Абе няма кво да ви обяснявам повече, но волята е най-важното![]()
Епа,тва ми е съкровището..Първоначално написано от Bianca
PS:ДаркКисс не бъди сигурна,ако искам машина мога да стана
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
DarkKisss, поздравления! Имаш ненормално яко тяло. Хубаво е да има повече хора с такава воля. И аз почнах да спортувам, обаче не професионално. Бягам, карам колело и играя баскет и то доста, и естествено хранителен режим. А едно въпросче-имала ли си мазнини преди да започнеш да тренираш?
Btw term0t0 - http://www.mileyimages.net/albums/Ap...normal_078.jpg к'во мислиш?![]()
Да бе, и аз това щях да я питам.Майли Сайръс изглежда доста неглиже на тая снимка. :P
Че обичам Хана Монтана,кво друго?!
![]()
мене?!o_0Първоначално написано от Bianca
![]()
"ако" ? тази частичка ми харесва. Ако бачкаха всички щяха да са милионери, окей? айде като станеш, тогава ще ми кажеш и не се заяждам а ти казва съществени неща))))Първоначално написано от term0t0
Ужасна бях бе...Първоначално написано от Complicated
Не сериозно имах корем, гаден задник, неоформени крака ... абе бог да пази ...
И за колко време смъкна всички мазнини? Защото за мен това ми е най-важната цел, после стягането и най-накрая да спортувам не само за хубава фигура.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Еми около 5 месеца хард трейнинг .. Аз съм болна в мозъка и още мисля че имам какви мазнини да смъкна така че ..![]()
Не мога да си представя да си имала неоформено тяло.![]()
Иначеее и аз гледам да правя разни упражнения, но все не се взимам на сериозно.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Абе, не се разбрахме. Нали това на аватара си ти?Първоначално написано от term0t0
![]()
^ не бе тва е гаджето му![]()
е чак пък..де да беше..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
като каза "съкровище" и реших такаПървоначално написано от term0t0
![]()
я пускай снимки преди да остслабнешПървоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
Ау сеирджии ...Ще ме накарате утре да преровя големия комп, да кача на лаптопа някои снимки и да ви падне шурата от тва ква съм била преди и ква съм ся ....
![]()
Давай преди и след фотошопа..
![]()
Какъв фотошоп бе момко?![]()
Няма такива екстри. Между другото аз верно нямам фотошоп на лаптопа, следователно на никоя от снимките с плочките и на които и други да е де.
Ти май нямаш чувство за хумор?!
![]()